Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 20
danonique spune:
Buna dimineata!Va rog sa imi trimiteti si mie pe PM datele complete ca sa pot trimite banii ptr operatia lui Ionut.
tuturor!
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa zuzulici
!!!!
Ceska,
multumim de cafeluta/ceai !!!
Laurici,
multam de progamel!!! Acum, sincer eu nu ma pricep sa-l folosesc dar il foloseste sora-mea sa-mi ia niste melodii grecesti de pe youtube ![]()
Doamne ce scumpa este theuta cum va imita...
!!!! Si vaca aia rea sau vitel ce o fi fost a speriat fata 
Elle, oooooo ce bine ar fi fost sa am doua luni de vacanta.... Vise
Sintagma asta "vacanta judecatoareasca" insemana ca nu sunt procese la tribunal. Si, de fapt, nici asta nu este exact asa
ca sunt anumite procese considerate cauze urgente....
Eu sunt pe "metereze" la birou
Si nu mai merg in instanta. Asta este singura diferenta.
Dar, ma bucur caci, in acest fel am timp de forumit cu voi
!!!
Voi mai plecati pe undeva in vacanta ? Tu cand ai concediu ?
Cristina,
,noi vom merge la eforie nord cu catel, purcel, veri si verisoare ![]()
Beinazuta, am auzit si eu ca este superb la portita... Eu nu am fost niciodata in delta dar sper sa ajung vreodata.... si la portita m-as duce...![]()
Codruta,
abia astept poze cu casuta alexiei si mai ales sa ne povestesti daca-i place sa stea in ea...
Imi vine sa rad ca-mi amintesc ce face maimutica mea cand mergem in cora... se duce la raionul cu jucarii si acolo sunt doua casute din acelea de plastic fr5umos colorate, cu usite, ferestre, topogane... Pai, ... cam petrecm 15 minute acolo si apoi o iau din casa in hohote de plans.. Lui eleni i-ar prinde bine o astfel de casuta dar nu as avea unde sa o pun in apartamentul meu
Am una dintr-o folie de plastic pe un schelet de plastic dar si p-aia am dezafectat-o ca o plimba prin toata casa ![]()
Despre pipilit... poate ca bea multe lichide... si eleni bea in fiecare noapte, in timpul somnului!!!- un bibe de apa... De fapt toata ziua bea foarte multa apa...
Mama zpunea sa o suna pe doctorita sa-i spun dar eu cred ca se datoreaza caldurii de afara...
Dany,
ma intorc de la mare cu poze proaspete si poate voi aparea si eu in ele
Lui barbata-meu nu-i place sa fotografieze drept pentru care eu sunt cam absenta din poze ca doar eu fac pe fotograful ![]()
Ramona,
laura buba lui razvan ! Bine ca nu a patit ceva mai rau! Cam asa este si eleni a mea cand suntem afara... Argint viu! Mai nou se catara pe gardul ce inconjoara parcul ca l-a vazut pe frate-sau ca-l escaladeaza si vrea si ea...![]()
Larisuk, offf, si eu turbez in casaalaturi de copii atunci cand este vreme rea afara... Si ca este frumos ma dor picioarele si spatele de atata alergat dupa maimuta ![]()

Ceska,
sa va distrati bine la piscina astazi
!!! Si sper sa aveti si vreme frumoasa ca parca iar anuntasera astia ploi in vestul tarii....
Ma duc sa-mi beau cafeluta si ma intorc!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna dimineata!Va rog sa imi trimiteti si mie pe PM datele complete ca sa pot trimite banii ptr operatia lui Ionut. tuturor!Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze |
Danutule!!!Si eu vreau datele complete...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ceska777 spune:
Danonique,LauraD,
am verificat acuma si Gabi (Ploscariu)inca nu a trimis pe yahoo in contul comun datele bancare. Oare are vreo mamica numarul ei de telefon sa o contactam direct???? HELP!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danybv spune:
Buna dimineata fetele
cristacoman , saru`mana
ai perfecta dreptate , sunt de acord cu tine .
ramonab, imi pare rau de itnamplarea cu bicicleta , pupam baiatul sa treaca reepde buba
E bine ca primeste cate ceva , e un baiat norocos .Asa ne intoarcem si noi duminica de la biserica cu pungi cu lucruri pentru copii , bani .
codrutaa, nu stiu exact sa-ti raspund legat de pisu des , ma gandesc sa nu fie din cauza lichidelor sau vreo raceala .Cel mai bine eu zic sa vb cu dr si vezi ce-ti zice .Daca bea lichide multe atunci s-ar putea sa fie de la ele .
ceska777, distractie placuta la inot , sa aveti o zi frumoasa .
laura_dimitris, am inteles legat de poze si la mine la fel este .Eu sunt cea care fac pozele
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
Blogger nu ma mai lasa de doua zile sa pun filmulete pe blog asa ca le-am descarcat pe webshots aici:
http://community.webshots.com/album/573242223txliYb
HAVE FUN!
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
ceska777 spune:
Am cautat la Membri DC date contact despre Ploscariu dar din cate am vazut nu are. Mai avem vreo zuza din Cluj???? Sau cineva care stie un program carte telefon sa o caute in Cluj? Ma gandesc ca e totusi urgent pentru Ionut si poate Ploscariu nu indrazneste.....
Ne pregatim de bazin, cand revin mai fac sapaturi.
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
Laura Ioana spune:
Neata, fetelor. Va pupic
Parca Alina de la Constanta (Ioanact) mai vorbea pe mess cu Gabi (ploscariu). Poate o anunta ca avem nevoie de mai multe date si intra pe site sa ni le spuna.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
danybv spune:
Ceska, ti-am trimis PM cu adresa de mess a lui Gabi Ploscariu
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Ioanact spune:
Buna!
ceska multumim de
..si ai PM cu nr de tel ale Gabrielei Ploscariu.. sper sa luati legatura cu ea.
Distractie placuta la inot! Ma duc sa vizionez filmuletele.![]()
Laura Ioana asa e, m vb cu Gabriela pe mess, dar in ultima vreme nu a prea mai intrat pe mess.
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)