Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
elyanne spune:
Lauramar si mie mi-a iesit pap c3, dupa ce am nascut-o pe Elena
Am avut o rana dinainte de sarcina pe care nu a obs. doctorita respectiva... apoi am aflat de ea cand eram garvida si n use mai putea interveni... s-a agravat in aproape un an: sarcina, nastere si apoi alea 6 sapt. de lauzie...
Apoi am facut coloposcopie sa fie sigur ca-i ok pt. cauterizare, am facut si tratament cu nu stiu ce ovule... si analiza pt. depistarea hpv, care a iesit negativa... Apoi cauterizarea si totul o fost in regula pana la un an de la nasterea gemenilor, cand a reaparut...
Dar acum nu e nimic aiurea la pap.. acum nu mai am rezultat cu C1, 2, 3 etc. Dar dr. zice ca analizele sunt bune... inca n-am cauterizat-o, atata timp cat ies analizele ok... sa vedem ce mai zice la urmatoarea verificare
Dr. zice ca atata timp cat analizele sunt in regula, inca n-o prajeste... Pt. ca, probabil va reaparea peste un timp... mai bine fac analize la 6 luni si o tinem sub control... daca iese ceva aiurea, atunci o cauterizeaza...
Si cum bb nu mai fac, nu ma grabesc sa dispara... poate pan' la urma am si io noroc si trece cu tratamente cu ovule... nu prea cred, dar speranta moare ultiam
Tinem pumnii sa fie totul bine... sa va apucati de bb3
stefimic spune:
Salut mamici, ce frumos este cand se intampla un mare eveniment in stup si se strang randurile, ma bucur ca fac parte din stupul vostru.
despre noi ce pot sa spun decat ca sunt in a 3-a zi de intarzaiere de menstruatie si totusi nu-mi fac curaj sa fac un test de sarcina, zic sa mai asteptam ca sa fim siguri, sa nu ne mai facem sperante, dar dupa cum am stari de greata cred ca o sa fie bine in final.
LAURAMAR sa va traiasca catelusa si sa va distrati bine impreuna, cat despre problemele tale eu zic sa ai incredere ca va fi bine.
REBIANA LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii!
REIN fier HAUSSMAN i-am dat si eu lui STEFI anul trecut, dar s-a constipat rau si l-am intrerupt, in rest fara alte probleme, poti incerca.
ADELYNA ma bucur ca va ganditi la bebe3, sa fie asa cum va doriti voi.
DIANA sa va traiasca "tatoistu", ca tare bine mai este la el acolo, ce copilarie fericita.
MARTUTZA cat adevar ai spus tu in tot ce ai scris, mi se pare ca ma regasesc in voebele tale, sa fie si la voi asa cum va doriti si sa dea DUMNEZEU sa fiti in continuare o familie fericita si de ce nu si mai numeroasa.
TZUNA sa inteleg ca faci sauna gratis nu?
va pup si va doresc o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
doina.todor spune:
Ceau fetele!
In fiecare zi va citesc, dar sunt ingropata in multzime de probleme si incontinuu pe fuga...asa ca nu am timp sa va raspund...
Din pacate pe mine m-a lovit criza de nu ma mai adun, nu numa ca nu am bani de incasat dar am o multime de bani de dat.... de unde... habar nu am...., o fi ca trece si minunea asta de criza inainte sa imi iau campii...
Felicitari pentru noii bebei... Bravo mamici, bravo bebei... sa va traiasca si sa fie sanatosi tun.
Colici.... Radu a avut pana la 5 luni... am incercat tot ce era pe piata(sab simplex, bonisan, baby gripwather, debridat) dar nu prea am avut rezultate... asa ca daca modelul de copil e asa... imi pare rau da numa timpul il va ajuta.
Acu despre Radu - e un copil super... ( zise cioara), cumintzel (aproximativ) adica nu le face chiar late de tot... si nici foarte dese(prostioarele) dar face zilnic cate ceva. Important e ca ma pot intelege cu el. Tot copil vesel cum il stitzi, vorbeste bine ( dar vorbeste incontinuu, adica de cand a deschis ochii pana adoarme).
E in faza De ce?, Ce are culoare asta? si unde-i? si cand incepe cu De ce? apai nu mai termina, ore intregi.
Foarte activ, nu se omoara cu mancatul, dar nici nu pot zice ca nu mananca...
Cea mai mare problema e ca acum nu mai umbla normal ci alearga si mai tot timpul se impiedica si cade... de obicei da cu capul.. are niste cucuiee de imi vine sa plang.
Nu mai stiu ce sa zic....
Va doresc numai bine si sper sa reusesc sa intru si eu mai des si sa va pun si ceva poze cu shmecherul lu mami.
Varsta lui Raducu
roxanici spune:
La Multi Aaaani, Rebiana!!!! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca repede repejor toate dorintele
Stefimiiiiic, pai fa odata testul, daca deja ai trecut de ziua Z poti sa il faci....acu nu vrei sa il mai faci si data trecuta l-ai facut prea devreme
radcarmen spune:
La multi ani Rebiana!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
RaisaFudulu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic Salut mamici, ce frumos este cand se intampla un mare eveniment in stup si se strang randurile, ma bucur ca fac parte din stupul vostru. despre noi ce pot sa spun decat ca sunt in a 3-a zi de intarzaiere de menstruatie si totusi nu-mi fac curaj sa fac un test de sarcina, zic sa mai asteptam ca sa fim siguri, sa nu ne mai facem sperante, dar dupa cum am stari de greata cred ca o sa fie bine in final. LAURAMAR sa va traiasca catelusa si sa va distrati bine impreuna, cat despre problemele tale eu zic sa ai incredere ca va fi bine. REBIANA LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii! REIN fier HAUSSMAN i-am dat si eu lui STEFI anul trecut, dar s-a constipat rau si l-am intrerupt, in rest fara alte probleme, poti incerca. ADELYNA ma bucur ca va ganditi la bebe3, sa fie asa cum va doriti voi. DIANA sa va traiasca "tatoistu", ca tare bine mai este la el acolo, ce copilarie fericita. MARTUTZA cat adevar ai spus tu in tot ce ai scris, mi se pare ca ma regasesc in voebele tale, sa fie si la voi asa cum va doriti si sa dea DUMNEZEU sa fiti in continuare o familie fericita si de ce nu si mai numeroasa. TZUNA sa inteleg ca faci sauna gratis nu? va pup si va doresc o zi minunata. cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Catalina fa testu ala o data cat vrei sa ne fierbi???
Rebiana la multi ani cu sanatate!
Bianca bine ai venit pe lume..sa fii sanatoasa...
Nu am citit decat in diagonala...insa am vazut pozele si restanta din cap trecut.....si eu mai tin copilu fara scaun la drumuri scurte....la cata morala mi-ati facut.....m-am simtit recunosc....promit ca nu o sa mai fac...multumesc
Noi suntem bine...turuie in nestire si mai nou vrea sa invete cate o poezie in fiecare zi...azi cand am vb cu ea era f incantata ca ea stie multe poezii iar prietenu ei de joaca nu stie decat una
sa va zic una care pe mine m-a lasat masca...discutie cu Raisa la telefon..ca de cu asta ne amagim cand suntem la Craiova pe timpu saptamanii
Eu: Ce faci Raisa
Raisa: Bine mami...tac pisu(fac)
Eu: bravo mami...la olita??(speram si eu ce vreti0
Raisa: nu mami in chilotel dar nu iese
Eu : lasa mami ca vine cand vrea
Raisa(dintr-o data si pe langa subiect) Mami Dani are cioaca(Dani fiind prietenul ei de joaca)
Eu: Stupefiata....Ce ai zis
Ea..cioaca mami mi-a aratat-o
Apoi imi zice mami ca fusesera in vizita si baiatului i-a venit sa faca pipi si si-a scos afara si a strigat-o pe Raisa :Raisa uite cioaca mea.........poftim cultura...pe moment nu a zis nimic dar la telefon imediat mi-a spus lucrul nou pe care il invatase...deci e de rau de acum
Olita nu , mancat binisor, vorbit mult si pocit.....si atat
Va doresc week oplacut si ne vedem sapt viitoare
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
riloasa spune:
Sa vedeti ce dragut dormeau amandoi, imi venea sa ii mananc.
http://picasaweb.google.ro/SergiuUSM/Stefan
Kitty spune:
La multi ani, Rebiana! Sa ai numai bucurii si sa ti se implineasca toate dorintele!
Riloasa cred ca iti vine sa-i mananci ca imi vine si mie! Si ce faceti? inot cu buricul necazut?
Doina, sa treaca criza si sa va bucurati de Radu curiosul!
Cata, testuuu, ca suntem curioase! Tinem pumnii la doua liniute!
Iii, ce fetita precoceee Raisa!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
diana_jors spune:
Rebiana
riloasa, daaaa, si mie imi vine sa ii mananc
Raisa - super tare de acum incolo sa stai mami ca matura la usa
Doina, vrem si poze
Si cam atat de la mine, nu prea am inspiratie la ora asta...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
rein spune:
La muulti ani, Rebiana!!!
Riloasa, ai copii model!
Stefimic, nu face ma testul, ca oricum daca e,e, daca nu e, nu e!
Laura, eu am fost mai breaza, am ajuns sa-mi taie o bucatica din suprafata colului, n-a functionat cauterizarea nici tratamentele de care zicea Martutza. Acum e totul disparut, parca n-a fost nimic, am vazut pe televizoru' lui Marinescu. Deci e de bine la toata lumea, o sa fie si la tine.
Diana, al meu cred ca dormea in tractorul ala, numai asta viseaza, ma pune sa-i desenez pe tablita Tomy numai tatolu mae, tatolu sticat, tatolu reparat, tatolu miic miic de tot, etc.