Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

codrutaa, sa ne arati poze cu casuta Alexiei cand e gata! spor la treaba si pupici pt pitix :)

la multi ani ROLI! sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de impliniri!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli, la multi ani alaturi de baietii tai!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua fetele

Miutza, saru`mana pentru cuvintele frumoase .

Cu intarziere urez si eu la multi ani pentru Bogdan de Lala_D

alina023 , ma bucur nespus de mult ca tatal tau este bine .Mi-au placut la nebunie pozele voastre si mai ales balonul ala

beinazutza , v-am admirat pozele de la mare , foarte frumoase .

miky_mamica , ooff ce rau imi pare pentru aceasta infectie pupam printisorul sa se faca bine cat mai repede iar tie multa putere sa rezisti .

madalina28, sa-ti ajute Dumnezeu sa vina un bebe in toamna sau cand se va putea .

emabucuresti , am vazut pozele voastre din concediu ; sunt foarte frumoase , iar tu esti o graviduta sexy si frumoasa .

Roli , concediu placut in Delta, va asteptam cu poze .

grati.ela , distractie placuta la mare .

gattasalvaje , urez si eu la mult ani Sarei , ce frumos va v-ati intalnit cu Nemary .Am vazut pozele cu cele doua printese

danonique, pupic de la noi pentru toata familia

cristacoman, spor la treaba .

laura_dimitris, sa te bucuri de noul look si asteptam poze cu tine

Ellenuta, multumim de cafeluta

Roli iti urez si eu La multi ani sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Dany, ma bucur mult ca sunteti bine si in formatie completa.
Nimeni si nimic nu trebuie lasat sa intervina intre voi.
fetele si baiatul.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

hello

In primul rand ROLI La multi ani!Sa fii fericita multi ani impreuna cu familia ta!
Concediu placut si vreme buna!

Ema o data pt Milan si o data pt tine ca esti o graviduta tare faina.

Gatta am vazut si cele doua prietene cu se joaca ele impreuna la aer curat.Ce bine de voi!

Noi am fost la plimbarica si numa prostii mi-a facut pruncu asta.L-a lovit o tanti cu bicicleta.Noroc ca nu l-a atins foarte tare ca deja tanti sarise de pe bicleta dar nu a putut sa se opreasca chiar la timp.Si la trantit cu roata la pamant.Din fericire nu a fost nimic grav, Razvi nici nu a plans, numai tot zice Ici ici si imi arata la picorus ca s-a zgariat putin.
Apoi tot prin belti voia sa calce si degeaba ii ziceam sa ocoleasca ca el tot acolo tragea si mai era si in sandale So s-a udat si la picioruse putin ca pana sa ajung eu la el, el pleosc in apa cu un picior.
Acuma venind spre casa a primit de la un nene o floare, margareta cred ca e.A fost tare incantat de ea o arata la toata lumea.
Tot timpul primeste cate ceva cand iesim.Habar nu am de ce simte nevoia lumea sa ii ofere cate ceva.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LA MULTI ANI FERICITI, ROLI!
Sa petreceti frumos vacanta in Delta . Va asteptam cu pozici.

Am vazut pozici frumoase cu Ema si puiutii ei. Burtica creste si e asa frumoasa iar Milan e un dragalas, parca pe zi ce trece se schimba, nu mai are falcute de bebelus si intra mai bine in rolul de fratior mai mare.

Am vazut doua prietene bune, Sara si Daria, mai sa le mananci, nu altceva.

Am vazut vacanta puiutilor de Alinush, ce tare s-a distrat Luca! voua

Am vazut pozici de Beinazuta si mi-au placut la maxim. Ce frumos e in vacanta!!!!

Mada si sa auzim de burtica cat mai repede.

Ramo si voi incident cu bicicleta . Ufff, bine ca nu e nimic grav, io de cand mi s-a intamplat am oroare de bici.

LauriciD, sa prindeti vreme buna si sa va distrati frumos. bine ca nu stai mult, desi e destul cat sa ni se faca dor.

LauriciI, pfuuu, cred ca as manca-o pe Theutza sa o vad face 2 face cum lasa ea caputul pe umar si va imita.

Io va scriu pe fuga, Iulia se maraie, ieri nu am fost afara ca a plouat torential, ma grabesc sa o scot putin acum, pana nu incepe iar vre-o furtuna.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ramo, pentru ca e un scump si un frumos! De aia!

Laura Dimitris, tre sa iti spun ca m-am distrat copios de bataia cu spaghete si de luptele greco-romane dintre Eleni si Ioana. Si musai vrem poze cu noul look!

Miutza am vazut pozici cu frumusica ta. Is fcaute in strudio?

Ema, Doamne ce frumosi sunteti!

Auziti, fetelor, Alexia pisuleste tare mult de vreo doua zile. E drept ca mananca muuulte fructe, nu mai are nici un program cu fructele. O fi de la astea? Cere tot timpul cat suntem afara, ca le vede (capsuni, visine, coacaze, zmeura) si primeste si dimineata piersica sau nectarina. Ieri i-am schimbat in 13 ore 10 pampersi. Credeti sa fie vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Roli

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Sonia Andreea+ 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli! Sa fii fericita alaturi de familia ta de nota 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
cafea, ceai, cacao! Avem de toate pentru toti!

Noua ne plesneste casa din "cusaturi" suntem 2 in plus si socrul surorii mele a trebuit cazat la hotel....
Azi mergem la inot pentru copii pentru prima oara.... fiindca toata saptamana nu a intrat la piscina din curte (de frig si vreme rea), a innotat numai in cada mare si cred ca va face nebunie la bazin.

Codrutaa,
nu stiu ce sa zic de pampersi plini si pipi des, erau de fiecare data plini???? Poate bea si multe lichide????? Sa nu fii racit...iti spun fetele mai multe....

La noi ieri au fost semne de furtuna s-a innegrit cerul a inceput sa bata vantul si sa picure....atat. Peste 30 min era iar soare si cer senin cu norisori albi....Oricum si la o vreme din asta racoroasa socrul sorei mele zice ca e f cald. Pacat ca nu a venit in concediu in Romania ci cu treaba.....
Merg sa citesc din urma....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput