Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 5
Mitsu-bishu spune:
Cam slabuta miscarea..
Am intrat sa va salut, sunt putin deprimata. Azi am fost la festivitatea de absolvire a ultimei generatii de 5 ani de la noi. La festivitatea mea nu o sa ma duc, pentru simplul motiv ca anul asta nu voi absolvi.. Stiu, e vina mea, lenea e mare, nu are rost sa ma lamentez. Da' mi-ar placea sa pun odata laba pe diploma aia de electronist, sa scap de stres.
Am aplicat la scoala de vara, sper sa ma accepte. Desi am scris o bulibaseala desantata pe acolo Poate imi vad charisma printre randuri Tineti-mi pumnii!
Pana una-alta, va imbratisez pe toate. Am citit de dupa perdea zilele astea, nu am retinut mare branza din cauza ca nu mai sunt obisnuita cu forumu' si cu tumultul de informatie. Dar sa stiti ca imi inchid laptopu' cu browseru' deschis si cand intru ii dau 'restore session' si imi apare-n fata fix pagina cu clopotei! Deci sunt pe urmele voastre. Bye for now!
Lavi, de baby Conrad
Poze cu iubirea lui mami
Precious memories
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
emabucuresti spune:
hello tot de la Bran!
ceska asa e , urmeaza o vara fierbinte! imi place sa citesc despre ghidusiile lui benji la bunici, sa stii! si voua concediu placut in continuare!
roli sunt si copiii lor aici, plus ca aproape fiecare familie care e aici in per asta e cu cate un copilas, unii de varsta cu milan, altii un pic mai maricei. e piticodrom aici, hihi
mishto ca v ati luat mobila de la ikea, si mie imi plac mult bucatariile si combinatiile pe care le poti face de la ei!
mary va asteptam in herastrau, eu cred ca o sa mai fac fata distractiei vreo doua saptamani, la iesiri prin parc
ce distractie pe daria frumoasa bronzata in piscinuta cu atatia copilasi in jur! sunt invidioasa pe voi cele care aveti familii mari cu verisori multi, hihi in curand va avea si fi'miu un partener de joaca permanent, yuppy!
miutza, madalina, sanatate multa,ia veniti la raport cu vesti bune!
ploscariu multa putere mami sa invingeti problemele, iar noi la randul nostru vom incera sa il ajutam cum putem pe micutul tau, cu ti am mai spus si eu si alte fete de aici!
ce mica e lumea, ce m am bucurat sa o vad pe maria bucuria cu saarita de care imi era tare dor, ca si de mami ei dealtfel!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ceska777 spune:
[quote]citat din mesajul lui ploscariu
Buna seara fetelor, ce mai faceti, sper ca sunteti bine...
eu sunt foarte foarte suparata, nu stiu ce sa fac si la cine sa cer ajutor, trebuia sa-i fac analizele la Ionut ca sa mergem cu ele la Institutul Inimii ca sa-l programeze pentru operatie, i-am facut un rand de analize si i-a iesit infectie urinara, am facut tratament cu antibiotic, si urma sa le refacem in speranta ca vor iesi bine, ca sa ne poata programa, apoi a facut enterocolita, si nu am mai facut analizele, saptamana viitore le-as putea face, dar nu au fonduri si sunt destul de scumpe, apoi habar nu am, nici nu stiu pe cine sa intreb cati bani i-mi vor trebui pt operatie, am aauzit variante ca intre 2000 si 4000 ron, care nu stiu de unde o sa-i procur, nici nu stiu ce sa mai zic...
Ploscariu,
nu te ingrijora. Ionut e sanatos acuma? Adica poate face analizele?
Eu zic sa te interesezi la CNAS pentru acel formular care iti acopera costurile operatiei daca o faci in strainatate, si sa intrebi daca sunt suportate de asigurari si in cazul unei operatii aici?
Ai luat cumva contact cu acea clinica din Germania si medicul pe care ti-i recomandam? Cred ca ajunge daca scrii mail si ii atasezi actele medicale de pana acuma sa isi faca o parere....Daca ar fi mai multe zuze pe receptie sigur am face cumva sa faceti saptamana viitoare analizele....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Nemary,
frumoase pozele de la mare. Daria e o scumpa. Regret ca noi sarim anul asta peste litoral dar.... mai ales azi cand e innorat si rece. Noi vroiam sa ii serbam cele 18 luni ale lui B la piscina si ne-am mutat in casa.
Danybv,
ma bucur ca revii cu Maria bucuria printre noi si ai adus-o si pe Saara de Miky_baby....
Roli,
ce frumoase o sa fie diminetile de acum incolo la cafea pe balcon, nu? Sa va distrati frumos la party-ul pt Marc!
Madalina28,
eu zic ca suna verosimil ce spune LalaD....
Ema,
poate pana vine bebe2 ai timp sa pui la intoarcere poze din vacanta de la Bran?
Ma bucur ca mai spune cineva ca il putem ajuta pe Ionut....noi zuzele.
Am emotii, asteptam la ora 16:00 invitatii .....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
godzila spune:
Mada, ce ai hotarat? Nici eu nu as incepe un tratament fara sa fiu sigura de diagnostic.
Danibv ma bucur ca v-ati rezolvat pb. Chiar deunazi ma gandeam la piticii tai scumpi. Bine ai revenit!
Mari, ce bucurie pe mica Dariuta. Foarte frumos! Si intradevar poza aia cu ingropatul e f faina.
Gabi imi pare rau ca intalniti atea oprelisti. Tinem pumnii sa iasa bine.
Alina am vazut si pozele cu Ioana in piscina…cred ca nu as fi avut curaj sa o las sa se balaceasca in casa…al meu toarna apa peste tot… iese afara, intra inauntru…nu are stare.
Lavi sigur vor vedea charisma. Auzi mey, da numa’ electronist nu te vad eu…mai degraba scriitor.
Ioanact spune:
Buna!
Multumesc fetelor, celor care ati vizionat pozele/filmuletele :danybv..da, la plaja, ca la noi tot timpul bate vantul..si godzila ..Ioana e mai linistita.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
madalina28 spune:
Feteleor va multumesc din suflet pt sustinere de asta va iubesc eu pe toate ca la nevoie sariti.
Lala eu nu i-am dat nici un medicament pana nu o va vedea si medicul din Buc care banuiesc ca este unul competent, la asta ma gandeam si eu cum sa ia cand nu prea a avut contact prelungit cu alte pers, cand eram insarcinata am avut la firma un angajat(muncitor) cu tbc si nici unul din colegi cu care lucra nu a luat boala mancau cu aceleasi tacamuri din aceleasi farfuri, beau din aceleasi pahare si mai mult isi fumau tigarile unul din gura altuia.Maine seara vin cu vestile, da o sa-mi scriu pe hartie fiecare intrebare oricat de stupida ar fi sa nu plec de acolo mai in ceata decat m-am dus
Am vazut niste poze supebe, micuta Dariuca bonzulici la balaceala, e mortala cu ochelarii de soare si Sofia are dar nu ii tine ba si-i pune invers, Ioana la balaceala din casa vad ca si ea e cu manuta la pasa cand e dezbracata si a mea face la fel, Maria bucuria cu Sara, chiar imi era dor de zambetul jucaus al Mariucai blondine.
Dani imi pare bine ca s-au rezolvat probl, sa ne mai pui poze si cu Andrei.
Ema cum sunteti?Am fost si noi ieri la Busteni la Gura Diham dar doar pt o zi din pacate.
Roli sa stapaniti sanatosi mobila de buca, distractie placuta azi!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
roli25 spune:
Seara buna,
Ieri a iesit foarte frumoasa mica petrecere a lui Marc. Au fost 5 copii si un bebe de 8 luni (finul nostru). S-au simtit excelent, s-au jucat f frumos cu jucariile primite de Marc, Andrei era foarte fericit printre ei, chiar daca era cel mai mic dintre cei mergatori (in afara de finut). Mancarea a fost buna si nota de plata surprinzator de mica. Tortul in forma de Mickey Mouse, comnadat de la Alice, delicios si o surpriza foarte mare pt Marc.
Iar surpriza cea mare a venit de la fini care i-au adus un acvariu. El avea un pestisor care acum cateva saptamani a sarit si l-am gasit uscat pe masa. I-am zis lui Marc ca e bolnav si il vom lua de la doctor cand ne mutam in casa noua. Finii, care stiau povestea, l-au "adus de la doctor", impreuna cu 2 prieteni.
Cand i-am dus la bunici seara, amandoi baietii erau tare fericiti ca s-au intalnit, erau intr-o verva maxima si au cazut franti pe la 10.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
kid spune:
dragi mamici,
imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata.
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Mitsu-bishu spune:
godzila, nici eu nu ma vad electronist, nu stiu ce naiba a fost in capul meu. Da' nici scriitoare n-am cum sa fiu, ca nu ma da talentu' afara din casa... Oricum, merci pentru increderea ta!
A mai fost cineva la Placebo??? Am uitat sa va intreb deunazi, poate ne gaseam pe-acolo... A fost genial, inca sunt in transa. Am mers cu o prietena, ne-am strecurat in zona A (unde era mai scump biletu' cu vreo 75 de leuti ) cand nu era gardianu' atent, nu am mai avut parte de atata adrenalina de cand mergeam la furat de corcoduse! Cand am ajuns aproape de scena, eram in delir deja de la emotia de mai devreme. Omuletii, Placebo astia, si-au facut treaba. Chiar daca au spus ca o sa cante mai multe piese de pe albumul lor cel nou, care nu e tocmai o intamplare fericita, pana la urma s-au dat pe brazda si au cantat o gramada de best of. Sunt in extaz!
Lavi, de baby Conrad
Poze cu iubirea lui mami
Precious memories
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!