*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
| Citat: |
Dandu[/purple], la voi mai e chestia aia care credeai ca-i dinte pe gingie ca la noi e tot acolo nu a trecut. |
tot acolo este
intre timp i-au mai aparut 3 dinti si al 4 lea ne face zile fripte
.pt dinti ajuta chamomilla.sant curioasa cand i-o aparea incisivul central de sus,unde s-o inghesui cornul ala din gingie.acum are incisiv lateral si al 4 lea,la fel sta sa iasa.va fi un mic vampirrrrr,mrrrrrrrrr
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
simona_1402 spune:
Mirtha,
care bunici? sa inteleg ca am ratat vizita? Ma bucur ca Eva nu mai are probleme.
dandusa spune:
Simona,
ai putea sa faci papica la tine in bucatarie si s-o pui in borcanel
Mihai ca si Eva,Mirthei are deja preferinte clareeee.te conformezi,ce sa faci?!![]()
Diana,
eu n-as da vitamine...,nu la varsta lui Tudor.Crinuta are 2 ani si aproape 8 luni,11 kg imbracata sumar.am fost tentata de muuuulte ori sa-i dau.am zile cand sant cu nervi intinsi la max.urasc sa-mi spuna "multumesc,nu mai vreau"
nu mai suporttttt,efectiv.si daca se suprapune si cu Raducu nervos si nemancacios...,imi vine sa-mi iau campii.te-am zapacit
...ideea era sa mai astepti putin.este pre mic si hemograma oricum nu a iesit...,pe ce baza da dr vitamine?doar ca nu a luat in greutatea ca la carte?nu mi se pare un motiv intemeiat.
Mav,
nebunatica mica,ti-ar placea sa dansam impreuna pe boxa,asa-i?
ia exerseaza mataluta zilele astea ca nu se stie cand ni se pune pata sa mergem la agatat in club.eeeeee,doar asa de verificat calitatile...nu te gandi la prostii![]()
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
diana21 spune:
Ok, pediatru scrie pe mine, am interpretat bine analizele lui Tudor. Are un inceput de anemie
, de azi ii dau cate 5 pic. de fier. Si dr. a insistat sa ii dau macar trei saptamani si Multisanostol. Aste este, ii dau! Ma felicit ca am avut ieri inspiratia sa-i fac o hemograma, l-a ciupit nitel in deget, nici pas nu a zis, si i-a stors cam zece picaturi de sange. Nu l-am chinuit deloc si am aflat in cateva ore rezultatul. N-as fi zis ca are inceput de anemie la cat galbenus si ficat papa, dar uite ca are! A zis dr. ca de obicei, copiii alaptati prelungit sunt predispusi pt. ca rezervele lor se termina in primele 4 luni, iar laptele de mama are fier in cantitati infime. Bine ca am desoperit la timp, macar!
Licurici, ce zici tu cu celulele adipoase, ai dreptate, acum se inmultesc, chiar daca copilul nu se ingrasa in copilarie, iar la pubertate si maturitate, isi fac de cap si pot duce chiar la obezitate. Insa nu de la vitamine, din ce stiu eu, ci de la prajeli, grasimi animale in exees, dulciuri, mancare de la fast-foof, bauturi indulcite, etc. Intr-un cuvant, alimentatie proasta. Vitamine am luat si eu in primii ani si uite-ma la 45 de kg dupa opt luni de la a doua nastere.
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA De cate ori intru incep sa citesc, citesc, citesc... si uit ce vroiam sa mai zic Am si eu o intrebare. Am primit cadou un foroliu auto genul asta http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Iunie#5350373892213616482 si nu stiu cum se fixeaza in masina. Mai are nevoie de supoti ceva sau cum ??? Daca aveti idee spuneti-mi si mie sa stiu sa cumpar ce mai trebuie ca pana il folosim mai avem timp ! Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/ http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc. |
fa cateva poze scaunului din spate.nu-mi dau seama exact unde sant spatiile pe unde bagi centura masinii.
de ce nu poti folosi scaunul de acum?
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
monicus spune:
Ce ziceti de asta?
http://community.webshots.com/slideshow/573190790yhoCoz
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Mav si Dandusa, sunteti totale!
Tb sa fac cumva vara asta sa ajung la mare, si numai sa va cunosc 
Si noi, si noi fara dinti. Da` cum ne mai straduim..... Maine mergem si noi la vaccin, pana acum n-au fosr probleme, sa vedem la asta cum reactioneaza.
Eu cu vitaminele nu sunt fte de acord. Ma gandesc ca pe undeva ne bagam in bunul sau calmul mers al lucrurilor in organismul lor, si-apoi sistemul se leneveste daca noi dam pe tava. La fel cu supozitorul cu glicerina pt constipatie - lenevim colonul
(am ramas fixata pe constipatie). Parerea mea. 
Speedy draga, ce te-as mai salva numai cateva ore, sa fugi cat vezi cu ochii, si dupa, sa te reintorci. Eu cred ca e normal sa te simti asa.
Cred ca toate alunecam sau derapam. Sau sa vb doar in numele meu, si eu am zile de depresie crunta, si n-am decat o zibe, si-acum si soatza e prin preajma. Azi mi-am dat seama ce tampa pot fi. Am o vecina in bloc (eu nu-mi cunosc vecinii) cu care-am dat nas in nas la lift cu carucioarele de cateva ori. Si ma tot saluta, dar NU-MI DADEAM SEAMA cine e, de ce ma tot saluta. Ii raspundeam si gata. Si tanjeam mai departe pe alei singura, ca m-as mai plimba si eu cu-o mamica, nu tot singura. In alta zi, ne intersectam iar pe strada si pe langa salutul de rigoare, ma-ntreaba `va plimbati, va plimbati?`, eu, tampa `da, si voi?`, ea, `da, si noi`, si m-am dus mai departe. AZI mi-am dat seama ca e vecina
, care cumva ma invita sa ne plimbam impreuna. Ieri nu m-a mai salutat. Pai la ce bun daca eu sunt tampa? Acu tre sa vad cum s-o iau eu...poate-poate imi gasesc partener de plimbare 
Olivia, jup afara din butoi cu tine, auzi acolo ce ganduri cu banana, ai prea mult timp bag seama, de gandit. Bataitza-bataitza!
Ramo, eu efectiv o iau si-o duc la chiuveta si-o spal calumea, si pe fata si pe maini, doar cu apa. Sau daca nu, inmoi un prosopel si-o sterg bine, tot spalat se cheama, dar mai sters.
Daca suntem pe-afara, servetel umed cu care-o sterg si la funduletz. Slava Domnului, n-avem probleme cu pielea.
Eli, la fel ma stresau si pe mine infractiunile si contraventiile, nu le dibuiam si pace. Dar ma consolam ca pica din ele una, maxim 2 intrebari.
Simona,
, ce tare! Sa va fie de bine!
Mirtha, mi-ai adus aminte de Radu Gyr, ce destin. A murit pt `Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane!`.... de fapt, oare vremurile noastre sunt mai descatusate? Aparent.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
dandusa spune:
Olivia,
apropo de faza cu banana si scenariul tau.sa ma vezi pe mine ce pot debita...,d-zeule...ma uimesc uneori.de fel sant f fricoasa.pe langa ca ma sperii f usor,noaptea mi se pare cel mai mare pericol.Claudiu munceste numai de noapte,asa ca 5 zile din 7 nopti sant singura cu picii.dormim in camera din fund din cele 2 mari si late
.de cum ma asez in pat si pana adorm ,aud 'infractorul' scotocind prin sifonierul din camera alaturata,parchetul scartaind,usa de la intrare,etc.ridic capul,ascult si ma asez.de nush cate ori m-am ridicat stapana pe mine(imi tremurau picioarele la propriu
),sa sperii 'infractorul'.fac zgomot si aprind toate luminile...,dau o raita pana in balcon si apoi fug stingandu-le din mers
.acum ma amuza...
nu mai spun de cate ori m-am gandit cum sa evadez cu copii de la etj 3,daca simt miros de gaze,usa de la intrare fiind in coltul opus camerei unde dormim.imi faceam planuri cu pomul din fata si sarmele de uscat rufe de afara.sau alta data,ma gandeam cum ce sa atac 'infractorul' daca are tupeu
sa intre in dormitor.si daca il dobor pe primul,ce fac cu al doilea?!
acum o perioada,Crinuta imi zicea intr-una ca vede fantome...,nu pot sa-ti spun ce mi-a facut.ajunsese sa-mi sune c-o vede seara la culcare,cand lumina era stinsa...de mi-era frica sa deschid ochii sa verific
.ii repetam constiincioasa "nu exista fantomeeeeee"
si mai sant si episoadele horror in care mi se face rau si pana vine Claudiu la 6 dimineata,ce se intampla cu copilasii mei.am nevoie de psiholog pe langa tine...![]()
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
criss703 spune:
Dandusa hi-hi
ce cunoscut imi suna ce spui tu .Si eu 2-3 nopti/saptamana sunt singura si tot asa auzeam tot felu , acum de cand cu Paula parca e mai bine dar tot mai blochez cat pot usa si ma trezesc pe la 6 sa o deblochez sa poata intra sotul cu cheile 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
cherieactiv spune:
hello gagici, am intrat o secunda sa dau un ochi,,am citit pe super graba...si -ma logat pt tine spiridus , sa te pupacesc ca te simt taaare "neagra"...nu e viata ,soro,dar hai...fruntea sus, copii in primul plan...tu fericita=copii fericiti...tu linistita=copii linistiti..etc..ia si niste vitamine ceva pt energie ,tonus etc..si sfat ..mai interpeleaza sotul la o...
...ajuta!ei fi ca noua!pusi ..come on..
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

(23.04.2002) si Diana Maria