Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

La multi ani Flavius Casian si Denis Alexandru!
sa creteti mari si sanatosi!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI FLAVIUS CASIAN DE THE ANDREEA
LA MULTI ANI DENIS ALEXANDRU DE KLA78

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

LA MULTI ANI FLAVIUS CASIAN DE THE ANDREEA
LA MULTI ANI DENIS ALEXANDRU DE KLA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani flavius casian si denis alexandru! sa cresteti mari, voinici, voiosi!

am pus pozici cu aniversata

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

La multi ani Alexandra si Rayan sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!

Narcisa cum a fost calatoria cu AirFrance, ti-au dat bassinet pentru Anais sau loc in primul rand, unde e ceva mai mult spatiu?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ioana mea este o puturoasa, nici macar biberonul nu si-l tine singura. in seara asta am stat cu taica-su 5 min langa ea sa vedem daca ia biberonul sa-l duca la gura, o fi din cauza ca e din sticla si e greu? dar ea in general este mai inceata in tot ce face. am invatat-o sa faca pa si apoi sa faca bravo, ei ai uitat sa faca pa, se uita la mine si ranjeste.i-am coborat patutul ca sa nu ne trezim cu ea de partea cealalta a baricadei si cand merg la ea e atarnata de bara de sus, dar nu se ridica decat in genunchi. daca o tin de maini nu merge, alearga, dar asa sa stea singurica in picioare in patut se uita in jos si incepe sa bazaie.

am o problema cu ea cu degetele, isi suge degetul mare de la ambele maini, nu conteaza pe care il nimereste, pt asta ii indes suzeta, insa cum o scapa nu o cauta ci ia degetul, ce-as putea sa-i pun pe degete, ma gandeam la niste plasturi sa vedem ce mai face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

La multi ani Flavius Casian si Denis Alexandru sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anko deci nu te mai culci cu noi, ha ?? domne la noi laptele nu e pe numere, sa nu ne solicitam neuronu sa tinem minte la ce nr suntem e pur si simplu de la 0-9 luni, sau 0-12, sau 9-24. cam asa. vezi tu sa n-ai oaresce surprize cu asigurarea medicala la canadieni... atita zic. sistemul lor medical nu e prea grozav asa ca sa nu fii prea dezamagita. bei sa ma omori da faza cu telefonul si cu bubele mov m-a cam depasit

Catalina nu prea are cum sa fie anestezia decit locala, n-au ce injecta sa-ti amorteasca tot spatele, sau numai spatele ar trebui sa zic. ma rog eu mi-am scos mai multe si chiar e f simpla chestia. o injecteaza pe fiecare in parte cu lidocaina si dupa vreo 2-3 minute o taie. stai linistita ca va fi oki.

Sunu si eu vreau poze! bai ce mi-au lipsit retetele tale, nu atit retetele dar cum descriai acolo ce gateai, de ne faceai sa lingem monitoarele

Ana super site, bag si eu un ochi.

Ille cel mai scurt raspuns ar fi ca ceva executat in laboratorul de chimie nu va inlocui niciodata ceva natural. asta una. si apoi s-a mai vazut ca-s luate degeaba, la oameni cu carente, pilula nu-i ajuta prea tare. in schimb are efecte secundare comparabile cu orice alt medicament pe care altfel ne gindim trei ceasuri sa-l luam sau nu. si la inca altii cu probleme rele, tratati si cu vitamine chipurile sa-i ajute sa lupte cu boala mai tare, de fapt efectul a fost exact invers, treaba demonstrata pe la universitati de prestigiu. uite de-aia .

dilemele mele la ora asta: cum sa fac cu anna anumite chestii si sa nu-l frustrez pe pitic. el vrea exact ce face ea, nu merge cu inlocuitori. cita plastilina sa-l las sa-nghita?! Ana tu cum faci????

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius Casian siDenis Alexandru

La multi ani sanatosi si fericiti scumpilor, sa va dea Doamne Doamne multa sanatate si fericire!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

dilemele mele la ora asta: cum sa fac cu anna anumite chestii si sa nu-l frustrez pe pitic. el vrea exact ce face ea, nu merge cu inlocuitori. cita plastilina sa-l las sa-nghita?! Ana tu cum faci????

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

noi facem plastelina din faina cu sare pentru ca si Stefan o gusta pe cealalta, si in final, oricate culori frumoase avea...tot la o bucata mare de plastelina gri spre negru ajungeam....asa ca daca tot nu-i curios de culoare facem din faina, macar nu-mi mai bat capul ca e toxic sau nu.
Matei deocamdata este reticent a pus mana pe o bucata dar dupa ce a stans in pumn si a vazut ca este moale mi-a dat-o mie.
Noi chiar ieri am copt o insula din aluat. Dupa ce se satura de modelat bagam modelul la cuptor si ii ramane asa tare fara sa asteptam cateva zile si nu se sfarma. Acuma are o insula cu pestera si vulcan coapta in cuptor cu care sa jucat toata ziua, azi a dus-o la buni impreuna cu dinozaurii

proud mummy

Mergi la inceput