Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, DACA sunt conditii civilizate, internarea e uneori de preferat (iar alteori obligatorie indiferent de conditii ). Nu conteaza numai valoarea temperaturii, ci faptul ca, sub antitermice obisnuite si chiar antibiotic, nu numai ca nu scade dar creste (la David asa a fost). Caz in care trebuie tratament injectabil...si, crede-ma ca stiu ce spun...sa faci asa ceva acasa unui copil de varsta lor e un cosmar! Apoi, daca starea generala a copilului e proasta si mai ales daca nu se alimenteaza si hidrateaza corespunzator, iarasi, nu ai ce face pt ca deshidratarea la ei e o nenorocire si trebuie perfuzati. Ioana e si ea total anti-spital, anti-antibiotice, etc dar probabil ca nu a mai avut incotro, puiul era rau...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi nu de piscina intrebam, ci de echipament, aripioare, vesta, ptr intrat in piscina sau ptr la mare

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ioana offf, multa sanatate, sa ne tineti la curent..
olgule pleci la mareee...si noi cautam ceva ieftin ptr 4-5 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am ajuns sieu acasica, am reusit sa dau 2 examene, la unul am luat 7 si la altul 10 ; mai am de dat 2 si gata, poate scap de ele luni..

Ioana -tinem pumnii pt David sa se faca bine repede

Olgutz super ca mergeti la mare, la soare - distractie placuta!

Ramo felicitari pt examenul luat!

Stela sanatate Teei!-sa speram ca ramane doar la faza asta...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, ce rau imi pare si mie de David...pup un baiat sa treaca repede

Fetele, am incarcat niste poze de pe vapor, din toate serile, iar melodiile sunt specifice, asta ascultam in fiecare seara si dansam cheek to cheek (asa se scrie? ) si ne uitam pe geam la mare
O sa vedeti pe-acolo niste imagini cu niste nori negri, a fost o furtuna intr-o seara , mi-a fost tare teama, cu toate ca nu avea ce sa patim...dar de...paranoia
In rest, superb! va las sa va desfatati putin
Si apoi o sa mai fac cate un montaj cu poze din cele 6 orase

http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f1ff2ee6fa2e8811782f6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Enjoy!!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ioana, multa sanatate lui David

Bubu, f f f frumossss, superb

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

bubulina ce mai pot sa zic, dupa ce am vazut montajul?..am un nod in gat, lacrimi in ochi, pe bune.....atat de romantic, voi atat de happy, relaxati, fff romantic, na, ca ma repet, dar asta mi-a transmis..iar muzica, pune capac oricui..BRAVO!!!!! sa va fie de bine, frumosilor, tare bine va sta impreuna!

Mergi la inceput

ursulica, intr-adevar de mare exceptie Vanghelie!...maamaaaaaa, de ce trebuie sa traiesc in tara asta, cu oameni d-astia la putere, cu ce am gresit?????

...si ca sa schimb naibii tonul, ca-s in dispozitie plangacioasa...uitati ce-a mai gasit sor-mea, "pt mufy, sa-i explici de unde vin copiii"

Mergi la inceput