Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (128)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani Casian! Tot binele din lume, micule blond! Sa fii sanatos si fericit mereu, alaturi de superba ta familie!
(Andreea
)
La multi ani Denis! Sa ai o copilarie de vis si o viata minunata, alaturi de parintii tai iubiti!
La muuuuulti, muuulti ani Maria! Sa ramai aceeasi comoara blonda cu ochii albastri, puiule! Te pupam cu tot dragul si-ti uram o zi minunata si o viata plina de soare!
La multi ani Andrei, pentru maine! Pui mic si luptator, sa ai o viata lina si plina numai de lucruri frumoase!
Eu zilele astea nu am vreme de nimic, asa ca-mi cer scuze daca nu citesc decat pe fuga! Sa aveti un weekend minunat, plin de petreceri pepenesti reusite si luminoase!
Ne auzim saptamana viitoare! Va pup
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
moni_or spune:
MARIA
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ralu79 spune:
Ola ola
La multi ani Maria si o viata minunata!
Boti- nu te prosti cu cadouri pt Mirunicime ca te las in gara![]()

Ariadnabr- ce inspiratie ai cand esti Irlandezless
In 18 iulie o fi plecat? (sa stiu daca si io capat poezie asa frumoasa
)
Laremi- welcome back
Katalyna- votat
Pupicei tuturor si o zi frumoasa
pica1 spune:
La multi ani Maria!!!
Ile da un tel si se rezolva cu Orajelul daca mai ai nevoie.
A imparti sau a nu imparti, a fi sau a nu fi asta este intrebarea. Dupa parerea mea asta este o chestiune care isi gaseste un echilibru in fiecare situatie in parte. Daca o luam si o gindim la rece, e bine sa inveti copilul sa imparta cu altcineva ca sa nu fie egoist si ca sa il inveti ca daca va da va si primi ulterior inapoi. Pe de alta parte copilul ar trebui sa fie invatat sa aibe simtul proprietatii si a conservarii lucrurilor lui...Bun si noi ce alegem sa ii invatam???? Cred ca si una si alta.
Boti daca de acum iti faci probleme ca incepe sa mariie ca nu a primit nu stiu ce jucarie...ce te faci pe la 2-3 ani cind ti se trinteste pe jos in plina strada si incepe sa strige ca din gura de sarpe ca nu stiu ce i s-a nazarit ei???? Cu calm se rezolva toate. Pentru Sebi metoda de a evita miorlaituri inutile, este de ai distrage atentia si asta o fac fie printr-un obiect, fie printr-o fata de mainuta facuta de mine fie prin cuvinte scurte spuse autoritar.
Anko eu cred ca la tine se aduna toate relele din lume. Sincer eu ori am ajuns sa fiu scoasa din circuit ori nu bag de seama anumite lucruri. BAi unde stau eu copii sunt lasati sa alerge, sa trotineasca si sa bicicleasca cit vor ei, chiar cu riscul de a cadea. Aia mici sunt lasati sa misune pe jos in 4 labe. Iar aici masinile pe trotuar nu se lasa ca se poate strica trotuarul ![]()
.
Mai revin putin mai incolo, dupa ce fac o lista de cumparaturi
Anilansa spune:
Buna ziua.
... chiar daca nu am mai scris de ceva vreme.. noi va citim incontinuare.
Uram LA MULTI ANI !!!!! tuturor pepenasilor care luna asta au implinit sau vor implini 1 anisor... le dorim sanatate, fericire, sa creasca mari si sa aduca numai bucurii si impliniri
Noi am fost un pic la mare... cine vrea sa ne vada si sa isi aduca aminte de noi... am pus pozici la semnatura.
Suntem sanatosi, crestem mari si facem numai nazbatii![]()
![]()
Acum vin cu o mica rugaminte la voi... cine ne poate ajuta... vreau sa fac invitatii pt MOT... ca avem o familie numeroasa si suntem nevoiti sa facem petrecerea la un local... va rog daca imi puteti da sugestii pt invitatii![]()
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
MissJJ spune:

She's a little bit of sunshine
She's a smile to light your days
She will steal your hearts and keep them
With her warm endearing ways
She's your precious little daughter
With a sweetness from above
Who will fill your years with laughter
And your lives with lots of love
Draga Maria iti dorim sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa sa fii la fel de scumpa senina si ghidusa, sa ai o zi minunata si plina de bucurii alaturi de mami si tati.

Si pt mami cea frumoasa imi aduc aminte ca si cum ar fi fost ieri mesajele care mi le-ai dat cand ai plecat spre spital si cum ma tineai updated si cum ne-am sustinut una pe alta pe ultima suta de metri a odiseei noastre, draga mea prietena, iti doresc din tot sufletul sa te bucuri la maxim de printesa ta cu ochi albastri si zambet superb si abia astept sa ne vedem, va pupam cu mult drag din uk si va dorim tot binele din lume.

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Gabriela82 spune:
la multi ani Maria! sa ai o copilarie senina, plina de bucurii si o viata frumoasa!
de printesa
boticelina spune:
LA MULTI ANI MARIA! 
Sa traiesti, sa infloresti si sa duci numai bucurie zuzei de maica-ta
Ooka sar'na pt capitole
Intr-adevar pare foarte teoretica toata treaba. Sa vad, poate sapt viitoare iau legatura cu dna virginia neacsu si poate-i mai scormonesc prin biblioteca; ma gandesc ca daca o are pe asta mai are si alte bunatati prin dulapuri ![]()
Biri nu incep cu toate cuvintele odata pentru simplu motiv ca inca nu le stiu io pe toate
Mi-am listat o foaie cu alea 14 si saptamana asta avem in plan minge, pisica si multumesc. Daca vad rezultate (ieri cred ca am intrezarit o incercare pentru minge) trec la urmatoarele 2, le las timp sa se fixeze si la mine si la ea. Moama, cat bobineaza Tony... intram la idei daca a mea ar fi mancat atata... io si-asa uneori mai sar peste unele din mesele fetei (de obicei gustarea de dupa amiaza), ca daca mie nu mi-e foame uit ca ei s-ar putea sa-i fie
Ieri in parc nu stiam de ce schiauna si ofteaza fi-mea, noroc ca m-am uitat la ceas si am scos repede iaurtul si biscuitii si-am pompat burtica chiraitoare ![]()
MadaIrl si io la fel, am haine bune (pe care abia apuca sa le poarte
) si haine de tavaleala (mostenite de la cele 3 serii de verisori dinainte sau luate de mine de la SH) si o imbrac in functie de ocazie. Si-o las sa se porceasca cat vrea nene, ca de-aia-i copil.
Bai, pe mine m-au albit babele din parc. Io o las pe fi'mea sa se puna pe jos si sa adune pietricele, coji de seminte si ce i se mai pare ei interesant si sar toate babele pe rand de fund in sus si tipa la copil "nu, nu pune mana, arunca, cah, n-o lasa, ridic-o de jos". Si tineti cont ca Nancy nu baga in gura mai nimic din ce nu-i de mancare, deci chiar n-am motiv s-o opresc sa puna mana
.
Eu iau jucarii cu mine (nu multe, ieri am avut roata de impins si o mingiuca) pentru ca stam foarte mult in parc, cam 4 ore si se plictiseste doar sa mearga sau sa adune pietricele, iar la locul de joaca sunt numai chestii pentru copii peste 3 ani...
Of, trebuie sa impart cu voi bucuria: de ieri am copil biped
A inceput sa mearga singura (in ham), 2 ore m-a fugarit ieri prin tot parcul si cartierul, la 19.30 rupea patul, cred ca are febra musculara ![]()
Ana la Kaufland am vazut culori d-alea cauciucate, dar nu mai stiu cum se numeau, dar daca nu gasesti la voi, iti iau io si-ti trimit (erau 12 lei, 6 culori parca). Si am mai vazut (si cumparat) 2 letraseturi (rigle/planse de plastic cu litere/cifre decupate la care le poti trasa conturul), unul cu cifre si litere de 1 cm inaltime si unul cu cifre si litere de 3 cm inaltime. Daca vrea Stefan sa invete sa scrie, sunt fun pt copii. Insula e tare de tot, animale s-o populeze nu facurati? Un dinozaur, ceva? ![]()
cu impartitul io sunt cam in tabara Anei, as vrea sa imparta dar nu cu forta si nu pentru ca "asa se face" ci pentru ca vrea, dar imi dau seama ca si dorinta asta trebuie educata si asta e dilema mea, cum o educ... Io-s genu care dau si camasa de pe mine si nu-mi pare rau, pe termen lung am avut doar de castigat din asta.
Ralu too late
Si ma descurc io-n Arad ca doar un tramvai aveti
(Oricum, am stat ceva pe acolo, il stiu cat de cat, dar doar cu masina
)
Kat votat si eu. Am vazut ca mai e un competitor cu multe voturi, tre sa tragem tare ![]()
Biri pentru platou 4-5 zile de liquid diet, cu un shake proteic pe zi daca te tine. Misca si muntii, parol...
Pica acum sunt un munte de teorie si intelepciune
. Dar cand o sa inceapa tantrumurile cu adevarat voi fi cu siguranta doar un munte de nervi... om trai si om vedea, cumva voi supravietui... cu mustrarile de constiinta de rigoare. Chiar si acum dimineata am luat un set de mustrari in bot fiindca infanta s-a trezit mai devreme decat mine si a considerat ca cel mai oportun lucru posibil e sa-mi smulga parul si adormita cum eram i-am dat peste mana fiindca m-a prins off guard ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
alexa_teo spune:
neata...sau mai bine ziua buna.
in ritmul asta eu nu mai reusesc sa citesc din urma,ma las pagubasa...am citit asa in mare...
de meniu la bebe noi stam cam asa...
dimi la 6 bibe de 150-200ml laptic.
la 10-11 piure de fructe/branza cu smantana si mamaliguta/iaurt cu banana,ori biscuit
la pranz 1-2 ciorbita(adica supica acrita cu bors de putina)ori piure de legume,ori supa de galuste(facute doar din galbenus)
la 4-5 un fruct(care nu l-am servit dimineata)
la 19-20 cereale,sau alternam ce am scris la ora 10-11
si la 22 bibe...
asta in mare...ca sa nu credeti voi ca papa ele asa multtt....ca ma rog de ele sa manance macar jumatate din ce le pregatesc si nu vor nici in ruptul capultui,dar incerc sa nu le dau 2 zile aceasi mancare,azi ceva,maine altceva..
vb de kg in plus...eu stau bine merci:)))))nu-mi fac griji...Kata mi-ai promis ca mai dai de la tine?cate kg?:)))))
am mai vrut sa scriu cuiva dar am uitat...

mda...noi avem 3 nopti in care nu ne mai trezim pt papat bibe la ora 3...adorm la 22-22:30 cand papa bibele de 250ml si abia dimineata..sunt tare "felis"
kata votat.
asteptam si noi inca voturile voastre,daca aveti placerea asta,bineinteles.
va dorim un week-end placut in compania celor dragi.
saptamana asta avem si noi nevoie de susutinerea voastra aici "http://www.ziarulactualitatea.ro/copii.html" va rugam frumos!
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/