Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mare sarbatoare, mareeee!!!

Inca doi pepenashi sarbatoresc primul anisor din viata!

Flavius Casian

Denis Alexandru

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

katalyna, eu nu ma stresez cu pa si bravo deloc, ai mei nici unul na fost invatat sa faca pa si stefan a facut singur cand a stiut ce inseamna. Sticla nu o tine nici Matei numai daca e rupt de foame, si asa, asteapta sa o tin eu si el sa se joace cu degetele mele sau cu paturica.Inca nu si-a dat seama ca numai daca se lasa pe spate poate sa bea asa ca daca ii este sete plange cu cana cu cioc in gurita ca nu-i curge apa...si eu il las usor pe spate, pana la urma tot o sa prinda el miscarea

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

mada mxm deci e super tare fetita ta...ti-am vizionat filmutelul...o pupam si ce mai danseaza ele acolo... se descurca ari destul de bine cu engleza...si e bine ca le inveti ambele limbi.

morcoveatza felicitari pentru dintisori si pentru pasi

moni or sa-ti raspund la intrebari...ale mele fete au renuntat la bibe de la 3 noaptea,le acum sa pape la 22 inainte de somnik un bibe plin de laptic si abia dimineata la 6 mai papa..
de gatit pt ele pai eu le-am facut tocanita de ficatei si au papat cu rosioare,tare le place.

oanasm sa va fie de bine cu dintisorii,in ceea ce priveste tarasul asa e si alexa mea si ar vrea sa stea in picioare fara sa o tin,dar nu reuseste caci cade,nu are inca stabilitate.va pupam si va mai asteptam pe la noi.[pupic]

adriana mamy de nicholas ma bucur sa aud ca e mai bine piticul,tinem pumnisorii sa fie totul ok si cu piuil si sa treci cu bine peste examene.

ankalaura multumim de reteta,si eu le-am facut la fete mai acu cateva zile in urma si taree le-a placut erau toate legumele colorate in orez si erau incantate,eu nu am folosit decat fff putina sare si in loc de bulion am pus nitzica rosie...

irinuca felicitari pentru dintisori si stati ff bine la cantar...nu stiu daca e bine sa foloseasca tzitzi noaptea pe post de suzeta...cred ca trebuie sa faci ceva sa renunte la asta.multa bafta.

may3 sa-ti traisca printesica...sa fie sanatoasa,sa va aduca numai satisfacii si multe multe bucurii si impliniri.la multi ani Alexandra si Rayan Ioan.

Katalyna fii barbata...totul va fi bine..suntem alaturi de tine.

ileanna felicitari pt dintuc.

si mai revin cu cititul caci n-am timp sa citesc tot..ca vorbiti frateeee...pana atunci va pup si va urez o zi faina si aseptam sa ne mai votati..multumim.

saptamana asta avem si noi nevoie de susutinerea voastra aici "http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" va rugam frumos!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ziceti-mi si mie: de la dinti se poate sa fie copilu' scancit toata ziua si sa izbucneasca in hohote de plans pline de jale, eventual chiar in timp ce rade???

Incisivii laterali is mai ai naibii ca astia centrali??
Ca mi se rupe inima si de mine si de el ...

Mergi la inceput

Flavius si Denis si felicitari si si pentru primul vostru anisor!! Voua si mamicutelor voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Da Ile se poate si aproape sigur e de la dintz. ceva orajel nu ai? ajuta mult.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

FLAVIUS CASIAN

DENIS ALEXANDRU

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Biri nu am pen' ca atunci cand striga Pica pe aici, pe mine ma durea in fund. Ca eu nu's prevezatoare si primii 4 dinti ne-au iesit destul de usor ...
Si fir'ar ca azi se suie frate-meu in avion de la Chicago da' na, e suuper tarziu. Ii dau un msg totusi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FLAVIUS CASIAN
DENIS ALEXANDRU

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Flavius Casian si Denis Alexandru!

Mergi la inceput