Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Lala daca esti pe faza zi-mi te rog un nume de dr bun pneumofiziolog, pt ca medicul la care vroiam sa merg nu mai are programari decat la sf lui iulie, daca se poate sa aiba si cabinet particular ar fi super ok.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Arunca o privire aici : http://www.cdt-babes.ro/

Este clinica particulara a spitalului Victor Babes.
Nu este nevoie sa alegi un pediatru ci pe oricare din medicii listati la http://www.cdt-babes.ro/servicii/pneumologie.php

Toti au experienta vasta lucrand in spital pe sectia tbc.
Sunt doamne foarte dragute si amabile.

Mie mi-au placut mult , bolnavul nostru a fost internat pe sectie in urma cu cativa ani si au fost exemplare in ingrijirea lui.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Lala, am sunat la ei, stiu centrul acolo mi-am facut o parte din analizele pt FIV si testele BHCG, darrrrrrr doctorii de acolo nu primesc copii asa mici pe motiv ca nu au competenta si pediatrie, pana la urma am gasit un loc luni la Sanador Victoriei la prof dr Stoicescu lucreaza la institututul Marius Nasta, daca nu gaseam nici un medic la o clinica privata pana la urma mergeam la Instit Marius Nasta ca au sectii de pediatrie undeva in Prelungirea Ferentari.Am facut toata familia radiografii frati, cumnate, bunici, eu si tati nimeni nu are nimic, maine dimineata mai are de facut doamna care imi calca si scapam de grija ca cineva din familie ar fi bonlav .

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Madalina daca nimeni din apropiatii vostri nu a avut rezultate ciudate la radiografii atunci sfatul meu este sa repeti testarea IDR ! Sofia e putin probabil sa fi fost in contact "pe strada" cu cineva contaminat . E adevarat ca exista si aceasta probabilitate insa e mica la copii atat de micuti.
Incep sa cred ca ea a avut de fapt o reactie intarziata la vaccinul BCG si de aici nivelul mare de anticorpi.

Nu de alta dar ar fi pacat sa faca tratamentul profilactic fara sa fie musai nevoie .

Mai cere un consult doctorului unde mergi la Sanador si du-te cu o lista de intrebari pregatite de acasa.
Atunci de emotie sigur uiti chestii importante.

Chiar am banuieli ca ati avut o masurare aiurea la IDR.
Noi am avut contact direct, permanent, cu bolnavul si inainte de diagnostic si dupa inceperea tratamentului si totusi nu s-a infectat nimeni din familie si cunoscuti.
Asa incat chiar imi este greu sa cred ca Sofia a fost in contact cu un bacil activ intamplator .

Astept sa imi spui ce v-a spus doctorul.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele .

Va invit la o cafeluta calda

Laura noi suntem bine , copii cresc , saptamanal fac lucruri noi si traznai noi binenteles . Am avut ceva probleme de familie in urma carora s-a ajuns la plecarea mea cu copii pentru o perioada acasa la mine la Brasov din cauza socrilor mei s-a ajuns aici .Acum insa este bine si asa sa ne ajute Dumnezeu sa fie si de acum incolo .

Eliza saru`mana pentru grija

Fetele care au plecat in concediu si care vor pleca le doresc vacanta placuta sa va distrati cat de tare puteti si sa scoateti muuulte poze sa le vedem si noi

Madalina doresc si eu multa sanatate Sofiei

miutza sanatate multa si voua

Lala_D ti-am admirat si eu blogul cu Desing , felicitari . Spor la treaba si vanzari .

Fetelor va doresc un weekend minunat alaturi de familiile voastre .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Buna dimineata,

Savurez cafeaua (ness-ul ca n-avem bucatarie), pe balconul nostru proaspat renovat, muncitorii lucreaza in casa la parchet. In rest casa e gata!!! Mai sunt mici treburi de facut, de montat niste usi si de terminat balconul mare.
Am achizitionat si bucataria de la Ikea, de care sunt foarte incantata. Urmeaza s-o montam.
Azi, in sfarsit vom serba si noi ziua lui Marc, o mica petrecere pe o terasa cu prietenii si copiii aferenti.
Abia astept sa-mi iau baietii de la bunici pentru cateva ore.

Ema, ma bucur tare mult ca te simti bine la Cehov. Sunt si prichindeii lui Ion acolo? Noi cand am fost nu i-am prins, erau la Bucuresti. Tare mult mi-as dori sa mai ajung in vara asta acolo.

Va doresc un week-end frumos.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ema, concediu placut in continuare. multi pupici lui Milan. poate reusim sa venim prin Herastrau pana nasti sa te vedem si noi cu burtica mai mare.

Madalina, multa sanatate Sofiei.

Diana, concediu placut si un zbor cat mai lin va doresc.

Am incarcat si eu multe, multe poze de la mare cu mica negresa si verii ei. pentru cine are timp si placere sa le vada le gaseste aici:

http://travel.webshots.com/album/573075580ahZxxv

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Ema, concediu placut in continuare. multi pupici lui Milan. poate reusim sa venim prin Herastrau pana nasti sa te vedem si noi cu burtica mai mare.

Madalina, multa sanatate Sofiei.

Diana, concediu placut si un zbor cat mai lin va doresc.

Am incarcat si eu multe, multe poze de la mare cu mica negresa si verii ei. pentru cine are timp si placere sa le vada le gaseste aici:

http://travel.webshots.com/album/573075580ahZxxv

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Poza asta ii cea mai tare
Foarte fain a fost acolo.Abia astept sa merg si eu sa il balacesc pe pici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hei, unde sunteti? Ati fugit?!
Asa mare absenta nu tin minte sa mai fi fost.

Danibv mabucur ca ai revenit pe la noi si ma bucur si mai tare ca ti-ai rezolvat problemele.
Roli, ma bucur ca mai aveti asa de putin si sunteti gata.Abia astept sa va admir noua locuinta.

Cum sunt clopoteii bolnaviori? Mai bine, nu? Stiu eu ca asa e

Razvi se joaca cu tatasau, incearca sa ii bage sticla cu suc in gura, si tatasau intoarce capul iar Razvi il prinde de obraz si il intoarce inapoi.
Am fost si noi pe afara mai devreme si a venit o mica furtuna cu fulgere si ploaie.I-am facut cunostinta cu ploaia.L-am lasat sa isi intinde mana sa ii ploaie in palma.I-a placut mult senzatia, si radea de numa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna seara fetelor, ce mai faceti, sper ca sunteti bine...
eu sunt foarte foarte suparata, nu stiu ce sa fac si la cine sa cer ajutor, trebuia sa-i fac analizele la Ionut ca sa mergem cu ele la Institutul Inimii ca sa-l programeze pentru operatie, i-am facut un rand de analize si i-a iesit infectie urinara, am facut tratament cu antibiotic, si urma sa le refacem in speranta ca vor iesi bine, ca sa ne poata programa, apoi a facut enterocolita, si nu am mai facut analizele, saptamana viitore le-as putea face, dar nu au fonduri si sunt destul de scumpe, apoi habar nu am, nici nu stiu pe cine sa intreb cati bani i-mi vor trebui pt operatie, am aauzit variante ca intre 2000 si 4000 ron, care nu stiu de unde o sa-i procur, nici nu stiu ce sa mai zic...

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

nermary sunt f frumoase pozele si filmuletul ..se pare ca v-ati distrat .
Nu a fost apa rece??

Ca tot am vazut pozele Dariei cu familia..am facut si noi poze in piscina (in casa deocamdata, afara batea vantul si parca nu era vreme de stat in pielea goala ).

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna seara fetelor, ce mai faceti, sper ca sunteti bine...
eu sunt foarte foarte suparata, nu stiu ce sa fac si la cine sa cer ajutor, trebuia sa-i fac analizele la Ionut ca sa mergem cu ele la Institutul Inimii ca sa-l programeze pentru operatie, i-am facut un rand de analize si i-a iesit infectie urinara, am facut tratament cu antibiotic, si urma sa le refacem in speranta ca vor iesi bine, ca sa ne poata programa, apoi a facut enterocolita, si nu am mai facut analizele, saptamana viitore le-as putea face, dar nu au fonduri si sunt destul de scumpe, apoi habar nu am, nici nu stiu pe cine sa intreb cati bani i-mi vor trebui pt operatie, am aauzit variante ca intre 2000 si 4000 ron, care nu stiu de unde o sa-i procur, nici nu stiu ce sa mai zic...

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Offf.. Gabi imi pare sincer rau pt Ionut, ca nu l-ati putut programa pt operatie..i-a trecut enterocolita??

Eu iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna, pt a se vindeca Ionut.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele

Roli sa stapaniti sanatosi toate lucrurile cumparate pentru casa si sa fiti fericiti in casa cea noua .

nemary am vazut pozele , foarte frumoase se vede ca v-ati simtit bine la mare , bravo .

ramonab multumesc din suflet draga mea

ploscariu imi pare nespus de rau pentru aceasta situatie prin care treceti .Sa va ajute Dumnezeu ca pana la urma sa fie totul bine . Aveti grija de voi .

ioanact am vazut si pozele cu Ioana , foarte frumoase .O sa vina si vremea sa o balaciti afara in piscina .

Am uitat sa va spun ca sambata trecuta am participat la doua nunti la slujba de la biserica si la una din nunti m-am intalnit cu miky_baby si cu frumoasa ei printesa Sara . Aici este poza cu Maria si Sara

LA MULTI ANI !!! pentru geo_ionita sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , alese bucurii alaturi de cei dragi tie

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput