*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Mai "Mami fericita non-stop" te-am visat si erai gravida, adica in visul meu inca nu nascusei! Si imi spuneai ca ai gasit o solutie sa nasti usor de tot si ai dat timpul inapoi!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

... pai daca nu ne protejam acu' doua saptamani (olivia, mai stii cand vb pe mess), acu ' eram gravida si n-aveam habar
.....am scapat ca prin urechile acului.....[omulet nadusit]

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

"Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?
Tanarul si-a chemat si a intrebat mama , sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat o va lua de sotie.
Neavand alta solutie tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti! Imparatul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta si noaptea nuntii.Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: -pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea.....In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata.
Morala :
NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA. IN FOND, FIECARE E O VRAJITOARE"

edit: Si un filmulet: Cum sunt fetele

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

'Neata!

Ieri am fost la vaccin si, cu ocazia asta, am constatat ca bebe nu a luat deloc in greutate in ultimele trei sapt. Tot 7.300 g are. E drept ca a fost racit, a fost cald, ii ies dintii, dar, totusi...I-am facut si o hemograma din degetel si, din ce imi dau eu seama, pare a avea o usoara anemie. O s-o sun azi pe doctorita sa vad ce zice si ea.
In fine, ideea e ca mi-a zis sa-i dau Multisanostol, 5 ml pe zi, si nu stiu ce sa fac. Sa ii dau?
Iancai i-am dat cat a fost mica, din acelasi motiv, nu manca, nu lua bine in greutate, insa nu am vazut niciodata rezultate spectaculoase dupa "curele" astea cu Multisanostol sau B Complex.
Ce nu pricep eu e cum a luat in greutate in primele patru luni asa spectaculos(cate 1kg sau 800 g pe luna), in conditiile in care nu manca extraordinar de mult si regurgita mult mai nasol, iar din luna a cincea, desi am inceput si diversificarea spre final si manca bine, a scazut dramatic, adica maxim 200/300 g pe luna.

Mirtha, pe unde esti?
Babyzapi, nu te stresa prea tare, daca bebe a plans in primele clipe, nu e somnolent, nu are stari de voma, e totul ok. Si al meu a cazut din pat, de langa mine, in timp ce-l alaptam (am atipit langa el si, buf, intr-o secunda a fost jos, desi nu era pe margine, ci la juma de m).

Am vazut si eu bebe scump de Olivia, ma duc sa ma uit si la ceilati pitici si revin.

PS
Mai e vreun cozonacel fara dinti sau am ramas codasii trupei?

Alra, bine ai venit, vreau sa vad poze din vacanta!!!
Cum mai e Laura cu tusea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

'Neata!

Ieri am fost la vaccin si, cu ocazia asta, am constatat ca bebe nu a luat deloc in greutate in ultimele trei sapt. Tot 7.300 g are. E drept ca a fost racit, a fost cald, ii ies dintii, dar, totusi...I-am facut si o hemograma din degetel si, din ce imi dau eu seama, pare a avea o usoara anemie. O s-o sun azi pe doctorita sa vad ce zice si ea.

PS

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Buna dimineata la toata lumea!

Si noi fara dinti...dar ne straduim, ne straduim....

diana, si iulia a luat in ultimele 3 sapt doar 100 gr, are 6900 la aproape 7 luni (peste 3 zile). Dar fiecare bb are ritmul lui, asa ca relaxeaza-te important e sa nu scada in greutate.

O zi frumoasa tuturor!

mami de Iulia

Mergi la inceput

Diana (La multi ani cu sanatate!), la fel e si Anto! 7,7kg la 8 luni (peste 4 zile). Nu a luat in greutate in ultimele 3 sapt, la fel cum zici: a fost racit, a fost cald, ii ies dintii (el are deja 2 si altii 2 pe drum, "se ghicesc").
Si el a cazut din pat, intr-o fractiune de secunda de neatentie, chiar acum 3 zile.... Cred ca a "plonjat" dupa mine...
...Nu stiu ce sa zic despre vitamine...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

'Neata!

In fine, ideea e ca mi-a zis sa-i dau Multisanostol, 5 ml pe zi, si nu stiu ce sa fac. Sa ii dau?
Iancai i-am dat cat a fost mica, din acelasi motiv, nu manca, nu lua bine in greutate, insa nu am vazut niciodata rezultate spectaculoase dupa "curele" astea cu Multisanostol sau B Complex.
Ce nu pricep eu e cum a luat in greutate in primele patru luni asa spectaculos(cate 1kg sau 800 g pe luna), in conditiile in care nu manca extraordinar de mult si regurgita mult mai nasol, iar din luna a cincea, desi am inceput si diversificarea spre final si manca bine, a scazut dramatic, adica maxim 200/300 g pe luna.

Babyzapi, nu te stresa prea tare, daca bebe a plans in primele clipe, nu e somnolent, nu are stari de voma, e totul ok. Si al meu a cazut din pat, de langa mine, in timp ce-l alaptam (am atipit langa el si, buf, intr-o secunda a fost jos, desi nu era pe margine, ci la juma de m).

Am vazut si eu bebe scump de Olivia, ma duc sa ma uit si la ceilati pitici si revin.

PS

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Nu stiu daca e un sfat bun, tot tu trebuie sa decizi, dar eu nu i-as da. Si Radu a primit multe vitamine, ce-i drept mai tarziu, nu i-am dat fiind bebelus. De moment nu au avut efect, dar acum are tendinta de ingrasare si sunt foarte atenta la el, ce mananca.
Si Mihai are exact aceleasi probleme, dupa ce a luat in primele luni 1200, 1300, 800.... de la 6 la 7 luni a pus doar 100 de gr, in conditiile in care il indes cu 4 mese solide pe zi (cam 200 portia). La fel, nu mai regurgiteaza, daca vomita cu totul ii dau sa manace din nou mai tarziu, deci nu sare peste mese. Ba, ce mi se pare mai ciudat, isi ia un avant de cam 3-400 de gr la 2 sapt, dupa care le da jos in cateva zile, fara ca eu sa imi dau seama de ce. Pana la urma cred ca doar din cauza ca este extrem de activ nu pune pe el. Si noi tot fara dinti...

Babyzapi, Mihai a cazut din pat de doua ori, prima data mai usor, pe covor, a doua oara direct in cap pe parchet, a avut un ochi usor invinetit, cucuiul de rigoare, dar in rest nici o alta manifestare. Asa cum zice si Diana, daca nu prezinta stari de somnolenta si voma nu e cazul sa te impacientezi. PS - Radu a cazut din pat la 2 luni, tot asa, cu capul direct pe parchet, nici nu credeam ca un copil asa mic poate sa se zbata in asa fel incat sa cada din pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata!

diana, bine ai revenit si tu. vad ca si voi ati tras cu sanatatea. laura e bine cu tusea (in ideea ca nu a mai racit) insa lui nicole i-am facut aerosoli in vacanta caci se mucea si tusea. am senzatia ca o ia pe urmele sora-sii, racelile se duc in tuse.

asa, cu concediul - foarte frumos, imi pare rau ca s-a sfarsit: am fost www.centerparcs.be/WL/BE/domaines/park_hochsauerland/visites_virtuelles" target="_blank">aici

totul la superlativ, curatenie, facilitati (erau pana si tarcuri de bebe pe marginea piscinei!), totul pentru familii cu copii mici. mancarea excelenta, preturi mai mici cu 30% ca in belgia, zona suuuperr - un fel de predeal, dealuri cu paduri de brad. parcul un sat mare cu casute, zona fara trafic, puteai lasa copiii sa alerge in voie. cu siguranta mai mergem in parcuri de genul asta si cu siguranta mai mergem in germania. jos palaria in fata nemtilor.

PS: nici nicole nu are dinti si laurei i-au iesit la 10 luni. nici nu mi-i doresc caci vreau sa o alaptez fara muscaturi.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

am uitat sa va pove ca mi-a venit si mie primul c.m. de dupa nastere, la 7 luni jumate. in ultimele doua sapt. am slabit 4 kg fara sa fac eforturi.... bag mana in foc ca hormonii si-au spus cuvantul.
oricum, mai am multe kg de dat jos... ... (simona, si pe mine ma deprima tabelele de pe prima pagina, asa ca sar peste...)

tocmai vroiam sa intreb dc mai suntzetzi vreuna nevizitata de rusi

alunec tot mai rau
de cateva luni o tot iau la vale
sa-i ia dracii de hormani, de lauzie, de alaptare s.a.m.d.
cand imi trece starea asta?
la mine nu-i depresie, asta e deja e boala
si ce daca am 45 de kile? (adik am slabit vreo 15 kile)
aberez, normal... si atunci de ce nu pot si eu sa ma bucur, sa zambesc?
nu am chef sa vb nici macar cu mine
ma doare fiecare gand care imi sageata creierul obosit
in parc stau in coltzul meu, langa o bancutza.. daca ma saluta cineva, deja ma uit urat.. sa ma lase in pace! n-am chef de discutzii
liftul se tot strica, afara e mizerie, in piata aglomerat, vecinii fac tot timpul zgomot
daca e cald, ma enervez pt ca imi scade tensiunea brusc si lesin
daca ploua, ma seaca pt ca nu pot iesi afara cu gandacii
daca e nor, ma doare genunchiul, si imi vine sa ma dau cu capul de peretzi de durere

asta-i viata, mah?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

sfaturi as avea, 1000, pt toate, pt fiecare mesaj in parte
dar nu mai am energie
citesc zilnic, dau reply... apoi inkid fereastra
cui ii pasa de sfaturile mele?
pot sa va povestesc io toata viatza mea, tot din propriile greseli veti invata

Diana,
eu nu as da vitamine sub ncii o forma pana la trei ani.
din seria.. am citit io pe net... (sau poate era kiar un articol scris/tradus de mine, -insemnand ca aveam o baza solida de documentare-naiba stie...)
pe roamnaeste spus: celulele alea care te fac sa fii gras si frumos in adolescenta si mai departe, se inmultesc acusica, pana in 3 ani. dau vitamine, le hranesti pe dansele,si apoi, se chinuie plodul cu jdemii de cure de zlabit, si nu intelege de ce nu da jos
e posibil sa fie o mare cioaca informatia, dar, odata insurubata in creierul persoanei mele, greu iese de acolo
si uite asa, anul asta l-am bombardat pe alex cu minimartieni, dupa o boala grea, cand il vedeam efectiv cum se scurge
rezultatul?
fleosk
tot 11.700 g are, la2 ani
simona, vin cu o completare a mesajului de ieri:
vai mama ta, fatah!
io te inteleg, pt ca am fost acolo! daca il aveam pe cris asa cum a fost alex, eram deja la casa de nebuni (nu ca nu as fi in drum spre asta acum )
da, bre, MAv, ejti cetita, kiar dc nu scrii des; io cetesc aproape tot (mai putin certurile, k alea ma deprima si mai rau, cum fu la ultima discutzie, cand am bocit trei zile, pt ca imi faceam io bilantzul la diplome si titluri, si nu imi ieseau la numar)

hai sa va las, ca io plec in concediu (vaaai ,ce fericire!!!!) si trebuie sa impachetez cam trei sferturi de casa.
deocamdata fac liste la cafea

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vad ca vorbiti de ingrasat in primele saptamani de diversificare. Eu nu stiu daca si cat a pus Elisa ca nu o cantaresc de vreme ce-i pufoasa. Atat stiu ca Ana dolofana nu a pus nici un gram in primele 3 saptamani, iar ea se ingrasa de felul ei.
Laptele de mama se digera usor.
Cand se trece la mancarica eu cred ca stomacul depune un efort mare sa digere alimentele. Asta cred ca-i explicatia pe langa esentialul ca mesele sunt mici cantitativ.
Daca mananca 50 de ml la o masa si mai si transpira pe caldurile care au fost cum sa puna pe ei.

Mav, chiar ca scapasi prin urechile acului. Noroc chior. Am citit la grupa lui Sebi ce Don Juan s-a facut . Smecheros, tace si face.
Felicitari pentru kilogramele date jos asa tac-pac. Cred ca si hormonii dar te-a ajutat si ceata de 3 nazdravani acasa la tine.
Iti tin pumnii cu scoala de soferi, ma bucur ca ai prins curaj sao faci.
Alra, pfuoai ce m-ai lovit cu locatia aceea. Daca ar avea si al meu permis am trage o fuga pe continent in astfel de locuri. Stiu ca sunt si in Danemarca dar n-am vazut poze. Astept sa pui tu desi deja imi inchipui ce distractie pe cinste au avut fetele.
Steliana, vaita-te cat poti de tare pe aici, scoate tot. Te inteleg ca iti e greu cu doi asa mici. Da tot te invidiez pentru alea 45 de kilograme.
Mirtha, ce mai face Eva? s-au dus bubitele?
Leeloo, ceva noutati despre Damian?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput