Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Of...dar ii epidemie bre,ce mama masii?
Olgutz
sa treaca mucii la Sophie si tie oboseala.Daca o scot afara nu o duc in parc ci o plimb cu carutul pe langa bloc.Yote ca aproba Mimo
.Eu nu fac ca alte mame care ii lasa cu mucii curgand in multime,cum era acum vreo 2 sapt un baietel cu mucii in gura,si tacso il lasa coada dupa masinuta Teodorei,in nasul ei
...Frateee
...Si fraiera de mine nu a indraznit sa-i atraga atentia...eu o tot indepartam pe Tea,el dupa masina ei,tacso aproape ca il determina sa se tina dupa masina ei
.A scapat atunci,insa..
Sa vad daca o scot afara ca imi zice socrela ca iar i s-a parut calduta si i-a dat nurofen ca ii e frik.
Dar ii e mila sa bage termometrul,asa ca nu se stie daca are peste 38.

Mimo,da,si eu am observat schimbarea de look si doar ti-am spus ca imi pari mai mumoasa
..deci iti sade mai bine asa.
Vecinik,pup si Zana sa treaca.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
sovietica spune:
Olgusa, Kya, Stela, sanatate la fete!
nico, da cu ginseng :) 
Luny, la capitolul piscine, noi am fost la mare cu astea http://family.webshots.com/photo/2199350170102206853LYXCqe -cu piscina mai maricica, am rezistat sa merem numai de 2 ori, da era mai greu de carat apa, apoi golit, asa ca s-a dovedit ideala barcuta aia pe care am dat cred 15 lei pe la noi, dar se gaseau si acolo de vanzare in stilul asta. cand vroiam piscina, mergeam in mare, o umpleam cu apa si o aduceam langa noi. cand vroiam barcuta pt sash, o goleam si puneam copilul acolo. ni s-a parut f utila, nici nu prea o mai dezumflam, o caram asa umflata.
Bubulina, bine ai revenit! hai cu colorata :) 
Mimo, sa iti fie de bine suvoaiele noi!
Si nu, nu vreau volanul ala. dar vreau www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzc2OTgyJmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZiUyNHMlM2Ryb2xsZXImZmhfZWRzPSVjMyU5ZiZmaF9yZWZ2aWV3PXNlYXJjaA==//m-76982/index.html" target="_blank">asta 
![]()
Bona imi face dulceata de nuci verzi, abia astept sa fie gata
(aia de visine e in borcane!) E, bubu, te-am luat la dulceturi? :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
Simo27 spune:
Si noi raportam frichineli
.Ma simt obosita rau de tot,ma inteapa burta ca la cm
.....
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
salutare
bubulina bine ai revenit
si mai repede cu pozicile...
am vazut pozicile cu tea[e o scumpa],familia lui mimo [ce misto v-ati distrat
],sovi [daca ai mai postat pozele astea le-am scapat.dar le-am vazut acum..f misto piscinuta taxi]...aaa am mai vazut pozicile cu baietii lui simo
ce frumuseti...
urez si eu multa sanatate muciosilor mici pitici...
am trecut cu bine si de examenul asta...am aflat azi ca puteam sa echivalez vreo 3 examene dar asta este nu mai am ce face, acum e tarziu..nu am echivalat decat engleza...
de frichinitul bebeilor si andru e la fel..cred ca de vina este caldura ...la noi in camera se fac cam 26-27 grade ,nu putem sta cu geamul deschis pt ca se aude zgomot de la strada,masini,claxoane,plus ca in spatele casei avem o firma care produce folie,pungi si mai lucreaza si noaptea...usa nu o pot tine deschisa ca se aud cateii,usi trantite si multe alte shele asa ca sauna scrie pe noi

acum va las ma duc sa intind niste rufe..am si de calcat dar o las pentru la noapte ca poate e mai racoare..va pupacesc...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Sovi ala e! Ma gandeam ca poate il gasesti si prin magazinele care mai aduc marfa de la Quelle daca nu vrei sa-l comanzi special. Imi zicea nasica Antoniei ca ei au avut si e f. "eficient" adica scoate mult zgomot si captiveaza copilul.
ma duc sa ciesc din urma si revin.
bubu05 spune:
Sovicule, mersi
. Da ma, m-ai luat, ca anul asta n-am facut deloc dulceturi
Misto de tine, ca are cine sa le faca
. Nu stiu mama daca a facut ceva...ia s-o intreb...
Ramo, pupici si tie
. Fata, o sa-mi fac timp o zi sa selectez poze si sa incarc...dar stai sa-mi pun casa la punct...mi-am spalat frigider, aragaz, geamuri
si mai am o gramada...
Plus ca am o mie de nervi cu masina de spalat...nu mai trage apa deloc...si am rufele in ea...le scot din masina si le limpezesc in cada
si apoi sa vad daca vrea sa le stoarca...frateeeee....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Sovicule, mersi . Da ma, m-ai luat, ca anul asta n-am facut deloc dulceturi Ramo, pupici si tie . Fata, o sa-mi fac timp o zi sa selectez poze si sa incarc...dar stai sa-mi pun casa la punct...mi-am spalat frigider, aragaz, geamuri si mai am o gramada...Plus ca am o mie de nervi cu masina de spalat...nu mai trage apa deloc...si am rufele in ea...le scot din masina si le limpezesc in cada si apoi sa vad daca vrea sa le stoarca...frateeeee....Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Si eu pe acasa...luat tata, dus tata acasa, instalat, pregatit mancarele (vreo luna va manca pasat-pasat, ca bebeii la inceputul diversificarii; i-am luat si borcanele Hipp
). Se pare ca e neclar examenul anatomo-patologic, va mai trebui sa alerg de colo-colo pt examinat si reexaminat piesele alea de biopsie dar sper sa fie cu folos caci exista sansa sa fie de fapt o forma de cancer mult mai "buna" (adica mai putin agresiva). Dumnezeu e mare...
Fetelor, Ioana e internata cu David, dus cu 39,9, cu amigdalita pultacee. Sa le tinem pumnii!
Mda, vad ca e cam epidemie...Iulia de luni a inceput cu mucii si azi de dimineata era cel mai rau dar am dus-o la cresa ca nu aveam ce sa fac (oricum acolo toti au muci
); cand am sunat mai tarziu mi-au zis ca in somn a tusit asa rau ca s-a trezit, i-au dat apoi Stodal si se linistise. Stela, eu doar ieri nu am scos-o, pe motiv de vant si vreme instabila, in rest da-mai ales ca nici eu nu socializez, la fel ca si Kya-de teama intrebarilor "Cuuuuum, nu face aia si aia" Azi mi se pare cat se paote de ok afara.
Ramo, felicitari pt examen!
Simo te rog mult ai grija de tine si incearca sa gasesti o solutie sa nu-l mai cari atata pe Sam in brate...
Nicol, spor la invatat si sanatate fetelor!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Naty, sper sa fie asa cum sperati si voi cu analizele. Si sa se refaca repede tatal tau. Sanatate si Iuliei, sa treaca repede mucii astia!
Ioana, sanatate lui David! Poate suna stupid, dar de ce internare? Mie mi-e frica de internare rau (de ce as putea aduce acasa de acolo, de faptul ca Matei este mergaret rau si cum l-as putea imobiliza??), Matei a facut 39,8 si a avut o viroza (aia cu bube, dar nu se stia daca e viroza sau altceva...) si nu mi s-a propus internarea, desi pediatra este medic in Spitalul de Copii.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Olgutzika spune:
Ioi
! Sper sa fie in Campina si nu la Ploiesti. Sau altundeva...Urat
! Tinem pumnii sa vina repede acasica!!!
Iar noi plecam luni la Mamaia la Golden Tulip, ma intorc vineri
! Sper sa se repare Scooby pana atunci....
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008