Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

hello zuzici!
am vazut si noi poze cu Anita si Luca la mare, ce frumos s-au distrat ei. si mi-a placut ca a fost si acolo plaja libera si apa calda. super, poate la anul reusim sa ajungem si noi la Albena.

si am mai vazut poze cu Ema si Milan la Bran, fff frumos. mi-a placut si pensiunea unde a-ti stat mai ales pt ca au si groapa cu nisip. Ema, nu am retinut unde ati stat, imi poti spune si mie?

Roli, drum bun si vacanta placuta.

Madalina, tinem pumnii sa apara ochisorii in burtica cat mai rpd.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

LalaD, cu intarziere dar din suflet (stiu ca ma repet, devine un cliseu) la multi, multi ani fericiti lui Bogdan! sa fie mereu destept, frumos ca acum, cuminte atat cat trebuie si sa aiba mult noroc in viata sa-i iasa tot ce-si propune!

multumim fetelor pt aprecieri la adresa pozelor de pe blog :)

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Roli, vezi ca tre sa iei de la Tulcea nush ce bilete de 20 RON/ persoana, pt a putea intra in Delta. Daca sunteti controlati si nu le aveti, amenda este de la 3000 RON Distractie frumoasa!
Gabi (ploscariu), Doamne ajuta sa fie bine! NU ai de ce sa te simti ca o cersetoare, este perfect normal sa cauti ajutor intre prieteni si noi vom face tot posibilul ca micutul nostru clopotel bolnavior sa se faca bine! Asa-i zuzici? Eu o sa trec numarul de cont pe prima pagina, ca sa-l vada toate fetele si cine va putea va contribui cu cat poate

Edit: gata, am pus contul la inceputul primei pagini, sper sa reusim sa strangem banutii cat mai repede!

Roli La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si cu buzunarele pline (de bani, normal)! Deci pleci in Delta ca sa nu ne dai de baut de ziua ta, haaa?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafeluta!!!

Gabi Ploscariu, ca sa putem face transfer de bani in contul tau avem nevoie de mai multe date si anume:

Nume si prenume titular cont
Banca si sucursala
IBAN

Te rog scrie-le unei fete pe PM (eventual mie, daca vrei) si trimite si un email la zuzele2008@yahoo.com

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata.

Mada, Sofiutei, bine ca nu este bolnava. Petrecere frumoasa la mare.

Gabi, am facut dimineata transfer. sa fie totul bine. Incerc sa fac o cheta la birou, sa vedem cati bani strang.

Gatta, nu-ti face griji, e o faza in dezvoltarea lor. Antonia are si ea crize de genul asta, mai ales cu varul ei pe care il iubeste nespus. Dar de fiecare data cand se intalnesc, intai ii arde o palma in cap si apoi il pupa. De asemeni, de la el a invatat sa spuna "al meu", de fapt asa il si "saluta" cand il vede.....

LauraD, petrecere frumoasa la mare si timp minunat.

Alina, ce ati patit si voi.... Bine ca sunteti bine...Mi-e groaza de ceilalti soferi...

Ema, ma bucur tare ca v-ati simtit bine...

Grati, Tudorash. Sa inteleg ca e vreme frumoasa si apa calda?

Poze nu am putut vedea, deoarece de la munca nu se poate, iar acasa nu apuc sa mai deschid laptopul.

Sambata plecam la mare, asa ca am toata casa numai bagaje-bagajele, sarmele pline cu rufe, canapelele la fel, cu ce am de calcat....
Antonia sta la mama pana maine, cand trebuie sa fie gata bagajele, ca altfel cotrobaie in toate si s-ar putea sa nu mai gasesc ce am pus.
Are asa o placere...scoate hainele si isi baga papusa bebe.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata zuzulici !!!!

Ieri am avut o groaza de lucru dar mi-am "gasit" timp - in cursul programului de la serviciu - sa merg sa ma tund si coafez si eu ca nu o mai facusem de 1000 de ani .
Ma simt deja alt om/ alta femeie si observ asta in trafic ca parca sunt lasata mai repede sa intru pe prioritate
Daomne ce-mi place sa fiu femeie !!!
Mor cand conduce Iannis ca trec si 10-15 masini pana se gaseste unu' milos sa ne lase sa intram in fata lui.... Alta-i treaba cand sunt singura, blonda si prahoveanca la volan ( am inca nr. de prahova la masina si este arhicunoscuta parerea bucurestenilor despre soferii prahoveni )

Am mai citi si ieri dar... pe cuvant daca-mi amintesc ceva...
Doar fotografiile vazute. si ieri si astazi :
Anita si luca doi nazdravani frumosi la mare
Beatrice a lui beinazuta
Milan si mamica lui superba
doua fete cucuiete frumoase foc Sara si Daria

Pe langa frumosii clopotei m-au extaziat peisajele din fotografiile lui ema si ale simonei... AHHHHHHHH!!!! Ce frumos este la munte....Poate voi ajunge si eu in curand... Din pacate nu am reusit sa-mi iau decat 7 zile de concediu din care 5 le voi sta la mare pentru copii...
Poate prin august sa mai pot sa-mi iau cateva zile de concediu sa merg si eu la bran...
Sau, m-as duce la caransebes - Herculane... Am auzit ca este o zona superba acolo...Deocamdata nu pot decat sa visez ....

LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI BOGDAN - MICUTULE HARRY POTTER !!!
SI SA FII ACELASI BAIETEL DESTEPT SI CUMINTE !!!!

Sanatate multa lui beatrice de beinazuta!!!!

Ma rog la Doamne Doamne sa ti se indeplineasca visul mada Sa-ti iasa FIV-ul si sa faci un copil la fel de minunat ca sofia scumpa !!!!

Danutule, si sper sa fie cum vreti voi cresa si educatoarea alese!!!

Laurici, am o maaaaaare rugaminte daca esti pe faza astazi, maine pana duminica.... daca poti sa-mi dai si mie adresa ace;lui progamel pe care l-ai mai pus tu odata aici si cu ajutorul caruia treci muzica din MP3 in track... Please!!!! la mamica si fetita !!!
Mai spune-ne ce mai zice theuta!!!!

Larisuk, ce fac fetele?

Elle, roxanici

Gabi, astept si eu datele pe care le-a solicitat alinush () si sper sa reusesc pana maine dupa amiaza sa ajung la ING! Daca nu peste o saptamana cand ma voi intorce in bucuresti voi face o vizita la banca sa-ti dau si eu un mic dar din suflet ajutor!!! Hai,ca totul va fi bine si nu trebuie sa te simti nicidecum prost.... La cate fete suntem daca fiecare contribuie cu o suma mica pentru fiecare se va aduna suma mare de care ai nevoie tu !!!
simulta sanatate!!!!

ma duc sa trag o pipa

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Buna dimineata.

Mada, Sofiutei, bine ca nu este bolnava. Petrecere frumoasa la mare.

Gabi, am facut dimineata transfer. sa fie totul bine. Incerc sa fac o cheta la birou, sa vedem cati bani strang.

Gatta, nu-ti face griji, e o faza in dezvoltarea lor. Antonia are si ea crize de genul asta, mai ales cu varul ei pe care il iubeste nespus. Dar de fiecare data cand se intalnesc, intai ii arde o palma in cap si apoi il pupa. De asemeni, de la el a invatat sa spuna "al meu", de fapt asa il si "saluta" cand il vede.....

LauraD, petrecere frumoasa la mare si timp minunat.

Alina, ce ati patit si voi.... Bine ca sunteti bine...Mi-e groaza de ceilalti soferi...

Ema, ma bucur tare ca v-ati simtit bine...

Grati, Tudorash. Sa inteleg ca e vreme frumoasa si apa calda?

Poze nu am putut vedea, deoarece de la munca nu se poate, iar acasa nu apuc sa mai deschid laptopul.

Sambata plecam la mare, asa ca am toata casa numai bagaje-bagajele, sarmele pline cu rufe, canapelele la fel, cu ce am de calcat....
Antonia sta la mama pana maine, cand trebuie sa fie gata bagajele, ca altfel cotrobaie in toate si s-ar putea sa nu mai gasesc ce am pus.
Are asa o placere...scoate hainele si isi baga papusa bebe.

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Scumpa de ea !!!!
Sa aveti si voi o vacanta minunata si timp frumos ( ca daca aveti voi timp frumos avem si noi ca pe acelasi litoral mergem, nu?! )

si mie mi-e groaza de ceilalti soferi....
Si, din vitezomana de acum 8 - 9 ani cand pe DN1 nu scadea acul de la vitezometru sub 120 km/ora... acum merg absolut legal cu 90/ 70 km/ora
Dar, sincer, chiar mi-e frica cu copiii in masina sa merg repede!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Buna dimineata.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Cris, ai facut transferul doar cu IBAN-ul? Cum?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, gagici
Lauriciule io nu stiu decat programelul asta: http://www.youtubetomp3.net/index.php?ref=newvid si nush daca face ce spui tu. Eu il folosesc ca sa imi trag muzica de pe youtube.
Cris ce simpatica e Antonia! Si Thea e cam caftangioaica, a invatat sa se certe pe jucarii si nu mai cedeaza ca pana acum, ba le da si cate o palma peste oki daca nu-s pe faza! A invatat tot de la copii si iese cu scandal cand ne intalnim mai multi ca toti vor aceleasi jucarii! Distractie faina in concediu!
De Theuta ce sa va mai pove? Am fost la strabunicii ei la tzara si a plans cu suspine ca s-a speriat de vaca (de fapt o vitzica de 3 luni care mugea)...se lipise cu fatza de fatza mea si ma tzinea strans de gat si mi-am dat seama ca s-a speriat, dar nu stiam ca-i pusa pe plans si cand s-a uitat sotzul la ea avea un botiiiic si deodata s-a dezlantuit in suspine de se scutura toata....degeaba ii tot dadeam io cu vaca Lola care face MUUU
E o mica maimutica, dar imita doar ce vrea: ridica dintr-un umar si pune capsorul pe el si o face f des ca vede ca ne distreaza si scoate tot felul de sunete pe care le fac eu, incearca sa repete cuvinte, dar cand vede ca insist incepe sa se strambe

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la .. cam tarziu vin cu ea insa m-am trezit la 7.30, am intarziat si la job ..

gabi te rog sa nu spui asa ceva .. cum sa te simti ca o cersetoare .. noi mereu ne-am ajutat si ne-am sprijinit. te vom ajuta sa strangi banutii ptr inimioara lui ionut!

ema multumesc de info, din nou! ce smecheros e piticul tau .. ai sa vezi ca bebe 2 o sa fie multt mai cuminte, sunt sigura! am admirat si pozutele .. ce bine ii sta lui milan cu ochelarii lui mami .. e un scump piticul tau! tare frumos e la cehov .. mi-a placut! scaunul de masa i l-ai luat de acasa sau ti l-au dat gazdele?

roli distractie placuta in Delta!

alinus am luat cartile de la bookfest dar s-a terminat. le poti procura insa de la libraria adevarul, pe magheru, langa cinema patria!

gatta ce frumoase sunt piticele si ce s-au distrat ele .. te cred ca nu-i convine sarei aici la caldura .. e obisnuita la racorica, la aer curat .. cat despre crizele de posesivitate, eu zic ca nu e bine sa-i dai peste mana sau la pampers .. nu rezolvi nimic. daca mai face asa, pune-o in carut si las-o acolo 5-10 minute, sau bag-o in casa fara sa mai stai la discutii cu ea ..

danutza cei trei pitici si pe mami cea frumoasa? l-au mai lasat colicii pe darius?

laurici tu nu intri in vacanta judecatoreasca sau cum s-o spune .. eu asa credeam .. ca ai 2 luni de vacantuca ..

lauricii ce scumpa theutza .. auzi tu s-a speriat de muh .. pupam mititica!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput