*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Criss, Anto mi-a facut de doua ori laringita pana acum si printre alte remedii homeopate, i-am dat si extract de coacaze negre! Cred ca naturale ar fi si mai bune, eu le-as incerca!

Diamisha, ce frumos si emotionant ai scris despre Sonia!

Corina, deja aveti doi petitori pe lista da? Nu-i chip sa ratam asa fata frumoasa, dichisita si cu avere bonus....

...Eu n-am mai intrat de multa vreme, nici macar sa citesc, pt ca n-am avut timp, am avut o perioada grea: mama in spital o saptamana, tata singur acasa, cu semi-pareza (trebuia sa merg la el pt fiecare masa) si in plus, am avut-o si pe nepotica noastra (7 ani) la noi, "in tabara" (parintii plecati 6 zile intr-o delegatie)...... si nu mai pun la socoteala ca-s pe ultima suta de metri si cu sc. de soferi (zilele astea depunem dosarul pt examen)....
Asadar, am gatit zilnic pt tot familionu', am alergat mult, am ingrijit si distrat gradinita de 3 copii, ne-am descurcat (si-a luat si sotul meu concediu) si in final, pot sa zic ca a fost frumos!

Am intrat acum sa-mi laud si eu puiul de cioara... Mai spusese el "tzasss" si acum o luna (la 6 luni jumate), dar atunci repeta dupa mine si am zis ca n-o fi mare lucru...
Insa azi dimineata, nu i-am adresat nicio vorbulita, doar am scos tzatza la inaintare (el a supt si a adormit la loc)... si cand a vazut-ooooo..... gesticula bucuros si o chema: "tssss! tssss! tssssss!"......
Deci, "tsss" a fost primul cuvant al lui Anto. Va imaginati cum imi canta sufletul in mine..... mai ales dupa cat m-am straduit ca el sa nu se intarce (prima data, la 3 luni si inca de vreo doua ori dupa aceea)!

Steliana, intamplator am vizionat impreuna cu Sebi (care a cerut "bis" de vreo 4 ori) filmuletul cu scumpii tai. Ce mari si frumosi si voinicei i-ai crescut!!!!

Va rog, nu va suparati pe mine ca n-am mai citit altceva si nu-s la curent cu noutatile si drept urmare nici nu scriu mai mult...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

'Neata, doamnelor!
Multumesc inca o data pentru urari
La multi ani, Diana!!

Am sosit aseara de la munte, a fost reusit weekendul zic eu, a dormit binisor, a papat bine, dinti inca nu avem, desi ne scoate peri albi cu maraiala si scanceala

Caterina are doar 2 mese diversificate pe zi, la 11 si la 18 (si 3 de lapte, la 7-14-22), desi am inceput cu mancarea pe la 4 luni si ceva. Dar e bine asa, a luat in greutate, e fericita cu programul asta de masa, doarme toata noaptea, deci am zis ca o luam usor. Abia ieri i-am dat prima data galbenus de ou, l-am mixat impreuna cu cartof dulce si brocoli si l-a papat foarte bine. Carnita ii dau doar de vreo 2 ori pe saptamana...
Am vazut poze cu frumoasele Sonia si Ariana, cu Ale de Cherie, cu Diana de Z_Iulia, cu Paula Piscotel, cu Dimitrie, si filmuletul cu David fortosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diamisha e foarte frumoasa Sonia, dar e si normal cu asa parinti frumosi . Mi-au placut foarte mult si pozele unde sunteti la petrecere
Z-Iulia am votat.
Mav ce saptamana aglomerata ai avut. Felicitari ca te-ai descurcat cu toate eu cred ca o luam razna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mav multumesc de raspuns mai ales ca zici ca ar face bine si la gatut (suntem cam fornaiti si tusaciosi), bafta la examen la scoala de soferi , cu atea pe cap si ai terminat-o si pe asta

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza fetele si cozonaceii!

Diana21 cu intarziere Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

Noi suntem la dintele nr 2: da semne ca vine da nu iese. Miruna e cu febra de sambata si scaune moi, azi dimi am fost si la dr ca ma ingrijoram deja. E bine, eruptia dentara e problema.

Anca Sara cred ca se pregateste de dintisori daca a inceput sa refuze mancarea. Nu-ti face probleme ca ai gresit, eu zic ca ai facut bine (nu mai zic ca asa am facut si eu). Pupici si lasa gandurile negre deoparte.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Diamisha am vazut pozici cu frumusetea de Sonia. Are.. asa ... un aer de copil mare, matur pana rade si atunci te topeste.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetelor, va multumesc din inima pt. urari, chiar nu ma asteptam dupa atata absenta din partea mea !

Noi suntem bine, Ianca e la mama de doua saptamani, se distreaza cu copilasii de prin vecini, e in lumea ei acolo. I-a facut tata loc de joaca in curte, are piscina si toogan, groapa cu nisip, leagan, etc.
Bebe e ok, a fost racit cam trei saptamani, (sau o fi fost vreo alergie ca s-a manifestat doar cu tuse si nas curgator), dar acum e bine. Ne pregatim de vaccin, a treia doza de Prevenar. IN rest, nici el nu se ridica in picioare, nu are dinti (desi ne chinuim cu ei de aproape trei luni), si nu mai mananca bine. E posibil sa fie si de la caldura, nu stiu ce sa zic...Are zile cand nu vrea deloc la pranz si atunci il pun la san. Inca mai suge, cam o masa, maxim doua pe zi. Are si o masa de lapte praf, uneori doua, dar numai cu cereale, altfel nu-i place. Cu greutatea a cam batut pasul pe loc in ultimele luni, tot 7,5 kg are (cu indulgenta), iar ca lungime, eu zic ca a crescut bine, are 69 cm (dar el s-a nascut cu 48 cm, deci a crescut in opt luni 21 cm, eu zic ca e ok). Dr. noastra zicea ca la un an ar trebuie sa aiba intre 72 si 80 cm, deci e foarte larga limita admisa ca normala . Ianca, la un an an, avea 72 cm, deci micuta, insa acum, la cinci ani, are aproape 110 cm, e chiar bine.

Noi vom pleca la mare in weekend cu bebe, am emotii mari pt. ca am oroare de mers cu bebe la mare de cand cu enterocolita aia nenorocita pe care mi-a facut-o fiica-mea la mare, la 11 luni. Sper sa nu avem parte de surprize neplacute.

Ma duc sa ii fac pranzul lui Neghinita si revin sa va povestesc ce am mai facut si sa va pun poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ne laudam si noi cu un dintisor sus.. al treilea pe lista....si mai este unul pe cale sa apara... Tare nasoale sunt starile...da trecem noi
peste .. Doamne ajuta!

Z_iulia am punctat...
diamisha si noi ampatit la fel cu datul afara.. daduse ce a mancat mai ainterior, dar noi cu pireurile de legume bine dar nu toate.. in acel pireu am pus si un pic de patrunjel si cred ca nu i-a placut gustul de patim asa. Nu stiu ce sa fac.. o sa luam incetios sper sa ii placa in final legumele..

Tare fffrumoase sunt pozele... o gingasica ed ccozanacica.. Superbe.

Criss daca cozanacica este bine voioasa si este santoasa este cel mai important lucru. Nu trebuie sa fie o graba in aparitita dintisorilor, a statului in funduletz... fiecare copil are ritmul lui de crestere... important eset sa fie santoasa si sa primeasca dragostea voastra.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, noi ne-am gandit sa mergem la mare doar cu Rebeca, iar pe Caterina s-o las cu mama si cu bona ei. Cu amandoua nu ne ducem la drum atat de lung.....Rebeca ne tot intreaba ea cand merge la mare.....asa ca o sa impacam si capra si varza si o sa fugim vreo 5-6 nopti la Mamaia. Cam asta avem in plan, ramane sa luam bilete.....si sa nu ne razgandim in zilele urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Hello!

Va mai aduceti aminte si de noi????

Nu am mai scris, ca avem un program taaaare incarcat, si de citit doar din joi in pasti mai apuc si eu.

Am mai vrut de cate va ori sa intru, dar, fetelor, ma deprima rau prima pagina... cand vad cate kg ati pierdut!!!! ei bine Giciti ce???? Le-am gasit eu pe toate Ma consolez si eu cu gandul ca am doi pui sanatosi, chiar daca sunt sclifositi nevoie mare.

Raportam si noi primul pui diversificat total si asta inca de pe la 5 luni si ceva. La 3 luni jumate a refuzat total sanul si de pe la 5 nu a mai fost chip sa ii mai dau nici lapte praf, nici macar cand doarme.
De dezvoltat, ce sa zic, asa si asa, Diana (La multi ani) puii nostri se pare ca se tin de mana - 7,5 kg, 67 - 68 de cm.
Ne luptam insa ingrozitor cu mesele. Daca la inceput nu prea am avut probleme, acum e din ce in ce mai greu. La noi masa decurge cam asa: pus culcat pe perna, pentru ca in scaunel imi este imposibil sa ii dau ceva sa pape, ii face capul precum girofarul. Introduc lingurita putin oblic, sa desclestez falcile si varam continutul in gura. El scuipa, eu cu mare dexteritate adun repede si bag la loc. Intre timp el se lupta din rasputeri cu mine. Cu mana lui stanga ma pocneste mereu peste lingurita si isi incolaceste ambele picioare pe mana cu care ii dau sa manance si impinge. Daca am noroc, asa decurge intreaga masa, daca nu, am nevoie de asitenta - cineva care sa mi-l tina de mana (nu cu forta, ca se supara, sa ii dea senzatia ca el e cel care tine de fapt) Daca nu sunt reclame la TV e vai de capul nostru. Asistentul(a) face tot felul de giumbuslucuri, ii cantam, orice ne mai trece prin minte - si dupa muulte lupte reusim sa terminam masa...Asta iarasi, daca am noroc, daca nu ii convine ceva isi provoaca singur greata si vomita tot...... il mai las o juma de ora si o luam de la capat....
Ma gandisem si eu la varianta cu infometatul, dar nu tine. Se obisnuieste sa pape putin si mai are si prostul obicei sa scada in greutate. Pana acum am avut vreo 3-4 astfel de scaderi. Si nu am nici macar refugiul unui biberon cu lapte cu care sa-l hranesc in caz ca nu i dau mancarica solida. E tare greu asa
Dr mai are nitel si imi zice ca sunt eu nebuna, ca ce am, copilul arata f bine, e vioi... Dar asta numai datorita eforturilor mele.
In rest... noaptea se trezeste foarte des - sa bea putina apa, sa se smiorcaie fara nici un motiv, cat sa nu ma lase si pe mine sa dorm.

Mergi la inceput