Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Hello!

Stela, eu nu as scoate-o afara, ca stranuta in fata unui alt copil si il fericeste si pe ala...unei astfel de situatii ii datorez eu mucii Sofiei si ultimile mele doua nopti nedormite.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Aaaa, corect...afara dar la plimbare pe alee, nu la locurile de joaca
Olgutz pupa "gura de peste" si sa se faca bine iute-iute!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, pup pup Asa stie ea sa pupe, ma, lesini .

Eu mi-s varza, de oboseala, de stress...poate imi ies cateva zile la mare ( astept confirmarea de la hotel ) si imi vine cheful de vorba. La zi sunt si cu cititul si cu pozele ( sa iti fie de bine noua coloare de par, Mimo! sau ma eronez ? ).

Revin cand oi avea momente mai bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saluatri...si eu sunt mereu pe fuga, cu treaba, copil extra energic...sot care i se ridica parul pe picioare cand ma vede la net..curatenie, mancare, dureri dse spate si altele.. deci ne cam incadram in povestirile dse aseara!
clau sa ne luam de mana cu noptile..si la noi au cam revenit, sper sa nu tina mult, desi-s la fel de obisnuita ca tine, si eu ma resimt dupa 2-3 la rand..
stela eu as iesi afara daca sunt doar muci, fara stranut, tuse,fara febra..aspirat, ser si cam atat as face..
olga sa treaca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da da, nu te eronezi Am mai multe suvite negre si de acum incepe sa se vada o transformare ceva ...
Bafta cu rezervarea, cu marea...relaxare placuta si "FARA MUCI"

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bre Mimo Zana are mucii astia cam de alaltaieri, vrei sa spui ca ma mai asteapta 8 zile asa???
Mai rau e ca ma incearca si pe mine o raceala, luata de la servici, si mi-e teama ca o sa ne imbolnavim una pe alta... Desi vad ca mi-e bine acum, poate ma ocoleste.

Iar in colectivitate cu ea eu oricum nu prea merg. Imi place mai mult sa ne plimbam singure pe alei, decat sa fiu nevoita sa fac conversatie stupida "Cuuum? nu stie sa arate partile corpului? Cuuuum? Nu-si tine biberonul singura cand mananca? " Cred ca am o perioada in care sunt mai asociala!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

ca bine zici, kya...si noi simtim nevoia de multe ori sa ne plimbam pe alei in parc, sa evitam 'socializarile cu binevoitori'... oricum, Mufa se plictiseste destul de repede la locul de joaca si el vrea sa mearga mult, locul respectiv devine 'stramt' ptr el..

Mergi la inceput

am uitat, de cand vreau sa va intreb.,.ati cumparat/vazut vreuna vesta ptr piscina de copii asa mici si unde? sau aripioare, sau ceva de genul?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, si eu sunt in aceeasi faza, si nu de ieri-de azi. Si ma simt vinovata pentru asta, poate transform copilul intr-un asocial, asa cum ma simt eu de o vreme incoace. Dar va vad pe voi, mai am cativa oameni in jur care ma impiedica sa imi cronicizez mizantropia.

Daca nu imi confirma Happytour-ul mai repede, mi-e ca va imbolnavesc si pe voi cu deprimarea mea

Mimo, pai sa iti fie de bine! Aratati de milioane toti patru ( am vazut eu si Mimul intr-o pozica ), sa nu indraznesti sa ma contrazici .

Luny, saru'mana! Mi-a zis soacra-mea ca isi linge lumanarile de la nas la greu Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz
Eu mi-am revenit, dar am atatea de facut si nu stiu cum sa le termin odata...inca ma lupt cu rufele, spalat, uscat si pus altele pe sarma ...nu stiu daca v-am zis, dar masina mea de spalat e in moarte clinica , isi revine nitel si apoi iar moare...abia o astept pe cea noua cu uscator ...pana una alta o pazesc pe asta ca imi da apa pe-afara si ne inunda
Am facut si papica buna si n-am avut timp deloc sa stau cu voi...si mi-e dor de voi!! multumesc pt. primirea calduroasa
Fug la masa si incerc sa selectez poze sa incarc cumva...

Naty, sanatate multa tatalui, ma bucur tare ca e bine!

Sanatate si muciosilor! si ai mei sunt nitel Lui Vlad ii dau Sinupret si oftamesone N in nas, Septilin...lui Stef doar aspirat, sterimar si Septilin...bai, ce naspa e ca racelile astea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Tonic, esti o draguta ca ai intrebat de noi, Stefan e bine, nu e varicela, dar nici purice, cel putin nu la noi (ca am tot controlat tricouri, chiloti, lenjerie de pat, numai Stefan e ciupit...). Bubele sunt pe cale de disparitie. Probabil ca la tara s-a ales cu unul care l-a intepat bine si dupa aceea a fugit... Miha

In rest sunt obosita rau, plang dupa vremurile fara CM...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput