Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

WoW,Oana ce frumos a fost.Voi doi sunteti tare minunati impreuna,frumosi foc.Sa fiti asa toata viata
Multa sanatate lui Dav.Ioana,putere
Sanatate si Norei prea-frumoase,Iuliei...Doamne ,cati bolnaviori
Clau,esti de groaza cu .lasa draga,ca e bine sa socializezi

Si daaa,asa cum a zis Nico,am ajuns sa ne vedem si noi.Matei e asa de scmpic,se pricepe de minune sa se joace cu mingiuta si e tatos rau de tot-dar,asta-i bine!Stefan e un baietel tare inteligent si sociabil.David era la inceput mai retras,apoi la joaca si-au dat drumul.Nici nu am stat f mult ca sa se poata desfasura in voie.Nico e o mamica taaaare calma,asta am observat de prima oara.Sunt o familie tare reusita.
Acum ca am spart gheata cu siguranta ne vom mai intalni

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Luny,e graaaav daca se uita printre picioare.Cred ca urmezi

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte:Cami,cum a fost la vaccin???cum e Luca?

Mergi la inceput

Ma duc sa fac naina,vorba lui Sam -Barosan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Luny,e graaaav daca se uita printre picioare.Cred ca urmezi

iau pastileee!! dar faza tare e ca il vede ieri un nene in varsta, pe strada, si imi spune acelasi lucru, eu ma uit ciudat la el...nu auzisem vorba asta...si vine iar dupa mine si zice 'domnita, sa va ganditi la ce v-am spus...e mai bine asa, si ptr el..'!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello..Tea tot cu muci si ff irascibila..ce a mai miorlait asta seara si se tot trezeste acum...se pare ca voi avea o noapte alba.I-am pus niste vibrocil.
Am scos-o mai devreme intr-o plimbarik si bine am facut ca a fost o vreme super...in drum ne-am intalnit si cu Zana de kya pe care o plimba tataie pe langa piata..Era intr-o cantare cand ne-am intersectat.
Zic Doamne ajuta pt Davidutul de Ioana sa se faca bine repede.
Naty,sanatate tatalui..lasa ca trece si perioada asta si o sa fie bine.
Cuscra,ai grija de hercules din burtik...mai lasa-l pe ginerele meu si pe jos,ca e barosan.
Bubu,nu mi-ai raspuns cum e cu activarea contului..nu mi-l activeaza nimeni sa pun o reteta de praji buna.
Sanatate tuturor,mai ales copilasilor,saracutii..
NB

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, esti o draguta. Nu sunt chiar asa de calma... Si noua ne-a placut de Simo si de baietii ei, niste frumosi toti! David a fost mai rezervat la inceput, dar si-a dat drumul repede! Stefan vrea sa ne mai vedem, deja am primi invitatie la ziua lui David, pe care speram sa nu o ratam! Sam, un zambaret, mamos, tare protejat de fratele cel mare care clar vroia sa o ajute pe mami! Matei si Sam nu prea au comunicat, dar si-au descoperit o pasiune comuna, elicopterele! Au o tema de discutie data viitoare! Gata, am spart gheata!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Iete ca nu m-am dus la naina.Am primit de la prietenii nostrii din Australia o felicitare mumoasa ,si mi-au dat lacramioarele..a,era LOZ
Luny,sa stii ca daca imi aduc bine aminte acum o luna Sam tot asa statea,facea ce facea si numai asa se uita.ca ma dispera la un moment ca si afara,pe iarba statea cu capul jos...a avut premonitii,baiatu

Mergi la inceput

Cuscra,poate nu se mai trezeste Tea.Draga de ea
Sa stii ca nu il mai ridic asa de mult,nici nu il tin in brate,doar cat trebuie ca sa il "manevrez",dar tot greu imi e.E,sa speram ca va fi bine,mersi de grija
Nico
..plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan s-a dat mare ca ce grozav a fost el la inot, incerca sa impresioneze ... Si o faza tare, nu stiu daca Simo a vazut. La un moment dat Sam a vrut la masina, au plecat toti 3 inspre ea si Matei, dupa ei! Si striga: "Da-i! Da-i! Da-i!..." (vreo 30 de metri, strabatuti cu pasul de pitic ). Era cu mingea in mana si vroia sa i-o dea lui David, cu care tocmai ce se jucase!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput