Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela82 spune:
La multi ani Flavius Casian si Denis Alexandru!
sa creteti mari si sanatosi!
de printesa
violeta29 spune:
LA MULTI ANI FLAVIUS CASIAN DE THE ANDREEA
LA MULTI ANI DENIS ALEXANDRU DE KLA78
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
katalyna spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui violeta29 LA MULTI ANI FLAVIUS CASIAN DE THE ANDREEA![]() LA MULTI ANI DENIS ALEXANDRU DE KLA78![]() |

maitreyi spune:
la multi ani flavius casian si denis alexandru! sa cresteti mari, voinici, voiosi! 
am pus pozici cu aniversata 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
morcoveatza spune:
La multi ani Alexandra si Rayan sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!
Narcisa cum a fost calatoria cu AirFrance, ti-au dat bassinet pentru Anais sau loc in primul rand, unde e ceva mai mult spatiu?
Daniela
katalyna spune:
ioana mea este o puturoasa, nici macar biberonul nu si-l tine singura. in seara asta am stat cu taica-su 5 min langa ea sa vedem daca ia biberonul sa-l duca la gura, o fi din cauza ca e din sticla si e greu? dar ea in general este mai inceata in tot ce face. am invatat-o sa faca pa si apoi sa faca bravo, ei ai uitat sa faca pa, se uita la mine si ranjeste.i-am coborat patutul ca sa nu ne trezim cu ea de partea cealalta a baricadei si cand merg la ea e atarnata de bara de sus, dar nu se ridica decat in genunchi. daca o tin de maini nu merge, alearga, dar asa sa stea singurica in picioare in patut se uita in jos si incepe sa bazaie.
am o problema cu ea cu degetele, isi suge degetul mare de la ambele maini, nu conteaza pe care il nimereste, pt asta ii indes suzeta, insa cum o scapa nu o cauta ci ia degetul, ce-as putea sa-i pun pe degete, ma gandeam la niste plasturi sa vedem ce mai face.
morcoveatza spune:
La multi ani Flavius Casian si Denis Alexandru sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!
Daniela
Biribu spune:
Anko deci nu te mai culci cu noi, ha
?? domne la noi laptele nu e pe numere, sa nu ne solicitam neuronu sa tinem minte la ce nr suntem
e pur si simplu de la 0-9 luni, sau 0-12, sau 9-24. cam asa. vezi tu sa n-ai oaresce surprize cu asigurarea medicala la canadieni... atita zic. sistemul lor medical nu e prea grozav asa ca sa nu fii prea dezamagita. bei sa ma omori da faza cu telefonul si cu bubele mov m-a cam depasit 
Catalina nu prea are cum sa fie anestezia decit locala, n-au ce injecta sa-ti amorteasca tot spatele, sau numai spatele ar trebui sa zic. ma rog eu mi-am scos mai multe si chiar e f simpla chestia. o injecteaza pe fiecare in parte cu lidocaina si dupa vreo 2-3 minute o taie. stai linistita ca va fi oki.
Sunu si eu vreau poze! bai ce mi-au lipsit retetele tale, nu atit retetele dar cum descriai acolo ce gateai, de ne faceai sa lingem monitoarele ![]()
Ana super site, bag si eu un ochi.
Ille cel mai scurt raspuns ar fi ca ceva executat in laboratorul de chimie nu va inlocui niciodata ceva natural. asta una. si apoi s-a mai vazut ca-s luate degeaba, la oameni cu carente, pilula nu-i ajuta prea tare. in schimb are efecte secundare comparabile cu orice alt medicament pe care altfel ne gindim trei ceasuri sa-l luam sau nu. si la inca altii cu probleme rele, tratati si cu vitamine chipurile sa-i ajute sa lupte cu boala mai tare, de fapt efectul a fost exact invers, treaba demonstrata pe la universitati de prestigiu. uite de-aia
.
dilemele mele la ora asta: cum sa fac cu anna anumite chestii si sa nu-l frustrez pe pitic. el vrea exact ce face ea, nu merge cu inlocuitori. cita plastilina sa-l las sa-nghita?! Ana tu cum faci????
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
vias spune:

Flavius Casian siDenis Alexandru

La multi ani sanatosi si fericiti scumpilor, sa va dea Doamne Doamne multa sanatate si fericire!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu dilemele mele la ora asta: cum sa fac cu anna anumite chestii si sa nu-l frustrez pe pitic. el vrea exact ce face ea, nu merge cu inlocuitori. cita plastilina sa-l las sa-nghita?! Ana tu cum faci???? Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |
noi facem plastelina din faina cu sare
Matei deocamdata este reticent
Noi chiar ieri am copt
proud mummy