Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Naty, asta e problema mea... nu am fost in niciun spital cu conditii civilizate
. Si sincer nici intr-o situatie extrema cu copiii, ca probabil atunci nu mai era cazul sa imi pun probleme de niciun fel. Sper sa isi revina repede David, sa cedeze infectia la tratament.
Am si o surpriza pentru voi...
Ia ghiciti!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Olgutzika spune:
Bubule...ca in povesti
! Sa va fie de bine. Abia astept si restul de pozici 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
elara spune:
Salutare!

Ce de puiuti bolnavioriiiiii
si Davidutz in spital! 
Sanatate multa va doresc tuturor!
Noi, slava Domnului, suntem foarte bine si fiindca imi era tare rusine ca am promis, azi am facut un album cu poze noi. Se numeste "dupa 1 anisor". Pe ultima pagina gasiti si niste filmulete.
Mihutza, dupa ce adoarme Maria o sa caut si poze pentru montaj. Pentru 6 luni si un an m-am cam decis dar pentru prima zi inca nu stiu, ca le am pe un cd si trebuie sa-l caut.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Nicoleta spune:
Olgule, nuuuuu ma! Eu stau la coada, cand vor avea toate fetele de aici cate 2, poaaate atunci ma incumet si eu sa purced la bb3. Azi m-am intalnit cu Simo, imediat poze.
Bubule, super-ultra-mega-beton!!
si a lui Matei 
elara spune:
Bubu, eu nu aud melodiile...
Cine mai e cu doua liniutze? cine? cine? ce mi-a scapat? ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Mamaaaa, ce m-am delectat cu montajul Bubulinei, absolut minunat, mi-a trecut si oboseala de peste zi!
I-am vazut atat de relaxati, odihniti si frumosi foc incat mi-au luminat seara.

. Sa va fie de bine, familia Bubu!

Vai ce rau imi pare de micul David, saracutul
. Sa dea Dumnezeu sa-si revina repede si sa mearga acasa cu mami sanatos si voios.
Olgutza, ce fain, plecati la mare, cred ca abia mai ai rabdare. Bravo voua
si sanatate lui Scooby
.
Ramo, felicitari pentru examenul de azi si spor la invatat in continuare.
Fetelor, eu am probleme pe invers , socializez prea mult, uneori vreau sa ma bag undeva sa-mi trag sufletul si sa nu mai vorbesc.
Iesim tot timpul in mare gasca afara, suntem 4 mamici, 4 copilasi de seama Rebeccai si 3 baieti de seama lui Razvan! Si vorbim intruna, intruna, pana ma doare gura!
. Deja nu mai stam la locuri de joaca, ci ne bagam pe alei umbroase, ocupam 2, 3 banci si copiii se plimba pe langa noi sau prin iarba. E mult mai bine asa. Dar nu ne tace gura nici-o clipa 
si e tare obositor la un moment dat. Plus ca pe drum si prin parc ma mai intalnesc cu o gramada de mamici cunoscute tot asa, la locurile de joaca si trebuie sa ma opresc sa schimb 2-3 vorbe cu fiecare!
Acum ma bag la o tura de calcat ca s-au strans multe rau...Ma mai insoteste cineva in aceasta frumoasa activitate de seara?![]()
Nicoleta spune:
"Hai vino lume, vino sa veeezi..." (Ecoul)
http://family.webshots.com/photo/2206355490103379982eLnrrS
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Elara, alarma falsa! Falsa rau! Ghicitoarea era despre mine si Simo, care in sfarsit ne-am vazut!
si a lui Matei 
luny spune:
nicoleta faine pozele,s-au inteles bine copii!
clau pai e misto asa, sa iesi cu prietenele care au si copii de varsta alor tai, te invidiez ptr asta! e aiurea sa socializez mereu cu necunoscute, nu am chef mereu, dar daca as fi si eu cu macar una dintre prietenele mele, sa ne putem vedea asa des,as fi tare fericita...
am vazut si cretulina blonda de elara, ce a mai crescut!
din seria 'ce mai face Mufa...': face ca cioara de 2 zile
: ieri dimineata, o cioara in iluminator, 'cra-cra-cra'..Mufa vine la geam ca o aude si sta lemn acolo si o asculta, eu ii tot ziceam, 'da, mami, e o cioara acolo, si vorbeste, cra-cra-cra'..dupa ceva timp imi amintesc si-l intreb, cum face cioara cra-cra-cra, la care el 'ga-ga-ga', ca asa i-a iesit
...si de atunci, de cate ori intreb cum face cioara, el imi spune, e criminal!
si: sta in cap!
peste tot!in casa, afara, se pune in maini, cu capul in pamant si cu buca-n sus si se uita la lume printre picioare
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!