Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau ce frumos ai scris, ca de obicei..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau, nu m-ai plictisit, si stiu ca ce spun are sens pentru toata lumea, de aceea si simt ca e in regula s-o spun aici.
ceva mai devreme, Dan a citit ce v-am scris si a vazut ca v-am spus de "experienta" cu ganganiile si i s-a parut ciudat ca-s atat de deschisa sa va povestesc asta ca... na... e jenant. si am realizat ca pe de o parte din intamplarile astea povestite "invatam" (din lectia mea de exemplu sa aveti grija la porumbei), iar pe de alta parte, am realizat ca ma simt suficient de confortabil pe crenguta sa povestesc asta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bubu bine ai venit acasa! Ma bucur ca ti-a placut si ca revederea cu copiii a fost pe masura. Te asteptam toate cu pozele!

Miha bine ai revenit si tu! Si nu e nimic jenant ca ati luat purici de la porumbei. Antuca aducea mereu de la gradi (ca aveau pisici prin curte) si al meu de la serviciu. Cel mai "distractiv" e ca sunt amandoi alergici si faceau niste buboie de la ei, vai mama! Numai eu nu am nimic, poate sa ma ciupeasca si goanga extraterestra, nici de la viespe nu ma irit!
Sa ne mai povestesti de Luca si mai pune si niste pozici daca ai.

Cami fff.trist filmuletul. M-am uitat de doua ori la pozele cu Bubu ca sa-mi treaca. Ce frumos dormea el in leganel!
Bafta cu vaccinul.

Simo poza cu Sami calaret e super haioasa! Sa te tii distractie cu trei.
Faza cu tripletii ti-am spus-o ca e amuzanta, nu-ti doresc. Iti dai seama ce a fost si pe ei, ca nu aveau cazuri in familie si pe atunci, cand nu se facea in vitro la noi nu prea apareau tripleti, mai rar pe cala naturala. Asa a fost sa fie fetita=trei baieti!

Stela super pozele cu Teo! Data viitoare scoatem mai multe mingi din masina, acum i-a fost lene lui tati sa mai aduca, asta era la Luki in brate!
Eu cred ca sotii nostri nu prea au vorbit ca nu se cunosc. Noi aici povestim diverse, suntem ca un grup de pritene, dar ei bietii, de unde sa inceapa conversatia! Al meu si asa e mutulica de fel, trebuie sa se vada si ei mai des ca sigur gasesc ceva de interes comun.

Mimo superba aventura la mare. Ai o poza in care arati aproape la fel de frumoasa ca in realitate! Le spuneam si fetelor dupa intalnire ca majoritatea pozelor imbatranesc, toate sunt mult mai dragute in realitate!
Copiii sunt superbi ca intotdeauna!
Si spune repede de unde ai luat sorturile baiatului (si niste scoruri daca se poate) ca peste o saptamana plecam la mare si nu vrei sa ne vezi cu "rusinica" goala, nu ?
Azi am fost la Auchan si sa stii ca m-am uitat dupa tine!

Mihutza Luki nu sta pe olita nici legat. Amanam momentul dupa 18 luni, va invata el, doar n-o face in scutec pana la scoala!

Nicoleta ce mai faceti? Nici o veste? Sunteti bine?

I-am luat lui Luki o salopetuta cu ms mov cu verde, cam de fetita, dar nu am gasit altceva marimea lui si nu are de dormit decat una. E asa scump cu ea si il laudam noi ca-i frumos si el face niste figuri de increzut, mori de ras. Voi ati mai vazut salopete cu ms pe undeva?

Ma duc la Luki, se foieste tare, e numai cu degetele prin gura si geme mititelul, sper sa nu se trezeasca!

fetele si mai revin.

Clau un special, ca parca povestesti pt toate mamicile. Asa e, rutina e grea, uneori coplesitoare, dar iubirea pt puii nostri, cum ai zis si tu, ne ajuta sa ne descurcam.

Naty stiu cum e. Noi cu alte pb, dar cu 1,800g, fara crestere in greutate 2 saptamani, cu sarcina dificila cu repaus la pat si doua pierderi inainte, cu incompatibilitate...etc, dar stiu ca toate comentariile si "ingrijorarile" celorlalti cu privire la starea copilului nu-mi faceau bine. Uneori tb sa avem incredere in copiii nostri si in instinctul de mama. Pe langa ce ai trait tu la mine erau false pb, dar fetele noastre sunt niste invingatoare. Si mai cred ca Dumnezeu nu ne-a adus pana acolo ca sa ne lase balta, e mereu alaturi de puii nostri.

gata fug la Foila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ioana multa sanatate lui David si tie multa putere ca e tare greu cand ne vedem copiii bolnaviori si suferind.

Nicol si eu am la mesajul tau. Asa e, ar tb sa incercam sa fim mai atenti si sa incercam sa facem cat mai mult bine in viata, din pacate nu toti gandesc asa.
CE face Alexia, e mai bine?
Bafta la examene.

Noapte buna si mult succes maine la vaccinuri, examene, analize si ce hopuri se mai ivesc!

Mergi la inceput

Tonic Alexia e bine, azi nu a mai tusit mai deloc, multumesc de intrebare.
Antonia e si ea spre bine cu raceala, dar cred ca e epidemie de eruptie maseleasca pe crenguta.Am reusit cu chiu cu vai s-o adorm acum juma de ora nici laptele nu si l-a baut(decat vreo 30ml) si tare mi-e ca se trezeste la noapte de foame...macar sa fie doar atat si sa nu se trezeasca de durere. Oricum i-am dat nurofen inainte de culcare sa-i calmeze durerea..

Mai am ceva de invatat , asa ca fug sa continui, ca maine dimineata cu siguranta nu am timp de asta..

Noapte buna randunicilor care s-au culcat

fug ca se maraie.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Ia poftiti:
Tonic,
Clau, nu stiam ca iar e frichineala si la voi. O fi si caldura, ca pana si Iulia care doarme lemn se foieste destul de mult noaptea in ultimele zile. In rest...ai descris bine lucrurile; e greu si totusi, cum zici si tu...oare ar mai da vreuna din noi timpul inapoi? nu cred!
Miha, era inevitabil sa ajungi aici. E un punct in care iti trebuie odihna, odihna la creier Daca crenguta te relaxeaza, hai mai des pe ea!
Mihutza, eu pe moment am renuntat la olita ca tot asa nu facea nimic si nu mai statea, iar eu nu mi-am vazut capul in ultimul timp, cred ca reiau dupa vacanta la mare.
Am vazut pozele din 2 Mai pe care si eu o stiu in fiece coltisor, fain-frumos si am remarcat si eu ca Teo se face o frumusete
Sanatate bolnaviorilor si maselarilor!
Gata, am plecat. Azi il externeaza pe tata, se termina niste probleme, vor incepe altele...ca in viata!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, buna cafeluta!

Naty, da, avem frichineli mari dar sunt asa de obisnuita cu aceste nopti incat nu are sens sa mai zic aici zilnic ca n-am dormit. Chiar nu stiu pe ce sa mai dau vina,dinti, masele, felul ei de-a fi, caldura, nervi, etc. Asa este ea, pe masura ce creste o sa se mai linisteasca .
Multa sanatate tatalui tau, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine de-aici inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicol, ce bine ca ca Alexia nu mai tuseste. Antonia cum a dormit? Ai reusit sa inveti ceva?

Tonic, sa poarte Luki sanatos salopetica cu mov , cred ca e un dulce cu ea. Stiu ca fac niste figuri cand sunt admirati de mama, mama!'

Mergi la inceput

Neata!

Antonia a dormit bine aseara, cu o singura de trezire, de foame, asa cum am presupus, pe la ora 4. S-a culcat imediat la loc si a dormit pana la 8. Acum vad ca e bine, a papat binisor de dimineata si ampus-o in carut si am trimis-o cu soacramea la plimbare.

Clau am invatat ceva, tot as mai avea un pic, o sa incerc sa mai bag ceva la cap pana plec. Imi pare rau de noptile frichinite ale Rebecoasei- se face ea mare...

Naty-inca o data, multa sanatate tatalui tau!

Ma duc sa-mi usuc parul , ca intre timp mi-am facut si baie.

Mergi la inceput