Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo are grija de burtica, iar David este un ajutor de nepretuit! Ii aduce caruciorul, incearca el sa il manevreze pe Sam, ce mai, un baietel mare!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma duc si eu la nani...

Ei, nu ma speriati cu uitatul printre picioare ca la fel face si Matei!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce rau imi pare ca Ioana trece prin asta Sper sa veniti repede acasa si bine
Am vazut poze si montaje superbe.
Incep cu Bubu ...dar ce sa zic??? Elegant,luxos, fam Bubu niste domni ce asorteuri, ce peisaje, ce muzicaaa Sa va fie de bine L-am chemat si pe Mimu sa vada , poate ii vine vreo idee (am de luat )
Nicoleta si Simo in sfarsiiiittttt Dragutz, la mai multe intalneli Ce serios si cuminte pare Sam Pare , zic
Elara o minune cretulina cu ochi de albastrele ai acolo Ce mi-a placut poza cu gurita de capsunica, si sa stii ca la fel isi pune si Vladutz sosetele
Ursuleata am facut o burta de ras cu goagalu ala Il ratasem pe Vanghelie cu asta
Luny demential desenul cu berzele , pup-o pe sor'ta Iar de Mufa ce sa mai zic , cra-cra-ga-ga
Olgule bine ca a venit rezervarea si cu ea inima ta la loc...vacanta de vis iti doresc!
Ramo bravo pt examen, inseamna ca ti-am purtat noroc cu povestile mele
Clau mai usor cu si hai ca nu ma mai simt singura cu calcatul
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Simo!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,sarcina usoara si-un bebe perfect!! Ma bucur nespus pentru voi!

Felicitari Iulia pentru primii pasi facuti in lume,fara ajutor!! Curajoasa fata!

Sanatate Daviducului mic!Doamne ajuta sa scape repede!Ioana!

Noi suntem bine,chiar fooarte bine,stam la bunei la tara-de Sambata,mi s-a usurat si mie munca,Mihai e fericit..cum nu cred ca a fost vreodata,alearga,hraneste animalele,culege iarba cu bunelul,mananca si doarme muuult,papa tzitzi intr-o veselie,mai ales ca are dezlegare-acolo se poate servi-oricand doreste,imita sunetele pe care le fac animalutele,abia il scot din piscina,umbla descult,cauta outzele prin cuibare..E o minunatie! Maine plecam iar,asa ca va pupacim apasat,va trimitem cate-o imbratisare si..sa ne auzim sanatosi!
Bunelul e bine,e acasa,saptamana viitoare incepe tratamentul la oncologie,stomacel mai are putin,papa putin si des,face miscare,operatia se vindeca bine..Cancerul e cancer,totusi..Cu putin ajutor divin,3-4 ani..sunt ai lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Iaca m-am apucat si eu de citit tot cap asta ca mi-e husbandul in delegatie si nu ma poate certa si trimite la nani.

Am descoperit si gravidutza!
FELICITAAAAAARIIII Simo !!! si sarcina usoara!

Mimo, m-ai distrat teribil, ca de obicei. Tu ar trebui sa dai mereu copy-paste la toate aceste istorisiri sa faci un jurnal undeva in computador ca e pacat sa nu se delecteze si flacaul (cand va creste) citind pataniile sale, istorisite cu atata har de a sa mamica

V-am "auzit vorbind" si despre olitza. Eu deocamdata (pana spre 2 anisori) nici nu ma stresez. Eu o sa o astept pe ea sa o vad ca intelege, ca anticipeaza "evenimentul" pe cale sa se produca si ca e capabila sa ma anunte. Am citit intr-o carte ca pana atunci nu stiu sa isi recunoasca semnalele corpului (sagetarea aia prin burtica care genereaza ceva grimase comice pe fetisoarele lor ) decat dupa ce "evenimetul" s-a produs si nu stiu nici sa isi controleze sfincterele.
Asa ca eu, in maaaaaaaaaaaaaarea comoditate ce ma caracterizeaza, de a nu face decat ce e absolut necesar am decis ca nu am chef si rabdare, inca, sa pandesc momentul oportun/dezbrac/asez/ridic/imbrac/spal olitza puturoasa (daca e cu noroc initiativa; sau sa zic, nenoroc? ) doar pentru cateva reusite sau..si mai rau...sa spal parchet sau covor...de "scapari" involuntare
Ba, azi chiar am auzit ca o mamica a trezit copilul de dimineatza ca sa-l puna pe olitza.....Mi se pare ca e cam fortat...Nu ar trebui sa se "dea" ea dupa copil si nu invers? Si sa nu sileasca copilul sa "presteze" dupa un program? Mai ales la ceva atat de...putin previzibil?

Si am o sugestie pt Clau.

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Naty, da, avem frichineli mari dar sunt asa de obisnuita cu aceste nopti incat nu are sens sa mai zic aici zilnic ca n-am dormit. Chiar nu stiu pe ce sa mai dau vina,dinti, masele, felul ei de-a fi, caldura, nervi, etc. Asa este ea, pe masura ce creste o sa se mai linisteasca .

si ceva din mesajul anterior:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Se frichine Rebe in patut , o aud cum scanceste, fuguta sa o adorm la loc...,

Poate te duci tu prea repede la ea si de aia e asa dependenta de a adormi si de a dormi cu tine? Eu noaptea ma duc la Maria doar daca plange. Daca scanceste o las in pace ca nu scanceste mai multe de 1 pana la de 3 ori.....iar de frichineala chiar nu dau importantza. Doar ascult sa vad ce urmeaza si atat. De obicei adoarme la loc.

Dar s-ar putea sa ma si insel fiindca nu o cunosc pe Rebe. Tu stii cel mai bine cat de mult scanceste, cat de tare....Incearca si ce ti-am zis eu...Daca nu dureaza si nu da in plans mai bine o lasi ca sa se obisnuiasca sa adoarma singurica la loc.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele!Am vazut pozici, filmulete cu puii vostri m-am delectat si relaxat privindu-le.Multumesc mult fetelor pentru gandurile bune
Am vazut ca Amalia e bolnava si puppa a avut o experienta trista cu medicii.
Naty-Felicitari pentru primii pasi ai Iuliei si Vlad adora sticleleSanatate tatalui tau si sa fie bine!
Nicol-sanatate!
Kya - voiaj usor randunoiului tau si tie rabdare ca trec repede 2 luni.
mstela- La multi ani si din partea mea randunoiului tau!
mimonix- imi pare rau ca am ratat intalnirea si sper ca urmatoarea data sa ne vedem.Am citit cu mare placere povestioara de la mare si m-a facut sa uit pe moment de probleme.Frumosi copii!
Ariel7000- ce pot spune ca sa te incurajez?E tare grea situatia ta si Teo cu probleme acum si Alex cu otita.Multa putere mamico!
luny- sanatate tatalui tau!
ioana- sanatate lui David!Amigdalita asta pacatoasa m-a innebunit in copilarie!Una ,doua penicilina
bubu- ce concediu pe cinste ati avut!Superba vacanta iar voi sunteti un cuplu reusit!
Ramo- felicitari pentru reusita!
Simo27- Am ramas cu gura cascata!Acum musai o fetita ca vor fi 2 frati sa o apere!Ce va doriti sanatos sa fie si sa va bucure
mihatp,clauclau ma alatur si eu mamicilor obosite si frustate care nu au timp de ele!E greu fetelor si va mai fi cam un an de acum incolo.Trecem noi si peste asta,sanatate sa fie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Stela, eu nu as scoate-o afara, ca stranuta in fata unui alt copil si il fericeste si pe ala...unei astfel de situatii ii datorez eu mucii Sofiei si ultimile mele doua nopti nedormite.

Hai sa ma descarc aici ca nu am povestit nimanui si VREAU SA MA RACORESC! Ufff ca tare proasta mi-s cateodata! Azi in parca o baba (asta fiindca-s ofticata pe ea! ) era cu nepo-su! Si fi-mea se juca cu ala cu lopatelele. Si vad ca ii da fi-mii banana, mai! Sa muste din ce muscase ala! Si acu' ma gandesc ce riscuri o asteapta pe fi-mea!
Si eu, idioata, am fost asa mirata...si debusolata ca de....femeia era plina de bune intenetii, nu???? O gasise grija fata de fi-mea !!! Careee, tocmai mancase ed la mine mai mult de jumatate de..ce credeti??? Ei, da! Chiar banana! Si abia am baiguit ca sa nu ii mai dea ca iar o vad ca ii da..la care am prins curaj sa ii zic iar si atunci nu i-a mai dat. Acum daca asa putea intoarce timpul inapoi as face-o cu ou si cu otzet!!!
De ce mi-s proasta si bleaga??? Si voi patiti asa?

Si dupa aia, a aruncat coaja langa gard (dar eu nu vazusem). Oricum erau servetzele aruncate peste tot mai cu seama langa garduri. E prima data cand merg aici si deja m-am cam lecuit desi e umbra si are chestii faine de joaca...
Si dupa scurt timp.... ii cade un servetel langa picioare. Asta am vazut si ii si zic: "va rog, nu il lasati aici ca tot copii nostrii se joaca aici". Si cica "l-a scapat" si s-a dus baba la gard si si-a luat si coaja (asa s-a dat de gol) si le-a dus la cos Unde mai pui ca eu chiar inainte o lasasem pe fi-mea cu ea pt cateva secunde sa arunc si eu resturi la cos ca doar, dupa cum am zis, abia ce imi hranisem kupkilu'
Dar oricum nesimtirea si indolenta sunt la cote maxime in Ro noastra...asta e!

Bai..da pentru faza cu banana asa ma oftic acum ca nu i-am zis ceva si nu am reactionat mai dur!!!

Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Am avut o zi de 16....rea in afara de faptul ca Andreea a dat un examen oral si scris la limba engleza pe care la luat cu succes in rest parca nici nu vreau sa-mi amintesc..dar totusi ,va povestesc.Am fost la inmormantare si m-am intors ravasita rau ca abia mai stateam pe picioare de suparare.Seara la culcare m-am tinut de tabieturile flacaiasului meu l-am spalat,a mancat si l-am pregatit de culcare.S-a tot foit el dandu-se jos din pat iar eu punandu-l la loc ne-am jucat asa de cateva ori pana nu am mai putut sa ma ridic de oboseala.El a plecat din camera si s-a inreptat sprehol la Andreea care era in baie.Drumul asta l-a facut de mii de ori dar fiind obosit nu stiu cum s-a impiedicat intr-o fractiune de secunda si a cazut cu gurita de gresie,(eu avand covoare peste tot din cauza lui).Am sarit ca arsa si cand l-am ridicat curgea sange dar nu putin ci picatura dupa picaturaImi venea sa urlu...L-am dus la baie ,buza era crapata rau iar in gura unul din gintii de sus incisivul stang.L-am luat repede sa nu se inece cu el si cu mainile tremurand l-am spalat,imbracat sa plec la spital ca nu se oprea sangele.Pana m-am ametit eu dupa una, alta sangele s-a oprit si mi-am dat seama ca de acolo curgea si nu de la dinte si ca i-a ramas putin din dinte.Eee,ce-am mai plans ca si asa avea probleme cu dintii si acum unul nu-l mai areAm fost la stoomatolog cu el si are nervul descoperit si intre plansete i-a pus o solutie acolo ca sa-l omoare caci a zis ca oricum moare intr-o sapt. dar macar nu-l mai doare asa tare la atingere daca-i pune chestia aia.Incet,incet ii va scoate nevul si-l va umple ca sa ramana acolo pt. spatiu.Nu va mai zic ca a facut si febra si d-ra a zis ca de la traumatism dar azi dimineata cand l-am spalat la gurita m-a lasat sa vad in gurita si i-a iesit coltul la o masea.A mai avut un episod febril azi dupa-amiaza.A mancat doar lapte caci mancare nu poate.Sunt tare suparata caci puiul meu sufera acum.Nu prea a cazut pana acum si afara de frica asta il tin cu ham si de multe ori am reusit sa-l feresc de lovituri mari cu ajutorul hamului dar in casa e liber copilul ca asta ar mai lipsi si uite ce s-a intamplat pe bucatica aia de gresie descoperita.NU mai zic,ca mi-e rau si cred ca voi face o serie de injectii cu Ca.Sigur mi-am declansat spasmofilia la suparare.Mergem inainte ce sa facem.Vezi Ariel ca la necazuri ne incearca pesimismul?Trebuie sa trecem peste dar tare greu imi este cand il vad cu guruta lovita!

Mergi la inceput

Merg la culcare fetelor caci mi-ajunge pentru azi!Aaa, si am uitat sa va spun ca-n noaptea cu pricina l-am pazit toata noaptea sa nu se atinga la buzita ca sa se prinda mai repede si a fost bine caci dimineata a reusit cu chiu cu vai sa bea laptele
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Eh..pana am terminat eu de citit...vad ca ati bagat capsoarele in aripa...
Maia, si eu la fel de obosita ma simt ca am ramas si fara ajutorul soacrei ca nu mai poate lua multe medicale acum (poate prin nov- dec cand o sa nasc). Sunt sinngurica cam toata ziua si vreau nu vreau tot o mai ridic pe Maria (la spalat pe maini si dinti, la masa, la patut sau cand e agitata ori flamanda si cere in bratze...sau afara cand vreau sa ajung mai repede undeva si nu am tricicleta cu mine).

Eu ma bucur ca nu am probleme cu bb, ca hematomul s-a micsorat de tot incat e inofensiv, ca nu am contractii decat daca sunt obosita si sunt f slabe, ca un ciclu de ala usor.
Dar in privintza oboselii inca mai am de tras...Pe undeva simt ca m-am cam pierdut pe mine... Azi, pe seara a plimbat-o soacra pe Maria iar eu mi-am facut dus si am ascultat muzica...si era asa fain...Si am reusit si sa-mi tai unghiile la picioare (dar nu sa le si pilesc si ojez). Abia sambata viitoare am programare la pedi ca eu am sunat abia azi cand speram sa merg in 2-3 zile nu asa tarziu. Pana atunci poate reusesc sa "arunc" o oja pe ele ca "din avion" nu se vede ca nu mi-am luat cuticulele Ufff!

Greu tare dar MINUNATTTT, Nu?

Mie mi-a prins tare bine repaosul asta cat era risc sa pierd bebelul. Sb asta am fost la o nunta si mi-a prins bine "iesirea". A trebuit sa ma coafez...sa ma elegantzez..am si dansat putin chiar daca m-am intors la 23.00 acasa.
Acum sunt in pregatiri ca pe 18 iulie are nunta sor-mea. Mi-am luat materiale, imi fac rochitza frumoooasasaaa..de graviduuutza..O sa v-o arat si voua. Va fi mov-indigo, cu saten si voal deasupra si o linie galbena sub sani pe care am sa pun cristele shvarovschi (cum s-o fi scriind...va rog sa-mi scuzati nestiintza) care fac ape mov,violet/galben..se numesc "vulcan". Si in par o sa-mi pun orhidee lila sau ceva potrivit rochitzei (am vazut la nunta asta de sambata la alta gravidutza si tare mult mi-a placut). Wk asta merg sa-mi caut de incaltat ca sunt mofturoasa rau la modele si imi trebuie neaparat pe galben/mov/lila sau combinatii si toc nici mare da' nici mic, si mai port si 39 asa ca prevad ca voi gasi greu. Plus ca am testat si culorile ce le vreau eu nu prea exista....daca e galben e prea mustar si prea e lacuita pielea (vad ac se poarta rau chstia asta), daca e lila are si alb...
Si dupa ce iau incaltamintea tre' sa caut plic...asortat..of course..Numai o femeie intelege.
Dar toate astea ma mai invioreaza si mai ies din rutina. Si abia astept sa o gatesc si pe Maria dar astept ultimele 2 saptamani ca nu cumva sa ii ramana mica rochitza...Si vreau si pt par sa ii gasesc ceva ce sa nu dea jos...niste elastice cu flori frumoase ar fi suuper! Si gandul ca e nunta surorii mele...
Plus bebeul care trebuie sa vina si pe care il simt tot mai bine...ca pe un fluturas delicat. Luni merg la eco si am sa ma lamuresc daca a ramas baietzel.
Asa mai uit eu de oboseala si rutina.

Ma duc si eu la nani ca vad ca iar vorbesc de nu ma mai opresc si nu e nimeni pe aici sa-mi spuna sa mai tac. Va pup.

Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

Mergi la inceput