Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci ILE - pai tu cu regimu tau anapoda si disociat, mi se pare normal sa iei vitamine! Ca dezechilibrezi doza saptamanala altfel

Cat despre treaba cu asigurarea lu' frate-tu... vezi mai, inca o diferenta, tre' sa mi-o notez. Acolo o ai si nu stii ce sa faci cu ea, aici o ai, stii ce ai putea face cu ea, da' stii degeaba

XENA - eu stateam si ma gandeam. Si te-as fi pus prima pe lista, nu?
Eu nu ma pot baga in seama ca sunt prea babet.
La kile mai am vreo 2-3. La conformatie... ar mai fi cativa cm. Totusi, azi m-am imbracat in niste pantaloni iubiti de dinainte! Pana azi nu am incaput in ei. Mai am cateva camasi in care nu incap, dar il alea nu tin neaparat. E mai bine asa, cu tzatze mari. Ca mie mi-au ramas mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bre YAEL - ia-l nene de pe ebay
Mama eu nu ma mai culc cu voi, desi am zis ca ma bag in pat de un ceas!!!

Edit ca sa imi cer scuze ca va amenint ca nu ma mai culc cu voi. Totusi am mustrari,... i-am promis lu' barbatu-miu ca numa' cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara dragele,

Iuuuh, m-am babit, am obosit de atata umblat creanga astazi. Fuseram s-o vedem si pe Emel, asa ca de 1 an de cand a scos bestia din burtzi...a umblat tot spitalu cu ea, mai ceva ca sorcova, plina de mandrie. Nohh..

Am vazut iar chestii dragute, dezbateri adica dar eu sunt retardus si nu stiu sa ma exprim, serios. Imi cer scuze anticipat:) Raspund din amintiri.

Yael, pai e o tara care-mi place foarte tare, m-am simtit ciudat de altfel acolo si cum cu tara in care locuiesc nu ma prea identific, prefer sa vaz acolo sub nick ceva placut. Acum, vorba Ilenei, care m-a distrat, sper sa nu iasa cu "tzurai-tzurai" ca nah, asta simt. Scump dom'le la voi acolo, dincolo era mai ieftin:)

Moni noi inca nu folosim perna si sper sa mai stam vreo juma de an fara, poate si mai mult. (la fel cum eu vreau macar vreo 4 luni sa nu-i dau sare, desi cate "esti exagerata" mi-am auzit, oioi). Ce bine ca ESTI! (poze avem ceva, din alea nebunesti de oameni dusi cu pluta, caci ieri am fost cu prietenii nostri cei mai buni. Dar imi da picasa rateuri, asa ca ramane pe altadata. Party-ul mare e in weekend)

Vaccinuri la noi schema e asa: 12 luni - priorix; 13 luni - infanrix penta; 15 si 17 luni (16 si 18 la noi din cauza de concediu) prevenar. Dna dr nu vrea sa o lase iarna asta fara el...si date fiind circumstantele don'soarei, da, e cel mai safe asa! Saracan bulanu' meu theicesc...

Multumim inca o data pentru urari, le primim oricand cu drag! Strulu...frumos!

Nunta va fi da, pe o insula exotica, de ziua mea de 30 de ani si fara invitati, poate doar foarte putini prieteni apropiati! Ehehehe, ce nasha bocitoare si patetica or sa aiba ei...:) (moa' ce ma balacare sora'mea asta, ceva de speriat, cica eu si finu suntem prea fitosi, uof uof)

Estrella noi am fost la dnul dr Calin Giurcaneanu de la clinica Biomedica. E un medic cunoscut si destul de contestat, cred ca depinde de experienta pe care o ai cu el..a noastra a fost una pozitiva! Sanatate multa fetitei!

Anka ce hazlie esti tu cu laptele! Eu nu te pot ajuta pentru ca noi pana minim la 1,8 luni ramanem pe humana 3 HA si apoi tot cu "prafuri", sigur.

Catalina iti urez sa treaca repede si cu bine operatia! Doamne Ajuta!

Am votat si eu gemenele si Denisa!

Narcis cand te facem o amandina la capitala?

Limbajul semnelor e interesant. Eu dintr-o prostie am invatat-o exact cum spunea Biri pt somn, numai ca-i zicem nani si pt papa si pt pupic (ca plizul lor). Eu sunt o maimuta care scrie imprastiat si gesticuleaza uneori foarte mult, asa ca mi-a venit natural:)

Ana . Ti-am mai zis eu dar nu vrei sa crezi...esti cea mai cea ever, pt mine!

Cat am scris si ce incalcit! Imi cer scuze!
Multa sanatate pepenasilor bolnaviori! Si un mare pupic pt Irlandeza noastra, asaaa, pur si simplu

O seara frumoasa va doresc!

P.S. Am primit astazi cartea <Puncte de cotitura, de la nastere la 3 ani> de T. Berry Brazelton....ma apuc s-o citesc si daca mi se par lucruri interesante, vi le impartasesc!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narci si Ankule, am ras cu voi de una singura pe aici . Ai mei au adormit totzi, numa io stau sa citesc forumu sa ajung "la zi" .

Bai, cascata cum sunt, am culcat fata si am uitat sa-i dau peritolu . Vai de steaua mea la noapte .

Ca tot vorbeati de cum si ce spunem cupiilor de Dumnezeu, hop si Matei cu intrebari in seara asta : Dumnezeu chiar a facut oamenii din lut? da pe Dumnezeu cine l-a facut? Noroc ca aveam temele facute . I-am zis ca facutul oamenilor din lut e o metafora, asa cum sunt multe din povestile din Biblie (din care trebuie sa intelegem noi mesajul, morala citind printre randuri). Ca DD a facut universul, pamantul si ca apoi a creat viatza pe pamant, viatza care a evoluat de la plante si animale mici-mici, pana la ceea ce exista astazi. Si ca Dumnezeu e lumina, energie, si este in toate si in tot. Dar cine l-a creat pe Dumnezeu, nu stiu nici eu si cred ca nu stie nimeni. Mi-a zis ca a intrebat asta si la ora de Religie, si Domana s-a facut ca nu-l aude si nu i-a raspuns . Asa ca a trebuit sa-i explic si ca uneori adultii nu sunt pregatiti sa raspunda la toate intrebarile copiilor, si nestiind ce sa-i raspunda, Doamna s-a blocat probabil si de aceea nu a zis nimic .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim frumos de urari fetele! sa aveti puiuti sanatosi si voiosi

la noi a fost azi o mare nebunie faceam dimineata carare la fata la camera sa vedem cand se trezeste sa o putem pupa si sa ii dam cadourile. i-am luat, printre altele, orchestra muzicala pt bebelusi din lemn - a fost succesul zilei tortul a fost un hit de pe tavita baby a ales cheia de la masina, o cutiuta muzicala si o carticica cu cugetari despre iubire bine ca ea le-a luat pe toate si le-a studiat, verigheta si-a pus-o pe deget, a avut treaba si cu un penson si la sfarsit a luat tavita cu totul, dar cica primele 3 conteaza

eu la 17.30 am avut examen si la 17 ducandu-ma spre spital am trecut pe langa maternitate - mi-au tasnit lacrimi de fericire instant inainte de examen am sunat bebelakisul si i-am spus la multi ani la ora la care s-a nascut sunt ultra emotionata, surescitata si fericita!

o noapte linistita sa aveti

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La muuuulti ani
Flavius Casian si Denis Alexandru !
O viata minunata, cu sanatate si dragoste sa aveti!

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ooka salavastru o cheama pe nevasta-sa, ea ma opereaza vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!cu buna seara de la Bistrita!

Matei este mult mai bine, multumesc lui Dumnezeu...mucisorii sau limpezit, febra nu a mai facut.

capri, ce chestie...fix astazi, Stefan mi-a pus aceasi intrebare " Dumnezeu a creat tot ce este in jurul nostru? Dar cum la facut pe om?din ce?"

narci, mai pun o data linkul daca zici ca vrei sa-l citesti. Eu sunt total deacord cu ce scrie acolo...in plus, testat pe copil adica pe Stefan. aici

O noapte linistita tuturor!

proud mummy

Mergi la inceput

ileanna trimite-l pe fratele tau sa-si scoata niste alunitze in locul meu, pe asigurarea mea.

ne uitam la inima de tzigan si plangea unu in fata unei sculpturi cu Maica Domnului si david ma intreaba: a murit Dumnezeu?

sunsmile
multumesc pt sustinere, cred ca la voi o sa ma gandesc ca sa imi treaca frica. de unde frica asta la mine? in 2005 m-am operat de implant negativ (miopie) la un ochi si mi-au facut anestezie locala, am facut un atac de panica de toata frumusetea din cauza anesteziei, ca nu-mi simteam jumatate de cap. de atunci am o fobie la anestezii, deci problema nu e operatia in sine ca m-ar durea, ci aceasta anestezie, sa nu fie facuta decat local, nu pe tot spatele (acolo e alunitza)

Mergi la inceput

mai3 ce frumos povestesti tu, m-au trecut fiorii, cum dadeati voi tarcoale fetei, eu am dat licenta de ziua lui david la 1 an si tin minte ca atat de stresata ce-am fost dupa ce mi-am sustinut proiectul m-am dus in banca mea si am inceput sa bazai, scapasem.

Mergi la inceput