Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 18
elara spune:
'Neatza. 
Am zis sa intru cat mai devreme (la 10, da, ca doar de juma de ora m-am trezit
ca m-am culcat f tarziu, m-am mai uitat si la o juma de fim pe hbo azi-noapte
) sa nu am mult de recuperat dar la asa ceva chiar nu ma asteptam...Doar atat?
Naty, regret sa aud ca Iulia e iar bolnavioara. Tare mila imi e de ea saracutza ca dupa ce ca s-a nascut inainte de vreme au mai incercat-o si multe bolesnite la o varsta atat de frageda. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca doar o singura raceala am tras cu Maria (si aia fara febra, chiar daca ne-a tinut vreo 3 saptamani) si sper sa o mai ducem multa vreme asa, si sa trecem si iarna asta la fel de usor, mai ales ca vine bb.
Stela,
si eu dulce. Din fericire Maria nu deschide dulapuri decat rar iar sertare doar din greseala
cand se sprijina de ele. Din dulapuri scoate si ea daca ma vede cu ele deschise dar nu se agita rau cand trebuie sa-l inchid. Eu ii caut ceva sa ii capteze atentia, ii dau ceva de acolo, neaparat sa fie cu spatele la dulap si pac! l-am si inchis
Eu am de lucru cu ea la cap relationare, ca e f posesiva. Jucariile ei (lopatele si galetuse si site) nu vrea sa le imparta, le strange toate la piept. Ea insa se joaca cu ale altora. Ieri insa vad ca nu a comentat deloc cand s-au jucat nush cati copii cu carciorul ei (unul mic de jucarie) si cu o roata de impins. Acum 3 zile urla si se batea cu alta fetita, care si ea era la fel de disperata, pe caruciorul altei fetite. Si a doua zi al prima ora ambele fete au primit carucioare. Ieri fi-mea s-a jucat cu el doar pana am ajuns la parculetz.
Si mai are obiceiul sa se apropie prea mult de copii si ep unii ii deranjeaza, le invadeaza spatiul personal si se pun pe plans (cei de varsta ei sau mai mici, nu cei marisori). Ea nu o fcae cu rautate dar ii apuca de maini, de obraji, ii "mangaie" cam in viteza...
Si aici am de lucru.
Clau, si eu am o super gasca de mamici la bloc. Eu ma bucur ca a venit caldura si orele de iesire sunt cam acelrasi si ne putem reuni, ca inainte4 puteam iesi oricand si ne intalneam rar. Si tare aiurea e sa plimbi singura copilul. Ma plictisesc raaaau.
Deocamdata eu nu am obosit de compania lor ca eu de cand ma stiu sunt asa vorbareatza...![]()
Am antrenament.
Bubule, de bleaga ce mi-s inca nu am poze cu burtica, ba nici de cand nu era burtica si slabisem si intram intr-o per de blugi tare stramti pt dimensiunile mele
In schimb se vede putin burtica mea pe filmuletul in care Maria rade tare, fiindca am lasat camera pe canapea si m-am dus sa mai aprind niste becuri ca nu se vedea bine pe filmare. Apar si eu in cadru putiiin si de fapt mi se vede doar burtica ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Daca vreti sa va amuzati: http://family.webshots.com/photo/2707928150102878889zabAGL Ceva triiist, dar real, din pacate: http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)pozici www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
Cami demential puiul adormit in leagan
iar cu filmuletul
vai de mama noatra in ce lume traim 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Am deschis din intamplare www.coffeechat.ro/2009/06/voi-avea-un-copil/" target="_blank">asta , ca e in josul paginii langa next page...stiu ca sunt pe-aici multe admiratoare ale Alicei Nastase si d-aia am ridicat linkul mai la vedere ! Mi-a placut mult cum scrie si dedic acest link tuturor gravidutelor de pe ramurica 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
Neatza! in sfarsit, am dormit si noi..pana la 6,30 apoi a baut lapticul, s-a jucat o ora prin camera, apoi s-a urcat langa mine in pat si am dormit amandoi pana la 9,15!
maia, ce pove tu acolo!!...bietul Luca,
sa treaca repede!
elara bafta cu pregatirile ptr nunta surioarei, esti tare ca-ti faci singura rochia, sa ne arati si noua!
despre mancarea data de straini in parc, eu sunt cu nervii rau la capitolul asta, mereu patesc asa, ptr ca Mufa e cersdetor, se uita la oameni cum mananca pe strada, si astia ofera...problema mea mare e ca ofera fara sa ma intrebe!!!
daca e alergic, daca pur si simplu nu vreau sa-i dau o chestie, daca, daca?? la asta nu se gandeste nimeni ci sunt toti marinimosi ci copilul altuia...mor cand ii ofera tot felul de snacksuri pline ochi de chimicale si sare, dar daca ii da cineva un biscuitel si ma intreaba daca e ok, bineinteles ca nu-s absurda sau nebuna sa refuz, plus ca eu am mereu in geanta ceva de genul asta, ori fructe, tocmai cand il vad ca baleste la cineva, ii scot o bucatica de-a lui si se linisteste, isi vede de ale lui mai departe!...in fine, eu am mai refulat p-aici o data ref la subiectul asta..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata!
Wow, s-a intalnit Brasovul
! Si am vazut-o si pe Maria Elarei, plina de carlionti
. Bubule, nu ma mai lasa sa astept, da-le incolo de rufe, baga poze
.
Da, aruncatul in buda e foarte interesant si pentru Sophie. Orice se poate arunca acolo, dar cea mai misto e hartia igienica, o arunca si pe urma se holbeaza cum se "topeste" in apa
. Si daca pana acum, nu ramanea in baie daca stingeam lumina, acum nu ii mai pasa
,se duce singura acolo, doar are treaba cu hartia igienica si cu buda
.
Zoze, mi-era dor de tine. Inteleg ca pana la toamna va vedem cu taraita? Sanatate muuulta multa bunelului!
Maia, ti-am trimis ieri datele pe PM. Bietul pui
...Dar tu respira adanc si aduna-te, amandoi au nevoie de tine intreaga. A fost doar un ghinion oribil, ca toti cad, dar uite ca la voi s-a intamplat uratenia...bafta maxima in continuare "sorutzei" tale
!
Naty, sanatate Iuliei! De Ioana mai stii ceva?
Mihu, de animale noi stim doar catelul care face "Am" ( cateii sunt favoritii ei) si oita care face "beee". Si toate animalele sunt "Am", mai putin pisicile care sunt "Nina" ( de la Nila ). Sunt atat de dulci la varsta asta, in fiecare zi imi spun ca ar trebui sa ma apuc sa ii scriu zilnic traznaile si pocelile de cuvinte. Eu ador stalcelile lor, si acum folosesc "moschine" ( smochine ) si "smaline" ( masline ) asa cum spunea Alexandra cand era mica
. Iar de "chicocotan" ati auzit? E hipopotam, spus foooooarte serios de o mie de ori de baietelul unor prieteni, tatal lui ii spunea "hipopotam"-el "chicocotan", la nesfarsit. Abia astept sa mai creasca, sa ne distram cu pocelile
.
Revenind, Sophie are mai multi muci decat ieri, deci in loc sa se amelioreze, e mai nasol...Om vedea!
Trimit, ca scriu de o jumatate de ora, oricum am uitat ce mai vroiam sa spun...A! Cu datul de mancare copiilor afara: cel mai simplu cred este sa ceri voie parintelui sa ii dai. Acum...ca baleste copilul in fata bunataturilor pe care le mananca alt copil...nu stiu ce sa zic, pocinogul parintelui care trebuie sa rezolve situatia...eu cand ii dau sa manance afara, ma retrag prin colturi, tocmai ca sa evit situatiile de genul asta. Ce voi face pe plaja, insa, ca Mimo, nu stiu...Delicata poveste, ca si aia cu impartitul jucariilor...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
elara spune:
Luny,
m-am exprimat gresit. Rochita nu o fac singurica ci o fac la croitoreasa. Doar materialele le-am luat eu si ideea e a mea (de fapt o combinatie de croieli vazute pe net sau in magazine). ![]()
Cat despre faza cu banana..fi-mea nu s-a dus sa ceara ci se juca langa nepo-su cu lopatelele. Ca o fi cascat gura asta nu pot sa neg ca e f posibil ca toti copii fac asta, dar nu s-a dus langa baba special ca sa ceara...Iar de gandit trebuia sa gandeasca si sa ceara voie baba, ca e adult, ce naiba! Exact! Daca e alergic copilul la ceva??? Eu nu fac de-astea frate....Eu intotdeauna cer voie. Chiar si sa mangai sau ating copilul alteia.
Mimo, super dedicatia. Multumim frumos.
Desi pe mine m-a cam ametit faza cu visul in care il nastea/alapta/crestea pe barba-su si ii era si sora, dar si mama si iubita.., ca de..am niste tabuuri ce nu prea le pot depasi emotional (imi venea in minte incestul
).
Insa: rational vorbind am inteles perfect la ce s-a referit si ce simtaminte a descris...
Si eu am simtit si procedat la fel cu vestea sarcinilor: primul a aflat el. Asa mi s-a parut cel mai firesc si tot ca o tradare imi parea si mie daca anuntam pe oricine altcineva ianintea lui....Desi el nu mi-a cerut ori dat de inteles asta niciodata...nici nu ii stiu parerea...dar asa am simtit eu ca e normal...ca ne priveste INTAI pe noi doi. ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mihutza11 spune:
da Olgutza si eu abia astept pocelile..
ce tare "chicocotam"
...
avea si nepotzelul multe, dar cele mai faine mi s-au parut "punic"=pinguin, "spiridici"=spiridus, "Bacitza"=Gabitza(sorela mea) 
si daca tot nu prea e ciripeala si pana vine Bubu cu frumusetile:
Enjoy nebunii de ale noastre!
la piscina nu am cum sa fac poze, ca sunt numai eu cu Andra si numai grija aparatului imi mai trebuie.. dar poate s-o nimeri si omul meu liber intr-o zi cu piscina.. ca doar deh, e aicisha la parter..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
Pai hai sa va spun atunci toate gandurile mele legate de mancatul la mare
Am avut bucatarie, cum va spuneam. Si in bucatarie, ibrice/oale/linguri...ca in orice bucatarie. Eu am adus de acasa lapte, branza de la mega, carne si peste...si blender+castron+lingurita.
Okkkk...Dau sa incalzesc lapte, iau ibricul si
mi s-a parut naclait asa...si mai avea si smaltul sarit un pic pe fund...oftez si dau sa-l spal cu mana mea
dar buretele si axionul ???
ale gazdei...si ma gandesc ce-o mai fi spalat cu ele (pe jos? WCul?) 
am spalat buretele, am clatit cutia de axion, am spalat ibricul, am incalzit laptele ...pfuuu! Greu
Mananca copilul si fructele, dau sa spal alea...si zbang
inca o data imaginea cu buretele, ca mai trecusera vreo doua ore
Credeti ca l-am mai spalat? Pai de unde atatia nervi? Dupa inca doua ore, ia lingurita de unde nu-i...ca era una de inox de la Ikea si gazda tot d-alea avea 
Adio lingurita, am luat una la intamplare...Mergem la restaurant! Zic sa-i dau putina ciorbita, poate vrea...daaar, o fi proaspata, o fi reincalzita, vasele or fi curate, tiiii
Apoi copiii cu gura cascata...pufuletii lui Damian...nisipul din lopata...apa de mare...piersica de import...si muuuulte altele...La finalul primei zile am decis ca trebuie sa ma calmez si m-am gandit ca fiecare copilas are un inger pazitor si ca oricat as vrea nu-l pot ferii de toate relele si asta e, punct! Mai trebuie si putin optimism la casa omului ca altfel iti crapa capul ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nicoleta spune:
Mihule, ce dulce e Andra ta! Am vazut-o cand isi face cruce! Asa facea si Stefan, dar era mai mare. De sotul ei ce ne mai spui?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
mimonix spune:
O dulce Andra
cu gurita ei buna de pupacit si cu fustita ei de fetita!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze

Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)