Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
ROLI
La multi multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei doi flacai si de sotior si desigur de cei dragi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Alina023,
aseara ii scrisesem PM lui Ploscariu sa puna pe mailul comun datele complete....
LauraIoana,
ce bine ca ai pus anuntul sus de tot!!!!!!
O sa incerc sa le scriu si mamicilor din Germania unde mai intru sa trimita si ele ceva pentru Ionut, de aceea e OBLIGATORIU ca datele sa fie complete si cu SWIFT pentru banii trimisi de afara.
O sa fie bine, Gabi ai sa vezi!!!!
Gatta,
am vazut aseara pozele cu cele doua zane la tara la voi la Campulung! Fiecare copil trece prin faza in care e posesiv cu lucrurile sale sau chiar bataus.... la noi inca nu a aparut dar nu imi fac iluzii ca sarim peste ea, vine mai incolo. Trec toate....
Mai am de vazut poze.... ma intorc!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
![]() ![]() ![]() ![]() Scumpa de ea ![]() ![]() !!!!Sa aveti si voi o vacanta minunata si timp frumos ( ca daca aveti voi timp frumos avem si noi ca pe acelasi litoral mergem, nu si mie mi-e groaza de ceilalti soferi.... ![]() Si, din vitezomana de acum 8 - 9 ani cand pe DN1 nu scadea acul de la vitezometru sub 120 km/ora... acum merg absolut legal cu 90/ 70 km/ora Dar, sincer, chiar mi-e frica cu copiii in masina sa merg repede!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Laura, voi unde mergeti.
Noi vom fi in Venus de pe 27.06 pana pe 05.07.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Cris, ai facut transferul doar cu IBAN-ul? Cum? Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Alina, la mine e simplu. Am cont la ING si dispozitiv Home bank. Nu-mi trebuie decat conexiune internet si bani in cont....

luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana 'Neata, gagici ![]() Lauriciule io nu stiu decat programelul asta: http://www.youtubetomp3.net/index.php?ref=newvid si nush daca face ce spui tu. Eu il folosesc ca sa imi trag muzica de pe youtube.Cris ce simpatica e Antonia! Si Thea e cam caftangioaica, a invatat sa se certe pe jucarii si nu mai cedeaza ca pana acum, ba le da si cate o palma peste oki daca nu-s pe faza! A invatat tot de la copii si iese cu scandal cand ne intalnim mai multi ca toti vor aceleasi jucarii! Distractie faina in concediu!De Theuta ce sa va mai pove? Am fost la strabunicii ei la tzara si a plans cu suspine ca s-a speriat de vaca (de fapt o vitzica de 3 luni care mugea E o mica maimutica, dar imita doar ce vrea: ridica dintr-un umar si pune capsorul pe el si o face f des ca vede ca ne distreaza Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Laura
, Antonia nu are probleme cu datul jucariilor, le da pe toate, dar vrea si ea sa ramana cu una. Varul ei, David, i le ia pe toate din mana, cum pune ea mana pe o jucarie cum o ia David si zice ca e a lui, de la el a si invatat.Referitor la vaca, la pensiunea la care am fost aveau o vaca din gips, dar in marime naturala. Nici Antoniei nu i-a placut sa stea prea aproape de vacuta, chiar daca nu zicea nimic. Doar David a tras vacuta de tzatze ca sa iasa lapte si a pocnit-o peste cap ca avea o musca pe ea....
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:

LA MULTI ANI, ROLI!!!!! 

Si cu o "mica" intarziere

LA MULTI ANI,
EREENA, GOE_IONITA, si BOGDANEL de Lala!!!

luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
madalina28 spune:
Salutare!
Multumesc fetelor de incurajari, am fost ieri la consultatie, totul este bine din toamna -iarna cand ne vom hotara vom lua totul de la zero adica toate investigatiile si analizele in primul rand, cand am iesit de acolo aveam lacrimi in ochi mai ales ca imi zice si micuta congelata unde e?pleci fara sa ne-o arati?
La multi ani ROLI!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!Sa petreceti cele mai minunate clipe in casuta voastra!
Alina iti recomand sa mergi la Sulina sau Sf Gh au iesire la mare cu plaje si un nisip extraordinar de fin, in Sf.Gh nu o sa vezi pe strazi altceva decat nisip, cu tantari eu zic ca nu e o asa mare probl au la lasarea serii cam o ora cand sunt turbati atunci trebuie sa te feresti ca nici un autan sau mai stiu eu ce alceva nu face fata te ciupesc si pin haine.
Laurici stiu cum e cu masina de ph prin buc, cand aveam nr de buc era totul super nici o probl, de cateva luni am nr de ph si sunt atat de rai in trafic de nu-mi vine a crede, ieri am patit-o cu o femeie, cum o depaseam cum trecea in fata mea si-mi punea frana, eu sunt echilibrata la volan nu fac gesturi extreme mai ales dc am copilul cu mine, la un mom m-am bagat pe prima banda doar sa scap de ea.
Am vazut o gramada de poze cu clopotei la mare la soare, care-si serbeaza un an si jumatate, la munte.Toti sunt absolut minunati!
Vad ca vb despre statul in scaunul de masina, Sofia cand este singura in spate adica cand conduc eu sta asa de linistita de nu-mi vine a crede, ii mai dau sa bea ceiuc sau suculet, am jucari la indemana, de mancat nu-i dau nimik ca mi-e frica sa nu se inece si eu sa nu o pot ajuta rapid, situatia se schimba cand conduce tati si ea sta cu mine in spate, vrea in brate se maraie dar nu o iau de acolo sub nici o forma decat dc am mers mai mult de 3 ore.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cristacoman spune:
Mada,
fetele, tin pumnii sa iasa din prima.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
beinazutza spune:
ALINA,LA SF GHEORGHE ,nu am fost in schimb am fost la Portita,un loc supeeeeeeeeer, iti spun pt ca este f aaproape de sf ghe.
noi am fost 3 ani la rand acolo si acum as mergeeeeeeeee
. in scgimb ultima oara am avut o experienta neplacuta cu tantarii a trebuit sa plecam mai devreme cu cateva zile pt ca nu se mai putea sta.nu au dat cu nimic pt tantari atunci, in schimb este un loc super ti-l recomand cu placere
beinaz
http://family.webshots.com/album/573188412ubrQNY?vhost=family
codrutaa spune:
Salut!
LA MULTI ANI, ROLI! Sa ai multa sanatate, dragoste, numai bucurii! Si concediu placut!
Gabi, asa cum au spus fetele, nu ai de ce sa iti fie rusine. Ceea ce faci tu e pentru copilul tau si nu e cersetorie. Esti o mama minunata! Si sunt convinsa ca o sa reusim sa strangem banutii necesari operatiei lui Ionut!
Eu va citesc, asa, mai din umbra, ca nu prea am vreme de scris. Acum vopsim de zor casuta Alexiei si garduri, etc. Iar cand nu doarme pitix ma freaca toata ziua.
Am vazut si poze superbe cu clopotei frumosi in vacante la mare si la munte! Cate un
pentru fiecare!
Sunt pe fuga, dar , cu mare intarziere ii urez LA MULTI ANI lui Bogdan al Lalei!
Va pup, zuzici si clopotei!

(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)