Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Biri ... pun si poze curand. Dormitul e singura chestie de care nu ma plang, doarme toata noaptea de la 6-7 pana dimineata pe la vreo 5 cred, nu stiu exact cand se trezeste, ca la noi incepe sa strige dupa ce se plictiseste de jucat singur in patut. In timpul zilei mai doarme cam o ora pe la 10 si vreo 1-2 ore pe la 2. In general adoarme singur la el in patut, cu perna mea (nu ca ar dormi pe perna dar o smotoceste si o imbratiseaza pana adoarme, dupa asta o recuperez eu). Daca da semne ca nu vrea sa doarma singur, il iau in patul mare si in 5-10 minute adoarme cu capul pe pieptul meu.
De mancat mananca acceptabil zic eu, mai putin in zilele cand e prea cald sau il dor dintii.
6-7 200 - 250 ml lapte
8-9 fructe/cereale/branza/iaurt
10-11 120 -150 ml lapte
13-14 legume de toate felurile, cu paine. Carnea nu-i place in mod deosebit, peste nu i-am dat inca. In schimb ii place ficatul, pana si orez mananca daca il amestec cu pate de ficat (facut in casa, nu cumparat)
16-17 fructe/branza/iaurt eventual orez expandat (cam cum sunt pufuletii de porumb, dar facut din orez si fara sare) sau chiar biscuiti daca nu vrea nimic altceva (aici nu sunt biscuiti de bebe, si astia normali incerc sa-i dau cat mai putin)
18-19 200-250 ml lapte.
In rest bea multa apa de cocos si apa normala. Suc am incercat doar de lamai dulci si de portocale, nu pare sa-i placa prea tare.
Nu mananca cantitati mari, in special la pranz. Dar atat timp cat ia in greutate, presupun ca nu-i trebuie mai mult.

Merge din ce in ce mai mult in picioare, dar si in patru labe destul de mult, nu sta locului nici cand doarme, urca scarile singur pana la bunica-sa la etaj (eu doar urc in spatele lui ca nu am curaj sa il las singur, dar el nu are nevoie de ajutor). Pare foarte independent, prefera sa se chinuie sa faca ceva decat sa ma lase sa il ajut, prefera sa cada chiar daca se loveste uneori dar nu vrea sa il tin de mana cand merge, se aplauda singur cand crede ca a facut ceva grozav, spune si face pa dar nu neaparat cand pleaca cineva, pur si simplu exerseaza cand isi aduce el aminte. E pasionat de olita sa o plimbe prin toata casa dar nu sta pe ea, cand vrea sa faca bate in usa de la baie si face pipi langa wc (sta in picioare si se tine cu mainile de wc), dar asta nu intotdeauna ... uneori vrea in baie doar sa se joace cu apa. Daca ii dau sticla cu lapte in patut ma striga cand termina si imi intinde sticla, daca nu ma duc imediat sa o iau se supara si o arunca jos. Vorbeste mult, dar pe limba lui, nu prea spune multe cuvinte clare, prefera sa arate (nu prin limbajul semnelor, ci tragand de mine) cand vrea ceva.

Cam atat despre noi, fug la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumesc mult fetelor

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la multi ani Maria, sa fii sanatoasa, desteapta si frumoasa, sa ai parte de tot binele din lume

fetele am intrat intr-un concurs la tvr, avem nevoie de votulete, castigul e cam garantat daca am ajutorul vostru, putem castiga o camera video, insa nu stiu cum sa pun link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

fetele am intrat intr-un concurs la tvr, avem nevoie de votulete, castigul e cam garantat daca am ajutorul vostru, putem castiga o camera video, insa nu stiu cum sa pun link-ul

AICI = este a 2-a poza de sus unde scrie CALDURA MARE, NE ADAPTAM SITUATIEI.

Kat, votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

sarumana anka, esti o scumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

La Multi Ani Mariuca! sa cresti mare si sa ai noroc! Felicitari din toata inima Anaxena!

Laremi pup fata si frumosul! ce ma bucur ca mai citesc despre voi . auzi la el arunca sticla
nici al meu nu e departe, asta bate din picior cind nu-i convine ceva, e f haios. si in ultimul timp da sa muste daca am ceva in mina de ex si nu-i dau si lui....

katalyna votat si eu! hai sa-ti zic ce cred eu de kg in plus. pina nu se face un clik pe creieras pe acolo ca vrei sa le dai jos, degeaba. la mine asa a fost, de fiecare data cind a trebuit sa slabesc. pina nu devine o chestie esentiala pt tine, nu se intimpla sau nu suficient.

eu inainte sa nasc am avut 87 , am venit acasa cu 82, si acum am 64. mai e de dat jos vreo 6 dar am intrat intr-un platou nenorocit si nu se mai misca deloc . am incercat tot ce mi-a trecut prin cap si degeaba. ceva idei, gagici??

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Maria

Sa cresti mare si voioasa! Sa iti iubesti si respecti parintii (si socrii ) si sa le aduci numai bucurii!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Kata votat!

Si pentru ca maine nu sunt acasa, urez de pe acum La multi ani urmatorului pepenash care implineste primul anisor!

Andrei de Ali!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La Multi Ani Maria de Xena, sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire si mult soare in viata!!!
La Multi Ani!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

copii dorm, asa ca poate apuc sa scriu si eu ceva in graba.

boti, interesanta vopsea zici tu, ai putea sa-mi spui cum se numeste? Sa vad daca gasesc pe aici? Multumesc. Vezi ca am pus pe picassa in albumul lui Matei poze cu insula Binenteles ca le pictam si noi, dar deocamdata folosim acuarela simpla si ieftina ca o imprastie in toata curtea, insa de cand este in vacanta ma bate gandul sa cumparam alceva dar nu am avut timp sa ies pe la librarii.
In legatura cu plansul lui Nacy pentru ca i sa luat jucariia...pai mi se pare si normal sa planga! Eu nu am luat niciodata jucaria din mana copilului meu sa o dau altui copil pe motiv ca el nu are... dar nici ai mei nu au zmuls jucarii de la altii fara sa de-a nimic in schimb. Daca copilul respectiv era mai maricel...si nu avea nimic sa dea la schimb, eu daca Nacy nu o dadea din mana ...asta era... ii explicam copilului ca este jucaria ei si ca daca nu o da...nu o da punct.
Poate par egoista, insa nici mie nu mi-ar place sa vina cineva si sa-mi zmulga ceva din mana asa...fara sa-mi dea ceva la schimb
Stefan asa a fost invatat, sa faca schimb de jucarii, cat a fost mic, pe urma, cand a invatat ca lucrurile i se innapoiaza, le dadea fara probleme chiar daca nu mai primea nimic la schimb. Am avut si perioade in care nu vroia sa dea nimic si in care era fff darnic.De exemplu acum e la faza in care imparte orice cu alt copil numai sa se joace cu el face schimb de jucarii sau da imprumut jucarii si apoi le recupereaza.dar cand nu vroia sa dea vreo jucarie, nu o dadea si gata!Eu nu l-am fortat, obligat, aburit sa dea vreo jucarie... si nici nu i-am luat-o ca apoi sa-i distrag atentia cu alceva.
Acum chiar si in relatia cu Matei este mult schimbat. Ii da orice jucarie, chiar si una noua pe care tocmai a primit-o, il lasa sa o vada (adica sa o bage in gurita) dupa care io ia din mana usor fara sa o zmulga sau uneori chiar asteapta pana o lasa Matei jos.

sau trezit....

o zi buna!tuturor

proud mummy

Mergi la inceput