Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lala uf, asadar sper si eu ca al doilea sa fie mai putin 'demanding' si mai cuminte
baietelul cel mic al gazdelor de la pensiune, la 6 luni, sta toata ziua in carut, cumintel, seara bea aproape 300 de lapte si doarme pana dimineata. al meu de mic a fost super solicitant, zi si noapte, cu treziri, tinut in brate si distrat continuu....ma plang si eu,eh, ei sa fie sanatosi, ca ne om descurca
hai sa il si laud, asa tare ma uimeste cu unele chetii, de ex, nu il las cu tel meu dar cand il prinde stie dom'ne cum sa dea cu degetelul pe ecran( iphone) ca sa il deschida si sa vada el mai multe. si nu i a aratat nimeni. aaa, si daca i-l cer, imi da un pupic schitat cu buzisoarele, smecherul!

cat despre mersul cu masina, nu il iau din scaun, ii dau una alta pe drum, juacrii, papa, cantam si la drumul de bran am facut o singura oprire. il las sa se maraie cand nimic nu reuseste sa il impace, dar maraiala aia e tare stresanta

elle au cuptor cu microunde, deci e rezolvata problema
iar gratar au in curte vreo doua, noua ne au facut frigarui

am uploadat poze noi aici
http://family.webshots.com/photo/2115073790103950812miJZdt

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutare fetelor,

Cu scuze ca nu am citit nimic din urma, am intrat sa va spun ca maine plecam cu catel cu purcel in Delta la Sf. Gheorghe. Sper sa fie bine, am emotii cu picii in Delta...mai mergem cu o familie care are o fetita de varsta lui Marc. Sper sa ne descurcam bine, sa nu ne atace tantarii prea tare (ne-am inarmat cu Autan, pastile de tantari si Fenistil). Pe Andrei il cam ataca si in Bucuresti, nu stiu cum va fi acolo. Am inteles totusi ca la gazda nu sunt...poate dau ei cu ceva.
Am emotii si cu mancarea pt Andrei...o sa iau si borcane de back up daca n-o fi corespunzatoare mancarea la pensiune.

Excitant va fi faptul ca familia care merge cu noi are barca si de la Dunavat, unde lasam masina, pana la Sf. Gheorghe, mergem 2 ore cu barca.

Am reusit cu greu sa incropesc niste bagaje din sacii care ne inconjoara. Acum fug la ultimele cumparaturi.
Daca nu mai apuc sa intru pe seara, va las cu bine...zice sotu' sa luam si laptopul, dar ma indoiesc ca merge netul acolo. Daca nu, revenim peste 10 zile.

Va pe toti si toate.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roli, drum bun si vacanta cat mai frumoasa! Sa faceti poze multe si abia astept sa ne povestesti cum a fost. Tare mult as vrea sa ajungem si noi in Delta.

Beinazutza, si Ana e mucioasa dupa concediul la mare. Eu ii fac aerosoli cu ser fiziologic si vad ca e mai bine deja (dupa doua zile de aerosoli). Vezi si tu cum evolueaza mai departe. Multa sanatate!

Emma, din motivul asta am preferat si noi sa plecam noaptea la drum. Cea mai mare parte din drum Ana a dormit. Cand e treaza nici ea nu rezista prea mult in masina. Nu are rau de masina ci pur si simplu nu-i place. Si nici eu nu suport bazaiala...dar ce sa facem? Cresc ei si nu vor mai fi probleme de genul asta (vor fi altele )

Lala, imi si inchipui cum e cu maimutsica ta. Hi hi!! Trebuie sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie.

Elle, indraznesc sa iti cer si eu detalii pe PM despre cartile pt copii de la adevarul. Am ratat trei pana acum. Imi poti spune si mie, te rog, de unde le-as mai putea procura? Multumesc mult!

Urez si eu La multi ani Ionilor si Ioanelor din gashca! Sanatate multa!

Mada, sa dea Domnul sa mai aveti un fiv reusit cu un rezultat papacios si sanatos!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru Iry, Ereena si Geo_ionita! Sa fiti fericite!
si flacaului LaleiD! Sa creasca mare, sanatos, istet si frumos foc!

noi suntem de 11 zile la mare si ne-am mai prelungit vacanta pana duminica. Am plecat cu emotii: in dimineata plecarii am mers cu Dudu la spital - facuse o criza urata ce aducea a laringita. Din fericire a fost doar viroza respiratorie si am tratat cu aerosoli cu acc 300 si dexametazon, puf ventolin si nurofen. Acum a cam scapat si de muci si de vreo 5 zile sta mai mult in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Va scriu de acasa din Bucuresti...am revenit cu Sara de la Campulung ieri seara pentru o saptamana , sa mergem la doctor pentru bilantul de 18 luni si pentru a doua doza de Prevenar.
Sara nu prea se acomodeaza aici , pe caldura , dupa o luna petrecuta la aer curat si racoare. Azi noapte s-a trezit de 3 ori

In week-endul asta am serbat si noi 1 an jumate , ocazie cu care ne-au vizitat la Campulung Nemary si Daria. A fost f. frumos , am plimbat fetele prin imprejurimi , la cules de fragi , la o manastire in Dragoslavele , iar duminica am avut petrecere cu tort si invitati.

Fetele , la inceput s-au aratat bucuroase ca se revad ...in prima zi au fost foarte cuminti , Daria era tot o veselie ....apoi au cam inceput ostilitatile....Sara a devenit foarte posesiva n-o lasa pe Daria sa puna mana pe nicio jucarie de-a ei si s-a repezit de cateva ori la ea , Daria urla doar cand se apropia Sara de ea , asa ca trebuia sa stam intre ele sa nu se bata. Am pedepsit-o in fel si chip , am pus-o la colt , i-am dat si peste manuta , dar nu se invata minte. M-a facut de rusine fata de Nemary

Nu stiu cum sa mai procedez s-o fac sa inteleaga ca nu e frumos sa dea in alti copii...e cam batausa cu cei de varsta ei ...se intelege bine numai cu copiii mai mari.

Am facut si multe poze cu cele doua pitice...daca aveti timp si chef , uitati aici :

http://family.webshots.com/album/573215060CemLZh

Ma bag si eu sa citesc din urma si revin.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

multumesc Alina!deocamdata vad ca este bine, doar daca stranuta vad ca ii curge nasucul. vedem mai tarziu.
am vazut doua fetite frumoase focSara de Gatta si Daria de Nemary sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii. Si ce par mare are Sara wow !
Beatrice cred ca pe la 3 ani il v-a avea cat ea. deabia aastept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

legat de batause, da si Beatrice s-a facut o rea.
una doua pocneste cand nici nu te astepti. Si arunca cu sticla, telecomanda, telefonul deci chiar nu tine cont si mai nou loveste cu capul. am luat cateva capatani peste ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna ziua, dragele mele!
Nu am putut intra zilele trecute, dar am citit ce a-ti scris si va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Operatia lui Ionut depinde de doua aspecte: unul sa-i fac analizele si sa nu aiba nici o infectie, dupa care i-l va programa pt operatie, iar ce-l de-al doile-a aspect sunt banii, nu stiti cat de greu i-mi vine sa apelez la ajutorul vostru, cand stiu ce greu se catiga banii in ziua de azi, ma simt ca o cesetoare, dar m-as injosi pana acolo, pentru Ionut, am vorbit cu cineva care a mai trecut prin asa ceva si mi-a spus ca a avut nevoie de 4000 Ron, in total, analize, operatie,( "rasplata" medicilor),medicamente. Eu am un cont la ING , nu stiu cum sa procedez, oare il pot folosi pe acesta, daca vrea cineva sa ne ajute? Contul este RO81INGB0000999900090051.
Va multumesc din suflet!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Miuta, Doamne ce frumusica e Maya . Nu am mai vazut demult poze cu ea, e mica domnisoara frumusica foc.
Gatta nu te ingrijora ca Sara e mai "batausa" si nu o lovi peste manuta pentru ca va intelege ca e ok sa faca asta. La varsta asta trebuie sa fim fericiti daca se joaca unul langa altul(unul cu altul e cam exclus) - asa ne-au zis de la gradinita. Primul cuvant cu care vin copiii acasa de la gradinita e "mine" si au simt al proprietatii foarte dezvoltat la varsta asta. De obicei aici cand doi copii au interes pentru aceeasi jucarie se gaseste o modalitate de a le distrage atentia cu altceva(in majoritatea cazurilor merge, uneori insa se mai lasa si cu lacrimi).
Am vazut si pozele cu cele doua motate frumusele foc.
Am vazut si pozele cu Eva,Ana,Daria la mare. fetele bronzate.
Ema , MIlan nu e singurul cu "alergie" la statul in scaun. Emma uraste carseat-ul si desi mergem zilnic acum cu ea in masina tot face scandal . Merge cu jucarii, apa, sticksuri o perioada dar apoi incepe foiala, urlatul, trasul de toate alea numai sa scape. Si noi urmeaza sa plecam 6 ore pe avion cu ea...asa ca ma rog sa se intample o minune si sa doarma o parte din drum si restul sa o pacalim cu geanta de jucarii noi pe care i-am luat-o.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Cam slaba miscare pe aici!Se vede ca a venit vara si ca au inceput vacantele.Noi suntem bine.Azi am fost cu Albert sa vizitam cresa unde va merge din septembrie si sa cunoasca educatoarele.I-a placut si nu mai vroia sa plecam acasa.Un pupic ptr Gabi si Ionut si incercam sa trimitem cat de curand si noi ceva ptr operatie.Iti voi trimite PM cand reusesc sa ajung la banca sa verifici daca s-a efectuat tranzactia.

Mergi la inceput