Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 16
narcisa.s spune:
Botiiiii...sa-mi spui cat costa o copie si o spiralare la fetita de pe teraaaaaaaaaaa....cand ai timp, biensur.Acu ce sa ma fac cu tine, sa te pun sa mergi la biblioteca sa le ceri la aia cartile inapoi ca ai o tzacanita care ii citeste la fie-sa de 11 luni literatura sovietica???Ntz ntz ntz, nu merge...
Asea, mie imi mai plac desenele alea animate rusesti cu iepurasul si lupul daca mai stiti si super desenele lui Alexander Petrov, de a luat Oscarul pentru ele.Nici o treaba cu Pixar, totul e desenat cu varful degetelor.Sa vedeti Rusalka...Genial
Cat despre gashka si nunta...eu sunt sociopata sociopatelor.M-am casatorit pe malul marii noi cu martorii obligatorii si mi-am anuntat parintii dupa ce s-a produs evenimentul.Prieteni, putin si buni...
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
bobitamica spune:
Kata,Alexa-Teo...am votat si noi!!
Concediu placut, fetelor !!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
Narcisul, daaa, le stiu pe alea cu iepurasul si lupul, cum sa nu. Si mie mi-au placut mult.
Ce vremuri... alea desene animate, nu ce se difuzeaza acum la tv 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
irolf1 spune:
Azi am zis ca reusesc sa ma inscriu pt licenta, dar ti-ai gasit
, ca la noi, te plimba pe la 4-5 cozi pt diverse stampile si pe urma iti spun ca s-a terminat programul
asa ca mai merg si luni
Si eu sunt in categoria cu putini prieteni, pt nunta am strans cu greu 60 persoane, dar macar stiu ca m-am putut baza si au venit. In viata de zi cu zi ne simtim cel mai bine noi 4, abia astept sa plecam in concediu si sa nu mai aud de nimeni
se mai intampla uneori sa ne intalnim si cu prieteni, dar mai rar pt ca sunt cupluri fara copii.
Didi81 spune:
Pfoa, am uitat sa ma laud
: am facut saptamana asta socata, si pentru prima data mi-a iesit super buna
(mai incercasem de 2 ori in anii precedenti).
Acum stau la calculator cu un pahar de socata rece in fata si m-a apucat sughitul 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Didi da panteraaa rozzzz
, socata yumii si te mai intrebi de ce sughiti, te pomeneste lumea.
Narcisa da stiu zait nu pagadi sau cum so scrie ca nu le am tata stie rusa, super desene.
gata a venit Flo mai devreme am impartit copii unu el unu eu si fiecare merge in treaba lui sa terminam cu impachetarile ca luni decolam de dim.
I can't waitttttt.![]()
Mai dau eu un semn zilele astea.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Didi81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Didi da-mi si mie reteta, ca vreau si eu sa fac ![]() |
E simplu, uite cantitatile pt 10 L apa:
10 L apa, 10 palarii de soc, 1 kg zahar, 2 lamai taiate felii, 1/2 lingurita drojdie uscata (sau mai putin sau chiar fara drojdie)
Le pui pe toate intr-un bidon sau ce ai tu, si din cand in cand mai amesteci in ele. La mine a fost gata in 2 zile, dupa care am strecurat-o si am bagat-o la frigider.
Treaba cu drojdia e ca ajuta la fermentatie si e gata socata mai repede, dar pe caldura asta se face oricum repede. Daca pui prea multa drojdie se va simtii gustul in socata si nu mai e la fel de buna. Poti eventual sa pui niste boabe de orez in loc de drojdie.
Eu am pus drojdie, dar mai putina.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
irolf1 spune:
Multumesc Didi
, a facut si soacra-mea, dar a iesit amara, nu stiu unde a gresit, dar nu era gustul ala pe care mi-l amintesc eu

MARIA