Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Denisa doarme eu am resusit si i-am terminat pastele cu carene de vita, asta e meniul ei de pranz de azi.
Am resusit sa citesc cate ceva din urma dar putin.
Apropo de prietni sunt de principiul ca mai putini si adevarati decat multi si falsi ,pentru ca in timp mi-am mai luat tepe si de atunci le evit , asa ca sunt sortati si alesi .
Noi avem niste prieteni cu care ne vedem in weekenduri sunt si vecini cu noi, apoi mai sunt un cuplu de la sot de la serv., in rest in concedii plecam si singuri si cu prietenii noi anuntam unde vrem sa mergem si daca cineva se potriveste ca destinatie dintre fini, nasi, prieteni plecam impreuna.
Nici noi nu am avut la nunta decat vreo 65 de persoane dar care isi doreau sa fie pe bune acolo si nu de fadata sau obligatie.
Cu finii ne-am imprietenit la inceput apoi ne-au rugat sa le fim nasi.
Deci pana la urma grupul de prieteni este destul de restrans dar noi ne simtim bine asa,parerea mea este mai putin si de calitate,nu spun neaparat ca mai multi inseamna mai rau , v-am spus doar cum e la mine.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Laptele-cand l-am intarcat pe Alex avea un an si 5 luni, l-am trecut pe uht, acum n-am incercat decat o data sa vad ce zice Andreea de bibe cu chestia alba in el si nu i-a placut, dar probabil ca si ei o sa-i dau dupa un an tot uht.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

MARIA, SA FII FERICITA SI IUBITA!!!

Sa va traiasca fetita Anna!!!

Cantitatea de mancare, observ, ca nu e hotaratoare in cele din urma, conteaza si felul in care asimileaza copilul. Prin urmare, Maya e in aceeasi barca cu Ilinca si cu Erika ....!!

Katalyna si Alexa_teo am votat!!

Va urez un inceput de weekend asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Salutare fetele.
Va pup dulcic si va zic ca mi-a fost dor de voi.
Vin cu vesti noi noute si anume:
Gata ne-am mutat. Sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. Am asteptat momentul asta de la nunta si acuma ca sa innfaptuit, nu-mi vine sa cred.
Momentan nu avem net, sa bagam noi si am sa fiu iar printre voi.
Acuma sa-mi dau si eu cu parerea la subiectu lansat de Pica.
De fel sunt o singuratica fericita. Asa am fost de mica. A fost putin altfel in perioada liceului, pt ca lucrurile sa se schimbe din nou in facultate.
Sunt foarte selectiva si imi place asa. si mai merg pe principiu ala, ca daca nu e de la prima vedere intelegere si placere no sa fie never.
Uite de exemplu pe forum. Eu nu am cum sa fiu fiu legata sufleteste de voi, pt eu am venit clandestin, eu nu am fost din odisee cu voi si recunosc uneori ma simt cam in plus. Asta e. Nu ma simt data la o parte, da cand vad atatea prietenii, eu parca nu mai am loc. Si va felicit.
De cand ne-am mutat, am mai primit inca o dovada ca nu neaparat cei care te perie in fiecare zi si te suna non-stop, iti si sunt apropiati. Parintii sotului si sora lui, care pana deunazi erau numa miere, atunci cand am avut treaba cu mutatu, au avut alte probleme. Si sa nu mai spun ca sorsa nici nu a venit la noi sa vada macar unde stam.
Da e mai bine asa.
Ana te felicit pentru minunatia ta si sa dea dumnezeu sa iti aduca numa bucurii si singurele lacrimi varsate pentru ea sa fie de bucurie.
Atatea emotii te incearca un eveniment ca asta, asa de special.
Acuma eu va pup si nu stiu cand am sa mai reusesc sa scriu. Poate nici nu va veti mai aduce aminte de mine, da eu va multumesc si am sa va port in suflet, pe voi si bebeii vostrii speciali.
Hai ca devin putin melancolica si nu e bine.
Va doresc numa; bine, o vara fericita si toti bebeii care mai au de implinit primu anisor sa le fie incununata viata cu fericire.

Va pup si va imbratisez cu drag.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola

Am pus pozici pe picassa de saptamana trecuta inainte de tuns

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Pica, ce subiect ai pus la dezbatut . Io mi-s mai singuratica asa, poate si de unde soatzei nu-i place de nimeni si decat sa chem lume in vizita si sa se dea dansu in stamba, mai bine ma lipsesc . Apoi, de-a lungul vietii am avut unele dezamagiri majore referitor la prieteni . La nunta abia am reusit sa strangem 75 de persoane (restaurantul ne ceruse minim 80),in conditiile in care vreo 20 erau colegi de-ai tatalui meu pe care nici nu-i cunosteam . Prietenii din copilarie nu au venit nici macar la biserica, ceea ce m-a durut. Nu aveam nevoie de cadouri, ci doar de prezenta lor; se pare ca ei nu au priceput asta, sau nu-mi erau de fapt prieteni... Asa ca am devenit in timp cam singuratica. Asta este unul din motivele pentru care imi place sa fiu aici cu voi - simt si eu ca nu sunt singura, si sper ca mi-am facut ceva prietene bune . A, si cea mai buna prietena a mea e la Constanta - vorbim la telefon 1 data pe luna si nu ne-am vazut de ani. Dar asta nu ne impiedica sa fim prietene bune si sa ne bazam una pe alta la o adica.
Concluzia: si io sunt sociopata . Dar inteleg perfect ca se poate trai si altfel, asa cum povestesti tu, cu muuulti prieteni buni. Si daca sunt totzi alesi pe spranceana, cum zici, inseamna ca esti o maaaare norocoasa. Nu cred ca e vorba de nici o nesiguranta in cazul in care ai mai multi prieteni (cum a zis Mada), ci doar de ceea ce te face fericit. E minunat ca s-a potrivit sa-ti placa sa ai multi oameni in jur, si ei sa fie totzi de calitate . Bine, si tu esti o tipa misto .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

am scapat de alunitza n-am simtit nimic. am intrat in sala de operatii speriata foc si am iesit razand de zicea al meu ca sunt dusa. n-a durat 10 minute cu totul. va multumesc pt incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

katalyna, super, felicitari!
Si eu am o alunita de care mi-ar placea sa scap. Unde ai facut interventia? Scuze daca ai spus deja si mi-a scapat mie.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola

Katalyna- super! Ma bucur ca e totul in regula

Didi- socata hmmm... acum nu mai sughiti?

Cu prietenii- la mine e un pic diferit pentru ca m-am mutat in Arad de 8 ani si toti prietenii mei au ramas acolo (pe unii dintre ei ii stiam din clasa 1). Acum si aici nu avem decat cativa prieteni, dar suntem happy asa- nu cred ca as avea timpul si dispozitia necesara pentru un grup mare de prieteni.

Stiti reclama aia mega stupida cu ferestre facute sa reziste sa reziste sa reziste? Asa a facut Miruna azi- de 76 de ori a deschis si inchis geamul Pe numarate, nu pe exagerate, ca eram curioasa. recordul anterior fusese de 42 de ori deschis si inchis un sertar

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Narcisa multumesc mult pentru raspuns , sper sa zburam si noi cu bine
Mai spui o data faza cu portocala contra tantarilor, te rog

fetele din Franta am si eu o intrebare, scuzati daca pare stupida, stiti cumva daca sunt tantari pe malul oceanului. Mergem undeva pe "Cote de lumiere".

merci

Mergi la inceput