Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina Doamne cate tragi si tu .. imi pare tare rau pentru soacra ta .. deci pana la urma a fost cancer? off .. Doamne ajuta sa fie bine pana la urma. sotul tau trebuie sa se tina de fizioterapie si sa nu mai faca efort .. un pupic si o imbratisare calda de la mine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska super tunsuliciul. Ce party dragut ati avut. Am vizionat si videoclipurile cu inotul si facutul covrigilor.

Laura bestiala bataia cu spaghete. Ce fericita era Eleni. Si vazui si joaca cu Ioana. Mai da’ spirt e Eleni o copleseste pe saraca Ioana. Deci esti bine dispusa... a inceput numaratoarea inversa si tup in vacanta.
Ma alatur si eu straigarii tale. Alinaaaaaaaaaa

Lavi, daca te apuci de scris eu sigur iti cumpar cartea. Esti de o sinceritate delicioasa.

Elle deci ati fugit si voi la mare, super...eu am un pat pliant in care il pun pe pitic in deplasari. Pe mine m-a ajutat f mult caci nici eu nu m-as odihni sa stau cu el in pat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Buna zuzici va scriu si eu 2 vorbe inainte sa ma bag in pat poate reusesc sa dorm si eu cate ore.Sunt teribil de obosita caci am o sapt. de cand stau la spital cu soacra-mea.A fot operata lunea trecuta si contrar asteptarilor diagnosticul ar putea fi tare naspa.Oricum va face chimo si toate cele,sunt terminata.Copila o am la tara nu am mai vazut-o de pe 2 iunie,a avut si ea o perioada aiurea cu scaune moi de la dintisori cred eu.Acolo la Valeni vroiau sa mi-o interneze cand a fost mama cu ea la pediatru dar nu am fost de acord.Acum se simte mai bine urmeaza un tratament strict iar eu nu pot sa fiu langa ea.Sunt terminata psihic si fizic,efectiv nu mai pot.Abia asteptam sa vin acasa si uite ce fac acum umblu numai prin spitale.A venit si sotul acasa iar el urmeaza o cura de fizioterapie,el va trebuie sa se protejeze deasemenea.Cam atat despre noi imi era tare dor de voi.
Pupici la toate mamicile si clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Cristina imi pare tare rau. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pup cu mare drag toate zuzicile!

Am revenit din concediu insa din pacate nu am starea necesara pentru a va povesti cum a fost. La 12:30 merg cu tatal meu la tomografie. I-a fost depistat un chist la ficat (de marimea unui ou) si unul la rinichi (ceva mai mic). Am emotii teribile si nu ma pot concentra la nimic altceva.

Tineti-ne pumnii! Doamne ajuta!

Tremur toata de frica...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Am revenit din concediu insa din pacate nu am starea necesara pentru a va povesti cum a fost. La 12:30 merg cu tatal meu la tomografie. I-a fost depistat un chist la ficat (de marimea unui ou) si unul la rinichi (ceva mai mic). Am emotii teribile si nu ma pot concentra la nimic altceva.

Tremur toata de frica...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Alina tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici! Saptamana asta suntem fara sefi si sper sa fiu mai prezenta pe forum.

Roli sa fie intr-un ceas bun mutarea in casuta voastra! Ma bucur ca a iesit bine petrecerea lui Marc!

Mari am vazut pozele de la mare. F frumoasa Dariuca ta! Ce frumos sta ea in apa cu mamii ...ce dor mi s-a facut si mie de o baie in mare...mai avem o luna de asteptat.

Ema ma bucur ca te-ai simtit asa bine la munte! Asteptam poze! burtica si pe Milan.

Ceska inca nu am intrat pe blog sa vad pozele de la party dar o voi face. Cred ca a iesit un party pe cinste!

Laurici ce m-am distrat cu pozele cu copiii tai! Ce veselie pe ei cu spaghetele! Am vazut si filmuletul cu Eleni si Ioana! Mi-a fost mila de micuta Ioana ca a facut buff... prichindeii!

Dany ma bucur ca totul a revenit la normal si sunteti din nou langa tati! Am vazut-o pe Maria Bucuria imbracata ca o adevarata printzesa ! Nu-mi vine sa cred ce zambareata e in toate pozele. Se vede ca ii place sa pozeze! nazdravanii!

Din pacate am citit si vestile proaste
Gabi cate piedici ati intalnit pana acum ! Doamne ajuta sa iasa bine analizele si sa treaca cu bine Ionut si peste operatie! Te asteptam cu vesti mai bune!

Cristina pana la urma tot a iesit nasol cu soacra ta... Multa sanatate ei si sotului tau! Doamne prin ce necazuri treceti si voi si pe deasupra esti obligata sa stai si departe de printzesa...

Offf Alina si tu cu vesti proaste... Ma rog sa primiti vesti mai imbucuratoare la tomografie!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Gata, am citit si despre petrecerea lui Benji Suuper! Cata veselie, si ce frumos a pregatit mamii masa copilasilor. Mi-a placut si ideea cu covrigeii in forma initialelor invitatilor! Sa ne traiesti pui mic si te asteptam cu poze inconjurat de prieteni si familie si la anul!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Zuzulici, si multumesc de aprecierile la adresa fotografiilor ( ma rog, personajelor din fotografii) si filmuletului vizionat de voi

Elle, stiu cum este cu aparatul de fotografiat... si eu patesc mereu asa. Ma trezesc ca vreau sa filmez/fotografiez vreo faza misto si... tocmai atunci nu sunt "dotata" cu scula de inregistrat

Cristina, offffff ce vacanta ai avut si ai in continuare... Macar sa fie totul bine in cele din urma!!! Biencuta ta sunt sigura ca este foarte bine acolo unde este si se bucura de prezenta bunicilor si de aer curat! Este vorba de valeni de prahova? Mama mea sta aproape de valeni. La boldesti-scaeni . Dar, la valeni este chiar o zona frumoasa cu aer curat !!! si capul sus ! Sa treaca toate relele cat mai repede si sa fiti din nou fericiti, sanatosi si relaxati cu totii!!! In anglia cand va veti intoarce ?

Alinush,... Ce pot sa spun... Sa dea Domnul sa nu aflati vreo veste mai rea!!! Ce rau imi pare pentru tatal tau Mai ales ca l-am cunoscut ... Un om tanar si plin de viata... Nu este posbil sa fie xceva rau! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine !!! Tin pumnii si... o imbratisare calda ! Sa fii tare ca sa-l poti ajuta !!! Daca si eu te pot ajuta cu ceva... nu ezita sa-mi ceri lucrul acesta, sa ma suni.. orice!!!

Vera, alinuta K, fetele

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Tremur toata de frica...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

iubita, tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

va spuneam ca eu-s rea de piele .. m-am bronzat ca dalmatianu' .. cu pete .. nu stiu cum am reusit performant asta .. pe maini am pete rosii si albe .. niciodata nu am mai patit asa .. acum tre' sa port maneca 3/4 ca mi-e rusine ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput