Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 17
mihutza11 spune:
imi pare rau sa aud de David! offf.. sanatate si ii tin pumnii!
mai ce de mucishori pe crenguta.. imipare rau pt toti puiutzii! 
Luny si Andra se uita asa de mult timp.. si stiam vorba asta babeasca.. am mai intrebat si eu fetele aici sa vad daca si ai lor fac la fel.. cine stie..
f frumoasa intalnirea brasoveana!
si la mai multe!!
Elara ce de rochite are Maria! aia galbena e "sepsi" rau de tot!
si ce de stie sa arate!
ieri am reusit si eu sa o fac pe Andra sa imi spuna cum fac mai multe animalute.. una dupa alta.. ca de obicei imi zicea unul (calul mai intotdeauna) si gata.. ieri mi le-a zis la rand: rata, vaca (numai ca nu zice muuu ea face un fel de beuuu
), calul, catelul..
Bubu super montajul! abia astept si restul de poze!.. vreau si eu.. si cand i-am zis omului meu de asa ceva, el sa nu auda ca cica lui ii e frica pe mare
... offf...
mai eu nu pot sa vad filmuletul cu barza pus de Luny!
stai ca am vazut ca e din noul 3D "UP", pe youtube am gasit numai 30 sec si atat din secventa cu pricina.. o sa vad filmul asta si o sa ma lamuresc si cum sta treaba cu berzele!
Maia offf imi pare rau de patzania cu dintele!
a mai cazut si Andra zilele astea dar macar nu si-a rupt/spart nimic.. slava Domnului.. din pacate oricat am vrea sa ii ferim fac ei ce fac si tot mai iau cate o tranta..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
elara spune:
Of, Maia, ce a mai patit si bietul puisor! 
Mititelul de el...Ce zi rea! Imi pare nespus de rau.
Ai mare grija si de tine ca tu esti sprijinul lor.
elara spune:
Miha, fi-mea nu stie decat broasca...
Desi noi ii zicem de toate si are si carte cu inregistrari cu diverse animale..nu vrea, nu iii place asa ca nici noi nu insistam.
Asta cu broasca a prins-o asa dintr-o gluma ca ii facea bunica-su si ea il imita si eu m-am gandit ca sunetul seamana cu ceea ce oracaie o broasca
Sa stii ca nu am cautat poze ci am citit cap asta...
asa ca nu mai trimit azi, trimit maine ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Tare dulce tre' sa fie Andra! Mi-o si imaginez.
Ia sa vii cu filmuletzu sa ne delectam si noi. 

Vrem "dovada"....![]()
natynic spune:

Azi nema cresa, Iulia tuseste pana varsa.
Nu s-ar fi putut sa am si eu o zi de liniste, daca tot l-am adus pe tata acasa, macar una?...
V-am citit, am vazut poze, pe Bubu am si visat-o
dar acum n-am stare...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Sunt zombi..
Bubu,mi-am inceput ziua loz dupa ce am vizionat asa montaj
...super super..Cate zile ati stat pe vas??Moamaa..ca-n filme...
Am vazut marea intalnire a brasovenilor
..sa va fie de bine..Ce chef pe matei!![]()
Elara
mami lila.
Naty,off,sanatate Iuliei sa treaca repede.Tare-i greu cu puii bolnaviori
.
Maia,offf,saracul pui..imi pare rau.Condoleante si de la mine ca nu ti-am spus.
Si Tea a cazut de cateva ori cu gura de masa/gresie/prag si i-a curs sange din gurita..ce m-am mai speriat..E fff impiedicata si ma enerveaza tare.Alaltaieri a cazut cu ochiul de piciorul mesei si i s-a invinetit ochiul..
De cand cu mucii,fiind f nervoasa,a invatat sa ceara in brate...si se lipeste de picioarele mele si urla...Si vrea mai mult la mine..ea care nu prea ma baga in seama..mai degraba plangea dupa bunica-sa,acum vrea numai la mine in brate,sa ma imbratiseze,si daca ies din camera se pune pe urlat sau daca ma duc la baie si inchid repede usa in urma mea se pun in c.r lipita de usa si incepe sa urle.
Nu v-am spus ca in afara de a scoate ce e prin dulapuri/sertare,o apuca si "curatenie" si baga in sifoniere/sertare ce gaseste pe langa ea (capace,ambalaje, lucruri.) si tot gasesc in sifonier una alta printre lucruri,iar in sertare cate un chilot,un ciorap...de 2 sapt tot caut sutienul folosit in mod curent si l-am gasit ieri ascuns printre niste haine.
Nu stiu cum sa remediez problema dulapurilor,daca ii spun "nu",cu mai multa energie scoate,daca o iau din acel loc se da cu c..l de podea..o las in pace sa-si faca damblaua dar nu stiu daca e bine nici asa,sa se obisnuiasca sa devasteze locurile.
Ce parere aveti??Ai vostri fac asta?
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
natynic spune:
Da, Stela...ma rog, la noi atractia nr 1 e bucataria, drept pt care vesnic gasesc de ex ustensile in masina de spalat. Eu spre deosebire de randunoi nu o opresc, acum mi se pare preferabil sa "indur" pt ca e o perioada de explorare si in care nu au cum invata altfel niste chestii. Cand o si intelege ce-i spun, vad eu atunci cum o dezvat. Eu barem cu Iulia am norocul ca nu imprastie si nu arunca lucrurile; dupa cum ati vazut si la intalnire e f strangatoare si posesiva cu lucrurile ei![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Neatza!
Naty
offf... mama ei de treaba!
Elara cu mare drag v-as arata, dar ti-am zis abia ieri am reusit sa o fac sa le spuna ca lumea.. si in plus cum ma vede cu camera imediat e calare pe mine.. dar tot o sa vanez momentul
.. si ziceam de Maria ca stie sa arate multe parti ale corpului.. mai stie si Andra dar tot asa numai cand vrea ea mi le arata.. dar nu o stresez ca stiu ca le stie, atat ca nu are chef
..
Noi azi am fost iar la piscina.. si spre bucuria si mirarea mea Andra a fost super incantata.. ce a mai dat din picioare in apa, ca niciodata
, ca in ultima vreme numai in brate o puteam baga, nu se dezlipea deloc de mine, ba mai si chiraia pe ici pe colo.. a mai luat si 2-3 gurite de apa, dar mai mult ca asa voia ea, ca tot isi lasa capul in fata cu limba scoasa si zicea "a-pa a-pa".. ii ziceam ca nu e buna de baut, ea nimik mai tare scotea limba
.. dar oricum e o comicaroasa..
asa si apropo de "a-pa".. a inceput scufundatul lucrurilor in WC
.. m-a si vazut azi ca spalam wc-ul si ce o fi zis ca daca eu fac asa sa faca si ea.. numai ca ea a luat ce a gasit la indemana: un prosopel si tampoanele mele refolosibile de sani..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
bubu05 spune:
Buna dimineata!
Maaaii, aseara am avut musafiri si au stat pana la 2 noaptea sa vada poze
, n-am apucat sa intru...si mi-am facut lectiile ![]()
Ursulico, super tare Vanghelie, il vazusem…te ia capu’, nu alta!
Saru’mana pt. aprecieri!
Luny, Olgutza, Nico, Clau, Simo, Mimonel (poate se ia si la voi), Maia, Stela, Naty (sper sa nu fi uitat pe nimeni), ma bucur mult ca v-a placut montajul , chiar a fost de vis!
Clau, si mie imi place in gasca in parc! Cand era Vladut mic eram 5 mamici cu pitici de aceeasi varsta si era tare misto! Acum toate lucreaza, piticii sunt la gradi, doar eu am bb2 si nu mai am nici o gasca…ne mai vedem, dar mai rar, ne vizitam cand putem…
Cu calcatul eu nu te incurc, ca nu-ti spun cate am
…vine mama maine sa ma ajute ![]()
Am vazut pozicile de la intalneala brasoveana, ce pui frumosi!!
Si am vazut-o si pe cretulina de Elara, o dulceata
! Poze de burticica nu ai?? Ca tare suntem curioase!
Luny, mortal Mufa cu cioara lui, hi, hi! Fata, si Stef numai in cap sta peste tot, si se uita printre picioare 
Steluta, sunt paralela cu Bucatarasu, nu i-am mai vazut fata de cand am plecat
…dar stiam ca trebuie sa primesti mail cu parola…daca am timp azi o sa ma interesez 
Am stat 10 zile pe vas, pe barca, cum spuneau cei 40 de romani din echipaj ![]()
Zoze, sanatate bunelului, ma bucur ca e bine!
Mihule, la cat de mare e vaporul ala, chiar nu simti cand marge, ce rau de mare! E superb!! Intr-adevar, se mai simte din cand in cand si ca sa nu uiti(exact ca in tren) si te uiti apoi pe geam si vezi cum merge, e ceva fascinant! Iar in noaptea cu furtuna m-am cam speriat si eu, dar am coborat in restaurant, unde era multa lume, ma uitam pe geam si vedeam ca nu era asa nasol, doar se balanganea vaporul…
Of, Naty…mai, nici eu nu mai vreau muci…astia mici iar sunt muciosi si tusesc nitel de la ei…sanatate puiutei!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Neata, neata!
Elara m-a socat povestea cu banana babii,eu nu stiu cum actioneaza unii asa de capul lor
Pe de alta parte copiii au tendinta de a se infiinta fix acolo unde vad ceva de mancare (pufuleti, banane, etc) ca niste cersetori ca deh, habar n-au ei cum e treaba asta cu mancarea mea si a altuia...ca si jucariile, mancarea altuia e mereu mai buna. Daca tu oi fi scapat-o o fractiune de secunda din vedere si o fi stat acolo langa baba cu gura cascata la banana
ce sa faca biata femeie ...zic si eu! Eu am patit la fel la mare...de cate ori ii dadeam fructe lui Vladutz pe plaja, veneau si ceilalti copii cu gura cascata...desi aveau si ei fructele lor, abia mancasera...al meu era mereu ultimul care termina ...si am vazut ca parintii nu-i iau de acolo si nu zic nimic, am asteptat un pic, m-am uitat la ei...ce sa fac? Era ca si cum ei ar fi fost de acord sa manance cu aceeasi lingurita cu Vladutz, eu nu! Adica ce, ai lor au ceva? Pur si simplu, le-am dat, mi-am asumat riscul...nu-ti mai spun cate mustrari de constiinta am avut vazand dupa aceea ca Smara avea lumanari la nas
Cum spuneam, Dumnezeu cu mila! Dar jur ca n-a fost voia mea sa le dau, n-am avut incotro!
Iar de nunta ai povestit f frumos...vei fi o cumnatica frumusica, iti doresc succes in cautarile de incaltari si plic galben mustar 
Maia Doamne ce o fi fost in sufletul tau
Totusi eu cu hamul nu prea sunt de acord, il intarzie mult in initiativele personale si increderea in fortele proprii...si uite ca nu poti sa-l feresti de belele oricat ai vrea 
Mihu omulet la apa , deci
Bravo voua! Iar cum fac animalele ha-haaaa, mai avem mult pana acolo ...Dar va ajungem noi din urma ![]()
Naty sanatate pe toate fronturile va doresc, ca vad ca belele se tin scai!
Stela exact asa face si Vladutz...scoate/pune lucruri in dulapuri, le schimba locul, vai-vai..cel mai interesant e ca mai nou, arunca cu obiecte si nu-s toate moi ...arunca in mine, in televizor, aiurea in cine/ce nimereste
Si si mai nou arunca tot ce poate peste balcon : telefon, bricheta, sticla de plastic, jucarii...Zilnic le culeg din fata blocului ( ce mai gasesc din ele)![]()
Zoze ma bucur ca sunteti bine si bunelul la fel 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea