Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 18
maitreyi spune:
la multi ani maria! sa cresti mare si sanatoasa sa fii! 

pica si noi tot in grup suntem mai mult. cat am fost insarcinata nu prea am avut chef de socializare...ma oboseau. insa dupa ce am nascut mi-am revenit si chiar avem prieteni buni un grup destul de mare. ca dovada ca am avut nunta de 150 de oameni dintre care numai vreo 50 erau neamuri iar maine sarbatorim copilu' cu vreo 60 de oameni. nu va spun cum e frigideru meu...il astept pe finu sa vina sa ii mai dau si lui sa puna in frigider
si nu, nu cred ca e cum zice mada...sunt convinsa ca tine si de firea omului...da' nu cred ca daca ai prieteni multi inseamna ca ai nevoie sa te mangaie cineva pe cap constant si sa iti spuna ce destept, frumos si cuminte esti...
-------
Ana-Maria mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
morcoveatza spune:
Maria La multi ani!
sa cresti mare si frumoasa puiule si sa ai parte numai de bucurii 
daniela
ooka spune:
salu
intru si eu scurt: La multi ani Mariuco! sa fii sanatoasa, fericita si mai plina de viata/simpatica/ambitioasa decit e mama ta! Petrecere frumoasa
mami de Sofi
map spune:
Dragi mamicute si pepenasi,
am venit sa uram si noi Multi ani cu sanatate, voie buna, lucruri minunate si multe bucurii tuturor pepenasilor care au implinit un anisor de cand am scris ultima data.
Noi suntem acum bine, ne-am insanatosit cu totii. Terapia cu Luca a intrat pe un drum destul de bun, dupa o saptamana jumate de terapie pot spune ca-s calma si multumita. Luca ainceput sa se puna in fundulet sg de cateva ori, se misca altfel si deja mai bine. De ieri am primit un exercitiu nou pe care-l pot face bine cu el. Plange micutul dar se linisteste repede dupa exercitiu. Si mai mult de 6-7 minute nu dureaza o sedinta. Muschii burtii deja parca incep sa se faca mai tari. Sper ca asa este, sa nu fii dat eu in paranoi si sa mi se para numai. DEja sufrageria de 6 m lungime nu-i mai ajunge, acum este la papat de pantoti pe culoar. Sper din tot sufletul ca 1 anisor sa sarbatorim in 4 labe ![]()
Un weekend placut si ganduri bune de la noi!
irolf1 spune:
buna seara!
acu ne-am intors din parc si vreau sa va spun ca fata mea face progrese, s-a imprietenit cu nisipul, chiar si cu pietricelele
asa si mai nou a inceput sa tipe cand o dau jos din leagan, s-a dat cu Alex pe tobogan, a luat-o el intre picioare si s-au dat impreuna, a obosit ceva ca pe drum la intoarcere a dormit in carut
ca n-a mai dormit decand era bebe mic, eventual urla pana acasa![]()
ElizaClara spune:
Foarte utile site-urile cu semne pt bebe, vom incerca si noi sa invatam cate ceva!
Aveti cumva cartea Viclenescu Sterpelici? Eu nu stiu povestea, dar sotul meu isi aminteste cu placere de ea si am tot cautat-o, dar nu am gasit-o pe niciunde.
Vacanta placuta fetelor care pleaca la mare!
Noapte buna sa aveti!
anaxena spune:
multzumim din tot sufletul tuturor!!!
ziua Mariei o sarbatorim duminica,dar azi am facut ceva ture cu niste torturi(ca de are mama 2 saloane) si sampanie si s-a cam dus planul meu pe ziua de azi,in care intentzionasem sa stam noi 2 singurele si sa ne iubim
bag poze pe Picasa cu ziua de azi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

La multi ani Maria!!