Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala daca esti pe faza zi-mi te rog un nume de dr bun pneumofiziolog, pt ca medicul la care vroiam sa merg nu mai are programari decat la sf lui iulie, daca se poate sa aiba si cabinet particular ar fi super ok.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua dragele mele

Incep acest mesaj prin a spune ca mi-a fost dor de voi , de clopotei .
Am citit mereu din umbra tot ce s-a intamplat pe forum .

Vreau sa urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI !!! sarbatoritelor lunii Iunie : grati.ela , mami_patrick , AngeliquedeS , Shose ,irinouka , Ereena sa va daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si alese bucurii

Clopoteilor bolnaviori le doresc multa sanatate iar mamelor multa putere sa reziste alaturi de ei .

Felicitari clopoteilor care le-au mai iesit dintisori si maselute

la multi ani clopoteilor care au implinit 1 an si 6 luni

Despre noi ce va putem spune ca acum suntem bine , relatia noastra a revenit la normalitate .

Maria creste , face lucruri noi in fiecare saptamana , este foarte receptiva , se catara peste tot .

Va doresc o zi frumoasa si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Lala daca esti pe faza zi-mi te rog un nume de dr bun pneumofiziolog, pt ca medicul la care vroiam sa merg nu mai are programari decat la sf lui iulie, daca se poate sa aiba si cabinet particular ar fi super ok.

Arunca o privire aici : http://www.cdt-babes.ro/

Este clinica particulara a spitalului Victor Babes.
Nu este nevoie sa alegi un pediatru ci pe oricare din medicii listati la http://www.cdt-babes.ro/servicii/pneumologie.php

Toti au experienta vasta lucrand in spital pe sectia tbc.
Sunt doamne foarte dragute si amabile.

Mie mi-au placut mult , bolnavul nostru a fost internat pe sectie in urma cu cativa ani si au fost exemplare in ingrijirea lui.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

hello-hello zuzulici dragi!!!
Slaba miscare pe aici...

cu mii si mii de scuze vreau sa urez si eu zuzulicile sarbatorite ieri si alaltaieri:

IRINUKA
EREENA

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE SI TOT CE ESTE BUN!!!

Si sa "dati" mai des pe aici !!!!

Mada, off, prin ce ai trecut... Imi inchipui ce speriata ai fost! Sper ca te-au linistit acum si, bine ca nu s-a imbolnavit sofiuca mica desi a intrat in contact cu cineva bolnav!!!
Imi pare rau ca nu cunosc pe nimeni in domeniu sa-ti recomand...
Te imbratisez strans-strans si pupici cu mult drag!!!!

Stacutza este deja in avion cred... dar tot ma gandesc la ea si gagalicea ei scumpa! Sper sa aiba o vacanta minunata si sa se relaxeze , sa se bucure din plin de sofiuca lor !!!

LalaD, esti iertata si ai absentele motivate pentru treaba pe care o faci! Dar, ai grija totusi sa te intorci "acasa" pe forum !!!

Ceska, lui benji!!!

Shose, ce mai fac fetele frumoase de la craiova? Asa... doar intri fara sa ne mai povestesti din nazbatiile vorbaretei de iulia ??

Laurici, si pe mami si pe theea!

Dany, bine ai revenit !!! Ce mai faci? Ce-ti mai fac nazdravanii? Mi-a scapat mie ceva??? De ce ai spus ca "relatia a revenit la normalitate" ? Ce s-a intamplat?
Oricum, ma bucur ca acum esti bine si sper asa sa ramana situatia iar tu sa intri zi de zi!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Hello,
va scriu de la bran dintr un hamac pe o veranda racoroasa, din surdina se aude bossa nova all day long, vremea e excelenta, copilul doaeme cu buni in alta camera, la alt etaj hihi
Fiind singura noastra vacanta pe anul asta de pana acum si probabil si de acum incolo, totul e super bine aici!
Roli thanks pt recomandare!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Mada pup mamica ingrijorata si papusica, sa veniti cu vesti bune d la dr, sigur e totul ii!

Ereena la multi ani cu fericire alaturi de cei dragi!

Stankuta concediu frumos si relaxant!

LauraD ce perlute mai scoate dimi? Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Hello,
va scriu de la bran dintr un hamac pe o veranda racoroasa, din surdina se aude bossa nova all day long, vremea e excelenta, copilul doaeme cu buni in alta camera, la alt etaj hihi
Fiind singura noastra vacanta pe anul asta de pana acum si probabil si de acum incolo, totul e super bine aici!
Roli thanks pt recomandare!

Ema!!!!!!!!
Va invidiez pentru Bran si pentru racoare!!!!! Sa aveti un concediu placut, incearca sa profiti de el cat se poate, vin vremuri "fierbinti" din iulie, nu?????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Arunca o privire aici : http://www.cdt-babes.ro/

Este clinica particulara a spitalului Victor Babes.
Nu este nevoie sa alegi un pediatru ci pe oricare din medicii listati la http://www.cdt-babes.ro/servicii/pneumologie.php

Toti au experienta vasta lucrand in spital pe sectia tbc.
Sunt doamne foarte dragute si amabile.

Mie mi-au placut mult , bolnavul nostru a fost internat pe sectie in urma cu cativa ani si au fost exemplare in ingrijirea lui.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Lala, am sunat la ei, stiu centrul acolo mi-am facut o parte din analizele pt FIV si testele BHCG, darrrrrrr doctorii de acolo nu primesc copii asa mici pe motiv ca nu au competenta si pediatrie, pana la urma am gasit un loc luni la Sanador Victoriei la prof dr Stoicescu lucreaza la institututul Marius Nasta, daca nu gaseam nici un medic la o clinica privata pana la urma mergeam la Instit Marius Nasta ca au sectii de pediatrie undeva in Prelungirea Ferentari.Am facut toata familia radiografii frati, cumnate, bunici, eu si tati nimeni nu are nimic, maine dimineata mai are de facut doamna care imi calca si scapam de grija ca cineva din familie ar fi bonlav .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Buna, fetelor!
Iata cum a decurs weekend-ul nostru... Maya a facut febra doar vineri noapte, sambata dimineata nu mai avea nimic. Dar sambata la pranz m-a apucat pe mine...durere in gat, febra, stare de somnolenta etc. Mi-a fost ingrozitor de rau sambata noapte si duminica toata ziua, am si vomat, mi-a fost greata ca atunci cand eram gravida, ma rog, a fost un cosmar mai ales pt ca nu ma puteam ocupa de Maya corespunzator, eram si f slabita pt ca nu puteam manca nimic de la greata. Stateam intinsa in pat iar ea se juca pe jos, mai urca langa mine in pat sa-mi zica « mami, apti ! » adica lapte... sau « mami, papam ! » mi se rupea sufletul, va dati seama. Eram atenta cu un ochi la ea sa nu faca vreo prostie si cu un ochi cica ma odihneam...ma rog, n-am avut alte simptome de raceala, nici secretii nazale, nici tuse, doar dureri in gat. Tati a venit abia duminica seara si a avut grija de noi corespunzator si a fost mai bine. Nu stiu ce a fost, cert e ca m-am simtit ok abia miercuri dar n-am ajuns la dr din lipsa de timp... insa bine ca am suferit eu asa si nu Maya...

Laura Ioana, asa am facut de multe ori, am incercat sa-I dau nurofen cu seringa de la panadol dar nu tine, tb sa vada ea ca e roz probabil.
Godzila, Ginette, nici eu nu prea cred ca poate face febra de la dinti.
Ellenuta, multumim pt grija.
Ema, stancutza, multumim de urarile de sanatate !

Vacanta placuta tuturor celor ce plecati sau sunteti deja plecati ! sa aveti vreme frumoasa si sa va fabricati amintiri memorabile !

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

mada, imi pare rau ca Sofia trebuie sa faca tratament, bine ca nu e mai grav si e doar preventiv. sanatate multa!

La multi ani din suflet pt Irinouka si Ereena! sa fiti sanatoase, mereu frumoase, iubite, rasfatate, implinite si fericite!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput