Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 2
ankalaura spune:
Bai Narci tu esti pusa pe shotii azi 
Cre' ca pana le cumpar eu la astea cate un apartament, mai degraba se da Yael pe borcanase cu toata familia 
Deci, eu n-am probleme sa ii dau UHT. I-am dat deja o proba la cereale. Da' sa nu ma spui la nimeni. Ca i-au aparut pe umar niste buburutze mici pe un fond roz, ca niste varfulete de ac, nu pete iregulare asa ... Ma duc acusi sa vad daca le mai are sau nu.
Dar daca zice cineva in mod stiintific ca tre' musai sa ii dau "junior", eu ii dau. De exmplu nici la laptele Omega 3, nu mi-e clar daca chiar are laptele asta omega 3 sau mai bine ii dau ulei de peste direct - Elizei zic.
Aloo, Yael - ia zi la Finlandia cum e cu uleiul de peshte??
Biribu spune:
Anko casca urechile bine ca spun da nu mai repet ![]()
eu nu sunt pe departe adepta vitaminelor la copii sau adulti. chiar sunt total impotriva, si am si motive stiintificoase, dar aia alta data. decit ce-i musai musai.
la anna am stat pe formula (aia pina la 24 de luni) pina la aproape 2 ani. pt ca ea a facut o usoara alergie la laptele de vaca cu grasime integrala, si ei au nevoie de grasimea aia sa le creasca creierasul. de vitamine nu-mi era mie prea grija ca in ultima instanta ii puteam da sa rontaie gummy bears din aia cu vitamine si fier. asta daca minca prost, ceea ce nu a fost cazul decit pe scurte perioade.
la tony in schimb am incercat de vreo saptamina laptele integral (de vaca normala de supermarket, ce-i drept bio) si nu a avut probleme. si am schimbat si e super ok. el maninca nu bine, f bine, deci nu-mi fac nici un fel de griji ca nu isi ia necesarul zilnic de detoate. defapt ar trebui spus necesarul saptaminal, am mai zis eu, nu trebuie privit meniul zilnic la virsta asta, ca au zile bune si altele mai putin, dar in genere per total sunt bine.
chestia cu datul de vitamine in plus "ca sa fie" e eronata, si e si periculoasa dupa cum se tot demonstreaza in ultimul timp.
cu masa ce nu inteleg eu e ce ii dai Elizei frate de nu poate minca si sor-sa? al meu papa cam tot ce avem si noi pe masa, numai ardei iute nu ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
narcisa.s spune:
Ankule, nu spun la nimeni.Dar nici tu sa nu ma spui...Cu omega 3 asta...Eu zic sa-i dai fetii ulei de peste sau am vazut niste dropsuri de omega 3 pe naturaplant parca.Si cu laptele la ER esti sigura ca de la el au iesit bubitzele?Hm?Ia, le mai are?
Ma duc sa ma culc.Azi am fost la Timisoara cu Anais...Si am venit inapoi cu autocar ca masina nu ma intereseaza sa conduc.Asa...Si asteptam sa ma lase lumea sa intru in autocar vazandu-ma cu minora in brate dar am constatat cu stupoare ca toti se inghesuiau in fata mea si se imbranceau care mai de care...Unde mai pui ca nu am prea vazut rampe pentru carucior.Dar ne-am descurcat, ne-a fost dor de Timisoara, am mai mancat o amandina pentru Biri, ne-am uitat dupa niste carti, am cautat cercei pentru Anais si am gasit doar niste monstruozitati din alea banatzenesti din aur de 14k...Pana a urma am luat niste verigutze simple si usurele, am cumparat vreo 3 carti...
Boti, DACA AI ULTIMUL NUMAR DIN REVISTA LUCRU DE MANA TE ROG CAND POTI SA-MI FACI UN SCAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Biribu spune:
Apropo cuscra da ceva poze la bunici? am vazut rata si ce sa zic, rata noastra-i cea mai tare 
multam fain de site-uri, ca asa nu mai trebuie sa fac eu poze la carte ![]()
stii care cred eu ca-i secretul la semnele astea? daca scopul e sa comunici cu bb-lu inainte sa poate el sa zica, ideal e sa nu il incurci cu prea multe, doar esentialul. la noi au fost alea de le-am descris. ca mai apoi sa stie limbajul semnelor pt mai tirziu etc e altceva. deci pe principiul putin si bun.
apropo eu de fapt nici nu vorbesc cu tine, stii tu de ce 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
narcisa.s spune:
Na ca raspunse cuscra de vitamine...Deci fara omega 3 daca nu-i necesar.Si oricum e mai scump laptele cu omega 3 decat ala uht normal.Vezi?Daca pui ban pe ban din ce economisesti necumparand lapte cu omega 3, mai aduni si umpic din alocatie, poate te lipesti macar de un apartament decomandat.Hm?
narcisa.s spune:
Da cuscra...acu trimit mail cu ceva pozutze de la Timisoara de azi.Ioi, da...oricum n-a fost buna.Azi.Bleaks.am mancat doar glazura...
Cu limbaju semnelor, noi ne-am oprit la lapte...cand am ajuns la faza more imi facea pa pa cu mana.Eu incercam sa o invat sa imi arate daca mai vroia si ea ma expedia...Na.Drept e ca n-am perseverat si aici eu cred ca trebuie insistat putin.Adica daca nu da rezultate in 3-4 zile, sa nu va lasati, ca mine
ankalaura spune:
Biri - iti spun, da' nu ma zici la nimeni - pai de exemplu la gustare Eliza mai primeste si ciocolata sau alte chestii interzise....
La mesele principale si serioase, mananca la fel
Asa zic eu, Erika e de parere ca la ea e altceva.
Am incercat sa ii dau castronul / farfuria, sa isi ia singura ca sa se convinga, a fost fericita, a bagat lingurita in sos, si cu un mare zambet mi-a bagat-o mie in gura... Ma rog, prima data mi-a dat in ochelari, a doua in nas... A treia a fost a winner
ankalaura spune:
Bai Narci m-am dus sa vad, zic ca nu le mai are... Nu stiu daca de la lapte sa fie ori ba, ca i-am mai dat de-asta la cutie, cred ca de vreo 3 ori in total, 2 in cereale si 1 tura in bibe, ca prea se lupta sa ajunga la cana mea... Dar astea am zis sa fie de proba. Mai departe sa vaz...
Edit ca sa spun ca telefonul meu lumineaza albastru, dar ma gandesc, daca mai erau buburutzele, le vedeam violet nu? Eu zic ca a disparut pata, poate putin se mai simt la pipait. Ma mai uit maine pe lumina...
Biri - si cum e formula aia de 24 de luni? Ca la noi dupa astea cu numere 1-2-3 vine Juniorul pudra.
ileanna spune:
Biri de ce nu e bune vitaminele??? Zi si mie te rog, ca eu iau in mari draci!!!
Katalina tin pumnii cu alunitele alea. Si frate-meu si-a scos in State vre-o nu'sh cate. Dar asa, de nebun, ca nu stia ce sa faca cu asigurarea de sanatate. Sa-l omor cand am auzit si alta nu!
anaxena, in afara de pielea de pe burta (care e multa si nu prea vad solutii) - eu declar sus si tare ca arat mai bine ca inainte de bb. Culmea ciudateniilor, dar asta e ... Pacat ca is maritata si cu puradel
. Iar cele 4 luni de cand fi-miu ma tzine cu shalele indoite ca sa mearga tinut de manutze mi-au ridicat si fundul. Bine ... asta presupun ca se duce odata ce merge in picioare. Dar pana una alta ... ma bucur de el
. La kile ... nu mai stiu. Nu mai am cantar si jur ca nici nu imi mai cumpar. Vad ca sunt mai bune rezultatele fara el. Cred ca is cam ca inainte, dar s-a schimbat ceva la conformatie. In bine. La picioare am vaga senzatie ca mi s-a mai latzit talpa putin ... si poate sa fi crescut o juma de nr. Ceva ceva e in neregula aici. Ceva s-a sschimbat. In rau
.
Yael spune:
Deci, dupa cum va ziceam, aici la noi...
...
Laptele Nan2 e numai cu Omega 3&6. Nu exista altul. Vrei-nu vrei, n-ai ce face...
Merg la un 90210 si apoi
.
Nb.
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)