Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Maria sa ai parte de multe bucurii!

La multi ani pepenasilor care implinesc un anisor zilele astea!

Vacanta placuta celor care se pregatesc sa plece!

Irinuc va avea primul dintisor, se vede ca sparge gingia. Peste cateva zile, cand va implini anul, va aniversa cu dintisor.

Edit: Anaxena, voi cum ati aniversat, cu sau fara dintisori?

Mada, sunt sigura ca veti avea o nunta deosebita.

ileanna, cred ca ma confunzi cu Rontzy (n-ar fi prima data). Ea lucreaza, eu inca nu, prefer sa copilaresc cu Irina, atata timp cat e posibil.

Laremi, multumesc de link, este foarte fain.

Estrella, si eu folosesc aparatul Olynth cand e nevoie. Spune-mi, tu gasesti rezerve? Eu am intrebat in toate farmaciile pe langa care-am trecut si nu mai exista asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Gini, am cautat de am innebunit rezerve si nu mai dau de ele. Partea proasta e ca nu exista nici de la alta firma. Pana la urma, voi merge la magazine din astea cu esente si uleiuri aromate, voi lua esenta de menta si eucalipt si voi pune cateva picaturi in apa, si apoi voi turna apa in umidificator. Ii dau eu de cap cumva!
Oricum daca gasesti rezerve anunta-ma si pe mine, te rog! Felicitari pt primul dintisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Voi ura din seara asta, maine nu stiu in ce masura voi putea intra, chiar daca nu e inca ora 00.00, un sincer LA MULTI ANI!!!! SI

pentru ANDREI LA IMPLINIREA PRIMUL AN DIN VIATA!!!

Sa fii fericit pepenasule si sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hello,

La multi ani tuturor pepenasilor care fac 1 anisor!! Sa aveti o viata frumoasa!

Azi fii-miu a reusit sa adoarma singur, cu mine in pat, eu uitandu-ma la tv, asteptam ca baietul sa zica ca vrea sa haleasca de culcare si ce-mi vad ochii, el deja trasese pe dreapta.

Si tot din ciclul asta, acum vreo 2 zile, imi statu inima, ca nu il mai auzeam (il lasasem la masa, pt ca ma parasise rabdare), si uite cum il gasesc: aici

map, vroiam sa te intreb ce are copilul tau? Am vazut ca faci exercitii cu el. Dav al meu are un usor retard motor sau cum se zice in popor, puturos Si eu am facut cu el kineto si se vad rezultate.

Apropos de progrese, acum imi da o jucarie, i-o dau inapoi si e f incantat de jocul asta. Se chinuie sa aplaude, dar nu i se intalnesc mereu mainile, asa ma amuza, dar el progreseaza.

Un we placut tutror!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

Maria sa ai parte de multe bucurii!

La multi ani pepenasilor care implinesc un anisor zilele astea!

Vacanta placuta celor care se pregatesc sa plece!

Irinuc va avea primul dintisor, se vede ca sparge gingia. Peste cateva zile, cand va implini anul, va aniversa cu dintisor.

Edit: Anaxena, voi cum ati aniversat, cu sau fara dintisori?

Mada, sunt sigura ca veti avea o nunta deosebita.

ileanna, cred ca ma confunzi cu Rontzy (n-ar fi prima data). Ea lucreaza, eu inca nu, prefer sa copilaresc cu Irina, atata timp cat e posibil.

Laremi, multumesc de link, este foarte fain.

Estrella, si eu folosesc aparatul Olynth cand e nevoie. Spune-mi, tu gasesti rezerve? Eu am intrebat in toate farmaciile pe langa care-am trecut si nu mai exista asa ceva.

suntem shtirbe si fara semn de vreun dinte!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi ani Andrei de Ali!

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 129

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

didi, scuze ca nu ti-am raspuns, dar nu am avut timp azi sa stau pe net, nu citisem din urma doar am postat mesajul ca sa stiti ca am supravietuit interventiei. eu m-am operat la colentina al doctorita salavastru, e super buna si n-am simtit nimic, eu am ajuns prin cineva la ea ca habar nu aveam unde sa merg. daca te intereseaza mai multe detalii trimite-mi id-ul tau de mes si vb

Mergi la inceput