*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Diana multa fericre si aniversare frumoasa!

Noi am inceput dive cand avea Raphael 4 luni si de-abia de o saptamana (de la 7 luni jumate) ii dau si a 3-a masa diversificata, cereale simple sau cu fructe.
Al meu nu face nimic nou si nici nu da semne ca ar vrea (eu nu-l fortez cu nimic) il pun pe burtica in patul meu si eu stau la capatul celalalt al patului cu jucarii si il chem la mine. Si ce face golanul? Cum sta el pe burtica (pus de mine) se intoarce pe spate si se impinge in picioruse ridicand fundul si asa avanseaza pana unde sunt eu
Cherie stai linistita ca si noi suntem in urma...si chiar mai mult decat voi pt ca al meu nu zice mama sau tata. Zice doar "DA"...deci el ma aproba si e de acord cu tot ce-i fac .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Avem 2 dintisori! Amandoi odata !

Si nu stiam de ce am fata maraita ...

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oceanborn
Cameliam nici noi nu stam grozav cu hidratarea , apa sau ceai nu vrea de fel , parca ar ruginii de la ea , am incercat cu cana cu cioc ...nici o sansa , sufla in ea si rade , din biberon iar nimic..numai lapte bea , cu pahar sau sticluta direct am mai reusit cate ceva (si pe ea si a mai si inghitit )
Cherie acum am vazut si restul pozelor , tare fain Ale mai ales pe tejgea la bar , cum zicea Oceanborn noi va primim in lista da nu ne putem lauda nici cu ridicat in picioare nici cu ma-ma nici cu stat in fundulet nici cu dintisori deci nu prea avem cu ce ne lauda ...da zambim frumos
Fetele pe voi va mai doare burta ? inafara acelei perioade din luna , pe mine de vineri ma doare tot in valuri (de cateva ori pe zi in special dimineata sau dupa somn ) partea de jos a burtii si spatele o durere surda pe care nu o pot localiza , luni am zis ca merg la un control ca tot nu am fost la 6 luni cand trebuia ..a si mai nou imi amortesc si degetele de la mana in timpul somnului in fine nu stiu daca are legatura .

ps. Z_iulia felicitari pt. si stat in fundulet , am tras cu ochiul si la poze
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Diana draga.sa fii sanatoasa,fericita si implnita alaturi de dragii tai

Oacenborn,
si noi pe lista Paulei,mai la urma asa...dar nu ne lasam cu una cu doua
Cherie,
tareeee scumppp prichindelul tau.seamana cu tine,asa-i?cu urechile...,cum zici tu.stiu cum e sa ti se para si sa nu mai vada nimeni,tot acolo-i piticul.cu timpul o sa-ti treaca.asa eram la Crinuta.si ea le are...dar am uitat.m-am obisnuit.si-n plus mai are si parul lung,nah...avantaj de fetita.darrr nici Ale nu-i mai prejos...,cu ochii aiaaaaa,abia daca mai poti sa vezi si restul corpului.te afunzi in ei si te indragostesti pe loc
Criss,
dureri de la ceza,nu mai am.azi m-a durut burta,dar banuiesc ca-mi vine mai devreme.in rest totul ok.

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

da pe Arianna mea nu o vrea nimeni? Ca golanul lui Alexa a parasit-o bag la inaintare si zestre

Otilia, noi avem deja 7 luni si ne chinum sa insumam 100-150ml solid/zi. de hidratat, nu am probleme. chiar tipa sa-i dau canita cu apa. bea intre 50 si 120ml apa/zi.
fug

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana LA MULTI ANI si muuulta sanatate! Sa fi fericita alaturi de cei dragi si sa petreci o zi minunata!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Vin si eu cu o rugaminte.
Vreti sa-mi acordati si mie niste punctisoare? Am primit clasamentu concursului si nu sunt in primii 100 ca sa intru la tragerea la sorti. Nu cred ca o sa ies castigatoare dar m-as simti mai bine cada m-as sti in primii 100!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/
Sar'mana mult de tot!

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Intru sa va salut pe toate, sper ca sunteti bine sanatoase (nu am reusit sa citesc din urma prea mult). Am avut multa treaba in ultima vreme, am cumparat un apartament, a trebuit sa comandam rapid mobila pana nu intra producatorii de mobila in vacanta...iar in week-end-uri plecam la mare, de obicei, mai ales ca al meu sot se scufunda de zor pe-acolo...si-a gasit acest hobby si nu mai poate trai fara mare...

Sonia se lupta cu al doilea dinte, a spus mama descifrabil, in rest numai ghe-uri si sunete ascutite, gen iiiiiii - pune o gura-n sus si-ncepe sa tipe, apoi rade in hohote...e din ce in ce mai doritoare sa mearga in picioare, se alinta foaaarte mult, isi pune capul pe umarul nostru, da din gene si se mataie...imi ia mana si o duce pe capul ei sa o mangai pe par...la final, ca sa-mi multumeasca, imi ia fata in maini si vine cu gura mare si ma mozoleste pe unde nimereste...

Gasiti poze noi la linkul de mai jos. De fapt, nu sunt chiar noi, ci din ultimele 3 luni, insa nu am mai pus pe site de mult vreme...

Are doua mese mari, legume cu carne/ficat/ou si cereale, si o gustare iaurt/fructe/branzica, plus doua mese de lapte - dimineata si seara. De cand a inceput sa manance solide, nu am avut nicio problema cu ea, cu o singura mare exceptie: acum 2 saptamani, am vrut sa ii dau si eu mult laudatul avocado...l-am amestecat cu banana si cu putin branzica si i-am dat o lingurita...copilul meu nu a vomitat niciodata de cand am inceput diversificarea, pana la acest moment...stiti cum a dat afara? Instantaneu!! M-am si speriat, am crezut ca s-a inecat cu ceva...am incercat sa-i dau si a doua oara, dar nu a fost chip sa mai deschida gura, nu a mai vrut sa manance nimic in ziua aia...pana nu a vazut biberonul cu lapte, nu a mai bagat nimic in gura...Bea foarte bine apa, aprox 300-400 de ml pe zi, ceea ce ma bucura pe caldurile astea...inca nu bea din cana, nu e confortabila cu ea, dar sper sa se mai obisnuiasca...

Cam atat despre noi, ma duc sa mai citesc din urma!

Diana21 La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de ai tai!

MEET SONIA!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dragi mamici,

imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Diamisha ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui despre voi ,vad ca sunteti bine si aratati bine . La mare o lasi vre-un pic pe Sonia la soare ? in apa ma gandesc ca e prea rece inca .
Dandusa echipa stralucitoare cu Raducu in frunte

Coacaze negre a dat cineva la bebei?? sau stiti despre ele ca s-ar putea da ? Avem la parinti in gradina dar tot felu de fructe cu seminte : coacaze , agrise , zmeura , strugurei

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput