Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 10
mstela spune:
Neata.Multzam inca o data pt urarile la adresa randunoiului.S-a simtit flatat aseara cand a intrat si a vazut atatea urari...mai nou,intra pe pagina salvata la favorite si citeste ciripeli
Multzam de vizionare pozici.Ma bucur ca v-au placut.
Scosul rufelor din dulapuri e indeletnicirea de baza a Teodorei![]()

..Ea scoate tot,eu bag la loc,peste o ora trece la alt dulap,apoi procesul se reia si uite asa trece timpul
...
Sunt FRANTA azi.Stiam eu de ce nu trebuie sa zic tare ca a inceput sa doarma Tea noaptea
.Ieri am gasit-o cu mucisori si stare subfebrila..adik 37.3.Nu i-am dat nik,nu a mai fost calda,dar se chinuie cu mucii.
PENTRU MUCI SUBTIREI,APOSI SE DA CEVA?SAU DOAR APA DE MARE SI SCOSI MUCII??
Asa ca dupa ce ca m-am culcat la 12 si ceva,pe la 3.00 s-a trezit urland
..a auzit-o randunoiul ca pe mine taiai lemne si nu mai era chip sa adoarma..se tot vaicarea...ori a visat ff urat saracuta ca suspina tare,ori nu putea sa respire din cauza nasului.
Asa ca am luat-o intre noi si a inceput calvarul..s-a tot fatzait de ma trezeam din 5 in 5 min,eu pe o muchie de pat,randunoiul care nici el nu a dormit cum trebuie ma tot sacaia sa nu cad din pat,de parca mie de asta imi pasa
...eu incercam sa inchid un ochi
...si uite asa imi cade capul de pe umeri de oboseala....Dar cafeaua sa traiasca.
Mimo,eu intrebam de cazare,da,sarmana.F ieftin si f frumos..m-ai convins!Poze frumoase,chipuri vesele,mama mai frumoasa decat stiam,bere la greu ca deh,trai nene
...bravo..
Bubu,bine ai revenit de pe meleaguri superbe...Vleau sa pun si eu o reteta de praji buna facuta in w-e,cum fac?Mi-am facut cont dar nu mi-a trimis nimeni mail pt activare.
Miha,Clau,of,imi amintiti de ce ma simt frustrata,obosita,fara chef de nimik,fiindca la fel si eu,nu stiu altceva decat serviciu,Tea,parc,mofturi la masa si ciclul se reia mereu.Nu am mai iesit in 2 de mult,cu prietenii de f mult timp,nici sa-mi vad nepotelul nu ajung...si stam la 2 statii
...mama ei de treaba..nici unghiile nu am cand sa mi le fac..mi-e asa sila de mine cateodata...
Naty,ma bucur pt tati..sanatate lui.
Cat priveste olita,ati vazut doar ce s-a ales de ea![]()

..rasu plansu..nu stiu cum s-o determinam sa stea pe ea..eu nu am putere sa lupt mai mult
..om vedea..
Fug la treaba.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Puppa spune:
Azi una calda, una rece...Pe Amalia nu o mai doare urechea, in schimb a inceput sa tuseasca...Cand ma gandeam eu asa ca de vreo juma de an nu a mai racit, uite ca acum "recuperam" din plin. Gingiile ii sunt super inflamate, aproape ca sangereaza. Bine ca ii ies toti caninii si scapam repede de ei. Urmeaza apoi maselele de sus si sper ca pentru o vreme scapam de ele. Totusi ma bucur ca nu se vaicareste, este un copil foate rezistent la durere. Saraca, sta acum cuminte sa isi ia si medicamentele, nu mai e nevoie sa alerg dupa ea prin toata casa. Noaptea doarme bine, nu se mai trezeste plangad.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
mimonix spune:
Bubuuuu bine ai venit
Asteptam poze cu nerabdare 
Tonic sar'na de complimente, am ales si eu niste poze in care sa nu mi se vada mutra acra, ridurile, suncile , etc...Daca tu zici ca nici in realitate nu se vad
ma simt mult mai bine deja 
M-am gandit la tine in week-endul asta ( si la toate profele de franceza de pe ramurica
) pentru ca am recitit Accidentul a mia oara (o avea Teo la ghiozdan).
Unde mai pui era cat p-aci sa ma plimb in Crang week-endul asta ca suntem invitati la un botez la Buzau . Nu m-as duce cu Vladutz ca e obositor, inca nu m-am hotarat dar inclin sa nu. Dar totusi profa Alice daca vede ceva ce seamana cu noi e rugata sa strige tare ![]()
Clau,Miha,Stela va rog sa ma puneti si pe mine pe lista voastra de obosite frustrate, chiar daca eu dorm noaptea ...rutina, anii in plus, lipsa de socializare,toate astea adunate si multe altele ma fac uneori sa-mi plang de mila. Cum zicea Stela aia cu sila de sine, asa simt si eu 
Nicol ma bucur ca fetele sunt mai bine si
pt scrisorile lui Tedy .
Ioanawww.booking.com/hotel/bg/brigantina-beach.html?sid=6e269c211e3e1431dff4515e670aabf1" target="_blank">aici poti sa incerci o vacanta la Bulgari, de exemplu.Multa sanatate lui David 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Stela pt muci aposi si atat eu am primit mereu acelasi tratament, nici nu mai intreb de acum ca stiu deja raspunsul. Ser fiziologic si aspirat cat de des si 5 ml Eurespal de trei ori pe zi. Stiu ca e sirop de tuse dar cica e un antiinflamator general al cailor respiratorii si se recomanda si pt nas. Si mereu am tras-o vreo 10 zile pana au trecut 
Puppa ce sa mai zic , sanatate multa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Tonic, de www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/elektrospielzeug/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1yb183NjkzNCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3MiU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjkyJTdkJmZoX3ZpZXc9ZGV0YWlsJmZoX3JlZnRoZW1lPXByb21vXzU2JTJjZGV0YWlsJTJjJTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY5MiU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3RlciY=/m-76934/index.html" target="_blank">acest volan vorbesti?
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
mstela spune:
Mimo
,Eurespal zici?
Nu am mai folosit si nici nu stiam ca trebe pt muci..Ar trebui insa sa intreb pediatra inainte sa-i dau,nu?
Sau sa o las doar cu ser?Mai bine mai astept sa vedem cum evolueaza mucii.
Voi ii scoateti afara cand sunt mucosi?
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mimonix spune:
Stela nu stiu ce sa zic, intreaba pediatra...eu asa am primit indicatii de la pediatru de fiecare data...dar cate bordeie, stii tu. Un lucru e cert, poti sa o scoti linistita afara atat timp cat n-are febra ...adica peste 38! Sanatate!
Tonic am uitat sa zic de sort, ala portocaliu cu stelute de mare adica...restul sunt pantaloni scurti, daca ai mai vazut ceva
E de la Zara dar nu ma intreba cat a costat ca nu mai stiu, oricum n-a fost o avere ![]()
Gata, inapoi la trebi...azi calc 
Lianaaaaaaa, se aude?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
mimonix spune:
Breee, dar ce v-ati smecherit

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Si noi suntem cu muci in barba 
Cum in rest nu are absolut nimic (febra, tuse, etc) am scos-o afara.
O aspir, ii pun Vibrocil si Oftamesone N in nasuc si atat.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Hello!
Stela, eu nu as scoate-o afara, ca stranuta in fata unui alt copil si il fericeste si pe ala...unei astfel de situatii ii datorez eu mucii Sofiei si ultimile mele doua nopti nedormite.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008