*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*
Raspunsuri - Pagina 12
simona_1402 spune:
Olivia David ma lasa fara cuvinte!
Sunt total de acord cu voi ca fiecare pui trebuie lasat sa faca ceea ce vrea. Mihai, chiar daca sta binisor in fundulet, vrea numai in picioare. Si el se ridica singur pe patut si pe orice prinde. Pana si la baie se agata de mine sa se ridice in picioare. Nici macar in brate nu ii mai place. De premergator s-a plictisit demult, pentru ca nu ii ofera prea multa liberate. Si daca iese cracanici, asta este... e baiat... il fac fotbalist... uite aici http://family.webshots.com/video/3016073360103749532aWYzbx
Si Radu a stat in numai in picioare de la 5 luni si acum are picioare frumoase, asa ca nu cred ca se poate intampla ceva rau.
isaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicus Ne laudam si noi cu un dintisor sus.. al treilea pe lista....si mai este unul pe cale sa apara... Tare nasoale sunt starile...da trecem noi peste .. Doamne ajuta! Z_iulia am punctat... diamisha si noi ampatit la fel cu datul afara.. daduse ce a mancat mai ainterior, dar noi cu pireurile de legume bine dar nu toate.. in acel pireu am pus si un pic de patrunjel si cred ca nu i-a placut gustul de patim asa. Nu stiu ce sa fac.. o sa luam incetios sper sa ii placa in final legumele.. Tare fffrumoase sunt pozele... o gingasica ed ccozanacica.. Superbe. Criss daca cozanacica este bine voioasa si este santoasa este cel mai important lucru. Nu trebuie sa fie o graba in aparitita dintisorilor, a statului in funduletz... fiecare copil are ritmul lui de crestere... important eset sa fie santoasa si sa primeasca dragostea voastra. Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) pozele mele Povestea nasterii |
Bravos pentru cel de-al treilea dintisor! La noi inca nici un semn privind dintisori!
Noi am papat astazi dovlecel si i-a placut tare mult...supita de dovlecle cu morcov....morcovul simplu nu ii place, nici suc, nic ras, nici fiert....sucul de morcov cu mar il papa, asa o mai pacalesc!
spiridusul spune:
simona, da-i sa manNCE IN SCOica, poate ti-e mai usor asa.
incearca sa il lasi in pace cu linguritza aia o sapt, si ia diversificarea de la capat;
fetele stiu deja parerea mea despre astfel de mese: iti faci rau si tie, si copilului
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
simona_1402 spune:
citat din mesajul lui spiridusul simona, da-i sa manNCE IN SCOica, poate ti-e mai usor asa. incearca sa il lasi in pace cu linguritza aia o sapt, si ia diversificarea de la capat; fetele stiu deja parerea mea despre astfel de mese: iti faci rau si tie, si copilului si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
Am incercat si scoica, nu stiu cum face dar are mai multa libertate de miscare decat pe perna. Nu prea am cum sa o iau de la capat pentru ca nu bea lapte. Deloc!!!! Eu imi fac datoria in fiecare zi si il incerc cel putin inainte de masa de dimineata si cea de seara ci un bibe si noaptea incerc sa il pacalesc sa-i dau lapte in loc de apa sau ceai dar se prinde imediat si urla. Am incercat sa il las nemancat ... 6 ore... degeaba.Si mai am si experienta neplacuta cu Radu, care nici acum nu mananca fructe, salate sau mancare gatita doar obligat. Nu vreau sa iasa si Mihai la fel. Mai am insa refugiul piueurilor de legume cumparate, pe care le accepta. eu as vrea totusi sa manance ce ii gatesc eu.
Otiliav spune:
Salut!
Diamisha, ce-a mai crescut Sonia, e lunguta nu gluma si are niste ochi fermecatori. Aveti cateva poze impreuna, sunteti asa de tandre, va sorbiti din priviri.
Sa fiti fericiti in noul apartament!
Isaelena, chiar vroiam sa scriu ca am descoperit ca-i place piure de dovlecel cu morcov. Mi se pare o combinatie buna dar si gustoasa. Nu stiu cat a mancat dar a tot deschis gurita sa-i dau pana s-a saturat. Adica nu a golit tot castronelul dar a mancat cu placere.
Simona, sincer nu stiu cum de mai inghite daca masa e tot un chin pentru amandoi. Eu din citite din experienta altora i-as da borcanas pana s-ar obinui cu ideea de pranz, cu o cantitate mai maricica. Si daca descoperi ceva anume care ii place intotdeauna sa incerci sa-i introduci ceva facut in casa in acel borcan. Nici nu ma simt in stare sa dau sfaturi pertinente pentru ca n-am gestionat o astfel de situatie pana acum. Pe cand tu ai experienta cu Radu.
Am vazut filmuletele, frateeeeeeeee ce fotbalist aveti, ce bine ridica piciorul si o ia la pas.
Diana, noi vom face la 1 an a treia doza de Prevenar. Asa este schema in Norvegia. Din prospect inteleg ca a treia doza se face in primul an, nu stiu care-i explicatia ca ei aleg perioada cea mai mare intre doza 2 si doza 3.
Ce vacanta frumoasa are Ianca, rasfat la maxim pentru amandoi.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
babyzapi spune:
Azi mi-a cazut Strumficul din pat . L-am pus sa doarma la etaj, la noi in pat si eu am plecat cu treaba. Cand s-a trezit puiutul, iubi era la parter si vb la telefon si nu l-a auzit...pana a facut BUF! nici macar nu am covor, direct pe parchet a aterizat...Oribil Nu are nimic, dar obrajorul pe care a cazut e un pic rosu . Oricum maine mergem la dr pt vaccin si il mai examineaza si dr un pic.
Simona ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii si imi pare tare rau ca mergeti asa greu cu papica...nu am ce sfaturi sa-ti dau, doar sper sa treceti cu bine si peste etapa asta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
OOHHH, MAV, atunci eu zic sa ne intalnim sa se vaza ochiul lor
Azi i-am dat pruna Ariannei ca iar s-a constipat cumplit si cu para nu a mers. S-a strambat la culme. Rezultat: a refuzat sa mai manance la pranz. A iesit cu urlete, crize, suspinuri. Dar e iesit afara singurica, fara supozitor si plansete.
Diana, Sonia e superba.
In seara asta nu-i mai dau cereale...asa ca azi a papat doar cateva lingurite de pruna si apoi para. Cred ca vreo 10g
Eu ma simt super, doar drumul pana la SPA mi se pare greu. Trebuie sa ma trezesc cu cel putin o ora inainte de a pleca.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:
Wooow, Simonaaa chiar ca il faci fotbalist la ce joc de glezna are, se misca precum un om mare, abia astept sa vina sotul sa-i arat si lui filmuletul...m-am uitat si la poze si te-am si vazut recent la camera asa ca lasa vrajeala cu kilogramele ca nu tine Sunteti o familie ffff frumoasa! Imi pare rau ca va chinuiti cu mancarea. Si eu zic sa ii dai din borcanele daca asa ii place si apoi incet, incet, dupa ce incepe sa descopere placerea de-a manca ii dai papica gatita. Bafta multa!
Mav, ce tare Anto cu tz, cred si eu ca esti mandra
Iulia, Monicus felicitari pt dintisori
Diamisha, sunteti tare frumosi toti 3.
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Isa, pupam obrajorul rosu...ce sa-i faci ai vazut ca se intampla la mai toata lumea...pt ei sezonul cazaturilor abia incepe, stai sa vezi cand incep sa mearga
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:
Multumim frumos.... pupici
citat din mesajul lui Olivia26 Wooow, Simonaaa chiar ca il faci fotbalist la ce joc de glezna are, se misca precum un om mare, abia astept sa vina sotul sa-i arat si lui filmuletul...m-am uitat si la poze si te-am si vazut recent la camera asa ca lasa vrajeala cu kilogramele ca nu tine Sunteti o familie ffff frumoasa! Imi pare rau ca va chinuiti cu mancarea. Si eu zic sa ii dai din borcanele daca asa ii place si apoi incet, incet, dupa ce incepe sa descopere placerea de-a manca ii dai papica gatita. Bafta multa! Mav, ce tare Anto cu tz, cred si eu ca esti mandra Iulia, Monicus felicitari pt dintisori Diamisha, sunteti tare frumosi toti 3. Sebi are nevoie de noi de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii