Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
radcarmen spune:
Riloasa,si Vlad a avut colici de imi venea sa merg in lume si singurul produs de pe piata care il mai calma cat de cat era Sab Simplex, restul fara efect. Poti incerca sa il culci pe burtica pentru are efect calmant, doar ca trebuie supravegheat permanent.
Am uitat sa zic aseara de mica labradoare ca e scumpa foc. In perioada cat ne disparuse cainele (ianuarie anul asta doua saptamani) ne gandeam ca daca nu o mai gasim luam un labrador si noi ptr Vlad. Lauramar, cred ca se va intelege de minune Ariana cu Lea, cel putin intre Vlad si cateaua noastra Aza exista un mare atasament.
Puoici la toata lumea si un vichend fain!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Diana, cred ca ii prieste de minune lui Alex la tara la aer curat. Ma apuca nostalgia copilariei mele de la tara. Cred ca iti este foarte greu fara el, dar sunt sigura ca lui ii prinde foarte bine iesirea asta in afara Bucurestiului.. E tare scump si clar va mosteneste talentul tehnic.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Kitty spune:
Suuuper micul "tatoist" al maratonistei .
Diana singurii sacrificati din povestea asta sunteti voi, ca nu va puteti bucura zilnic de baiatul de turta dulce, lui evident ii merge foarte bine!
Adelyna, ma bucur ca te gandesti la bebe 3, dupa cum te percep din postarile de pe forum si din poze cred ca vi se potriveste o familie numeroasa!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
martutza spune:
mie imi place mult Asta....imi place mult cum va cresteti copilul Diana, fara inhibitii,frici si mai ales in natura.Felicitari.
Riloasa ai doi baieti adorabili Sa-ti traiasca.De colici eu i-am dat ceai de chimen cu anason si alternativ Sab Simplex si a fost ok...adica suportabil pentru amandoi...in plus il tineam culcat pe burta mea sa doarma sau il tinea taica-su si se linistea.
Lauramar....rana pe col se va rezolva la cauterizare...o mica pauza si sigur ca va veni si bebe2.D-zeu sa va ajute.Adorabila actelusa.De cand cu reclama la pedigree si fimiu vrea un "chetzel mic si galben" si o pisica abll...
Rein eu i-am dat anul trecut Fe Haussman si s-a constipat la inceput dar ii bagam struguri zilnic in meniu sa-l tin pe linie normala cu kk.
Radcarmen...nu stiu de ce crezi ca nu e cazul....eu cred ca orice copil ar trebui sa aibe un "surior" sau o "fratioara"....pentru el e mai bine si mai tarziu...la batranete(a noastra) va fi si mai bine cand parintii sunt batrani si bolnavi si nu esti nevoit sa alegi intre copil si parinte,cand poti apela la un frate sa va impartiti responsabilitatea de a avea grija de parinti.Eu asa gandesc.Viata mea a avut de toate relele(sarcini pierdute, sot un pic pe coclauri un timp,lipsuri materiale,somaj,etc) si bunele (dragoste,minte limpede sa ma integrez in alt domeniu,parinti si socrii in viata,copil bun si sanatos si un sot care incearca din rasputeri sa-si ia revansa si sa repare stricaciunea) dar nimic nu m-a schimbat atat de radical incat sa nu-mi doresc 2-3 copii.Mai gandeste-te.Eu pledez pentru familii numeroase...peste ani poate imi vei da dreptate.
Menuet si Pisikuta...mai fetele dar voi credeati ca o sa ramana fetele "nevorbite".Sunt copii destepti dar foarte economi ca deh e recesiune...fac economie la vorbe si spun doar ce e necesar.
Va pup ca azi ma duc sa-mi recuperez baiatul de la socrii si il mai duc in august cand facem niste reparatii la apartament.Abea astept sa fim din nou toti trei every day.
Roxanici multumesc de urare.Sa fie cum zici tu.
Luminag,Laura_Oana,Laina,Paxela,Doinatodor,Arissa,Paula75....unde sunteti fetele???
o zi buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
lauramar spune:
Sper sa se rezolve cu cauterizarea,dar cum mi-a iesit inainte de a face chiuretajul C3 la papanicolau medicul vrea mai intai sa faca o colposcopie ca sa elimine orice dubiu cu privire la rana apoi vedem tratament sau cauterizare,sper sa fie bine e un medic bun si am incredere in el.
Catelusa e o scumpa desi inca nu o putem lasa prin curte deoarece mai are de facut 2 vaccinuri trebuie tinuta izolata sa nu se imbolnaveasca are doar 7 saptamani,in prima seara dupa e am cumparat-o am tinut-o cu noi in casa si ne-am trezit la 6 dimineata cu ea la noi in dormitor ii era foame si plangea.Arianna adora catei doar cei negrii nu-i plac de fapt orice animal este negru nu ii place nu stiu de ce.
ralualexandrei spune:
Rebina la multi ani sa fii sanatoasa si sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti!
Andra: Rein la recomandarea pediatrei si eu i-am dat Mariei fier Hausmann in aceiasi cantitate de 10 picaturi insa mi-a spus ca daca incepe sa faca kk negru sa stopez administrarea deorece inseamna ca si-a luat necesarul de fier .
Andra: Riloasa si Gabi sa va traisca minunile sa fie sanatoase si sa aiba parte de tot binele din lume!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
martutza spune:
Lauramar si eu am avut C3 la PAPS inainte sa-l nasc pe Victor si am facut tratament cu tinctura de branca ursului,tinctura de marar si echinaceea vreo 6 luni, apoi acid folic si duphaston 6 luni,fara cafea, ceai de menta,porc,mezeluri,tutun,(2 sarcini perdute,C3 si endometrioza erau "garantii ca nu voi duce nici o sarcina la termen)si uite ce bine sunt si ce baiat am....incearca si naturiste in paralel.
vei fi bine cu siguranta.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
riloasa spune:
Adelina, esti tare curajoasa ca te gandesti la al 3. Eu am zis ca imi ajung 2, dar presimt ca voi avea 3 baieti. Acum, cum o vrea Dumnezeu. I-am dat de colici Espumisan si vad ca aseara nu a mai facut asa puternici. O sa ii fac si ceai. Azi Mihai nu a vrut sa doarma decat cu Stefan in pat. I-am culcat pe amandoi si au adormit in acelasi timp si aceleasi pozitii. O sa va pun poze sa vedeti cum dormeau.
tzuna spune:
REIN- eu i-am dat Mariei fier haussman cand era mai mica si nu manca mai nimic si-i iesise si ei o usoara anemie. Ii dadeam 6 pic/zi si nu a avut nimic. Nua vomitat, ba chiar i-a placut la gust. Am inceput insa sa-i dau treptat ca sa nu se constipe adica 1 zi- 2 picaturi, a doua zi 3 picaturi si tot asa. Da e mai ok la masa de fructe cum zice KITTY.
LAURAMAR- multa sanatate si sa scapi cat mai repede de gineco.
ADELYNA- felicitari pentru viitorii fini. asa fiti sanatosi cu totii.
Ce mecanic dragut? Nu pot sa cred ce mic era el pe langa roata tractorului... E superba poza aia.
Va las ca Maria e la somnic si eu plec la sauna.... Nu, nu sunt o mama inconstienta sa las copilul singur in casa ci plec in bucatarie sa termin de facut mancarea si pe caldura asta cu 3 ochiuri deschisee jale.