Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ah, am uitat sa spui ca am pus aici niste poze cu don'sorul Conrad tunsulica. Si pe blogul meu cateva poze cu absolvirea si in alt articol, cu mine in roba

Later edit: Nu am absolvit eu, am mai zis. Am fost cu niste prieteni. Apoi Danut (jumatatea biologica) m-a imbracat in roba lui, sa am si io poze-n roba pe anul asta. In fine, suna neinteresant, da' pentru mine e trist..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mitsu,
am vazut pozele cu tunsulici, am comentat pe blog.

Hm , macar vei purta roba cand vei absolvi. Ca mult a fost , putin a ramas, nu? E buna si diploma aia de electronist chiar daca vei face altceva. Mai ales intr-o lume unde conteaza diploma...nu te lasa!
Eu am facut numai 2 ani de Studii Superioare, am intrerupt apoi m-am casatorit, plecat din tara.... poate ajung sa termin si eu facultatea odata cu gaza....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Acum,
BUNA DIMINEATA!
Aici la TM e innorat si rece, a plouat peste noapte. La cafea am incarcat pe blog poze de la party-ul de ieri. A fost emotionant sa ne vedem copiii impreuna....multumim invitatilor ca ne-au onorat. Speram ca le-a placut si ca la anul vom avea editia a doua.
Va invita sa vedeti pozele pe blog.
Merg sa vad pe unde umbla gaza mea, e cu mama afara numai in carucior se plimba pentru ca e noroi pe jos.... iar baltile sunt pasiunea lui!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!!
Poftiti la , acre doreste, care pofteste care are nevoie

Eu astazi sunt tare bine dispusa
Se vede ca incepe sa miroasa vacanta mea scurta (5 zile) dar apropiata ( saptamana viitoare plecam la marea neagra)
Week-end-ul meu a decurs bine, fara mari evenimente.
Ma incanta faptul ca maimutica mea invata zilnic cate unul-doua cuvinte noi... Este asa de scumpa... zice la sosete "tetete", cand aude muzica vine la mine si-mi spune "asezi" - adica dansezi / vrea sa o iau in brate sa dansam impreuna ; apoi la suc spune "cuc" , cand coboram sau urcam scari dupa primele trepte se opreste, intinde bratele la bine si spune "batze"
Ma topesc de dragul lor !
Si, ca si acum 6 ani.... cand facuse dimitris 1 an- am intrat din nou in starea de dor de bebe Chiar radeam cu barbata-meu ca daca am castiga o suma mare de bani la loto ( ca de unde din alta parte ?!) as mai face un bebe
Tare dragi imi sunt !!!

Mistule, ce ma bucur ca ne-ai mai pus fotografii... Este tare scump conrad tunsulici. Ii sta foarte bine. Este chiar o minune !!! mami tanara si rebela !!!

Mada, iti tin pumnii, sa dea Dumnezeu ca medicul din bucuresti sa va dea vesti mai bune !!!!

Dany, wow cat de frumoasa si vesela este maria ta !!! Pe drept cuvant ii spunem maria-bucuria! Este exctraodinara... Si se vede ca-i place sa pozeze... O face mama fotomodel ?!

Ce ma bucur ca macar intr-o poza am mai vazut-o si pe saara lui miki!!!! Este la fel de frumoasa si de dulce cum mi-o aminteam !!!
Miki, daca ne citesti... da-ne un semn si hai sa ne vedem in moghioros ! Mi-e dor de tine si de sarita ta !!!!

Ce gasca mare si vesela ati avut la mare mari... Darita ta este o papusa de fata !!! Si cred ca a fost rasfatata tuturor !!!

Si am mai vazut o fetita fericita, in piscina ei cu apa si jucarele Alinact, si eleni a mea, cand isi prinde pasa ( "pica" cum ii spune ea ) cum si-o controleaza...

Roli, sa ne arati fotografii de la petrecere ! cred ca abia astepti sa-ti aduci copiii acasa cu tot cu acvariul lui marc !

Gabi, Doamne cate ghinioane aveti... Offf, nu stiu ce sa spun... Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa rezolvati cat mai repede!!!

Ema, scumpa mea, ce bine trebuie sa fi fost la munte Povesteste-ne de milan, cum s-a simtit, cum s-a purtat...?! V-ati intors deja in bucuresti ? PO-ZE!PO-ZE!!!!!!

Acum, am inteles ca LalaD are treburi multe si importante asa ca-i mai motivez absenta un pic... DAR... Elle, Roxanici, Larisuk, Alinutele, Cretulina, unde-mi sunteti fetelor ?????

alinutule 023.. tu trebuie sa te fi intors deja din bulgaria... treci la apel si da raportul , spune-ne ce au facut nazdravanii tai

si, tot la capitolul fotografii:
uitati aici o bataie adevarata cu spaghete ce s-a petrecut in bucataria mea ( nu va descriu cum am sters 30 de minute la spaghetele de pe jos... care erau asa de lipicioase ca a trebuit sa le adun cu mana pe fiecare in parte si apoi sa spal pe jos )

http://good-times.webshots.com/album/573126923kQLFZh

si aici cum se joaca si o "iubeste" eleni a mea pe ioana lui sora-mea si puteti auzi si cum ii "bubuie" capul lui saraca de ioana de la trantele luate din prea multa iubire a lui eleni

http://family.webshots.com/video/3024810380105249031sqezos

sa aveti o zi minunata, si o saptamana asisderea!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaa

si poftiti la o

iaca am aparut si eu dupa vreo 4 zile de absenta .. am fost plecati la mare si acasa nu-mi mai merge cablul de alimentare la laptop si nu am reusit sa mai intru ..

sunt restanta!

a fost frumos la mare insa apa rece, nu am putut s-o bag pe eva .. a venit un val si a uda-o la picioare .. si s-a pus pe urlat. in rest, a fost cumintica, s-a jucat la nisip .. a gustat apa de mare si nisip .. nu prea a vrut sa pape masa de pranz .. a dormit cu noi in pat .. ce sa va spun .. data viitoare ii iau pat de acasa ca mai mult nu am dormit .. ea se mai foia, eu ma trezeam .. am fost la 2 mai si am stat intr-o viluta pe malul marii, un apt cu 2 cam si bucatarie. a fost ok, curte mare, iarba .. insa litoralul romanesc lasa de dorit .. mizerie, alge, nepasare, turisti nesimtiti ..

acum tre' sa fug la sedinta dar revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ceska, ce frumos ati petrecut !!! Benji este tare scump. Privind fotografiile si vazandu-i fetisoara de baietel "mare" de 18 luni am regasit aceleasi trasaturi dulci decand era bebelus si avea parul lung Ce frumos cresc copiii nostri !!!

Elle, ce bine ca ai revenit !!! Eram chiar ingrijorata ca nu mai aparusei de ceva timp si nici nu ne anuntasesi vacanta.... Am auzit si eu chiar astazi ca apa este tare rece... Sper sa se mai incalzeasca pana saptamana viitoare... Pacat ca nu a fost calda ca sa se poata balaci in voie evita frumoasa! S-a bronzat puiutul mic ? Eu tocmai aseara mi-am verificat cremele de protectie solara de anul trecut. Am pentru eleni un tub de la mustela si mai are cam 1/4 din el. Sper sa-mi ajunga. Oricum, mi-amintesc de anul trecut ca nici nu parea bronyata fata mea pe care o "imbracam" in albul de la crema in fiecare zi... Asta ma enerveaza la mustela ... ca este prea cremoasa si intra tare greu in piele....
Astept fotografiile de la mare!
Sedinta usoara!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

ceska azi pun cartile la posta. iti dau maine PM, ok?

nati cum sunt fetele? voi cand plecati in vacanta? soara-mea a ales anul asta corfu si e tare incantata .. drumul e lung si greut dar merita efortul. ei au plecat si cu nepotelul de 1,7 ani.

laurici ce m-ai distrat cu pronuntia theutzei .. cacacei si p*la .. haha tre' sa fie tare haioasa! sa stii ca si eva face la fel .. o ia la picior pe unde vrea ea si cand o strig sau ma duc dupa ea, o ia la sanatoasa .. odata in parc, a prins poarta deschisa si abia am prins-o .. mai avea un picut si sarea in strada ..

roli sa va fie de bine mutarea! lasa ca le puneti voi in ordine pe toate .. incet, incet.

mada TBC? uf .. bine ca nu are boala .. Doamne fereste. pupam printesa!

lala superbe designurile!! imi plac tare mult!

stancutza concediu placut si multa odihna!

dany ma bucur sa aud vesti bune despre voi!

ema v-ati cazat la cehov pana la urma? am uitat s-o intreb pe roli .. ai acces la bucatarie acolo? eva nu papa borcanele si tre' sa-i iau supica de acasa .. si noi vrem la munte peste vreo 2 saptamani si tre' sa ma orientez la ceva unde sa am acces la bucatarie ptr frigider, supica, laptic etc ..

gabi uff imi pare rau ca atatea probleme intarzie controlul la inimioara lui ionut .. nu stiu ce sa te sfatuiesc. de ce nu poestezi un subiect la parintii intreaba, parintii raspund .. poate gasesti mai multe informatii.

laurici pupam printesa eleni cea desteapta si frumoasa! sunt restanta la pozute dar revin .. acum chiar ca tre;' sa fug la sedinta ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

laurici nu prea s-a bronzat eva caci am uns-o bine bine cu crema de protectie solara factor 50+ .. eu sunt rea de piele si mi-e teama s-o las si cateva minute fara .. pozute o sa descarc diseara dar nu am foarte multe caci am uitat de fiecare data aparatul in camera ..

plecati si voi la mare? cand? de un munte nu sunteti interesati? poate facem gasca ..

i-am admirat pe cei doi strengari la bataia cu spaghete .. ce frumos se "joaca" ei acolo si ce veseli sunt! nu vreau sa ma gandesc cat ai smotruit dupa ..

am vazut si luptele greco-romane .. Doamne ce busituri si-a luat mititica ioana .. dar sunt tare dragute cum chicotesc ele impreuna .. frumoasele!!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici va scriu si eu 2 vorbe inainte sa ma bag in pat poate reusesc sa dorm si eu cate ore.Sunt teribil de obosita caci am o sapt. de cand stau la spital cu soacra-mea.A fot operata lunea trecuta si contrar asteptarilor diagnosticul ar putea fi tare naspa.Oricum va face chimo si toate cele,sunt terminata.Copila o am la tara nu am mai vazut-o de pe 2 iunie,a avut si ea o perioada aiurea cu scaune moi de la dintisori cred eu.Acolo la Valeni vroiau sa mi-o interneze cand a fost mama cu ea la pediatru dar nu am fost de acord.Acum se simte mai bine urmeaza un tratament strict iar eu nu pot sa fiu langa ea.Sunt terminata psihic si fizic,efectiv nu mai pot.Abia asteptam sa vin acasa si uite ce fac acum umblu numai prin spitale.A venit si sotul acasa iar el urmeaza o cura de fizioterapie,el va trebuie sa se protejeze deasemenea.Cam atat despre noi imi era tare dor de voi.
Pupici la toate mamicile si clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

stancutza am vazut pozutele .. o parte din ele le stiam dar nu mai ma satur s-o admir pe printesica .. e dulce si frumoasa ca o papusa de portelan si spun ptr a mia oara .. voi doua aveti un special bond ..

nemary ce schimbata mi se pare dariuca .. n-am mai vazut de ceva vreme pozici cu ea. seamana cu tati foarte bine, asa mi se pare mie. se pare ca i-a placut la mare piticutei .. ce frumos se joaca la nisip si in parcul de distractii. ce super ca ati avut apa buna si ati putut s-o bagati pe daria ..

alina cu piscina in casa .. e idee tare ... tare frumusica e ioana ta!

Eva

papa bun

Mergi la inceput