Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Cami, super pozele cu leaganul! Al meu niciodata nu a adormit altundeva decat in brate, pat sau carucior/scaunel de masina. Am mai vazut bebei adormiti pe jos, prin casa, al meu nici gand!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ariel_7000 spune:
nu am apucat sa citesc nimic din urma....
naty, multumesc pentru raspuns. i l-am transmis prietenei mele. acum am primit sms de la ea : NASTEEEEEE !!!
....e sub supraveghere si momentan e bine.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Pai hai sa va spun atunci toate gandurile mele legate de mancatul la mare Okkkk...Dau sa incalzesc lapte, iau ibricul si mi s-a parut naclait asa...si mai avea si smaltul sarit un pic pe fund...oftez si dau sa-l spal cu mana mea ale gazdei...si ma gandesc ce-o mai fi spalat cu ele (pe jos? WCul?) ![]() am spalat buretele, am clatit cutia de axion, am spalat ibricul, am incalzit laptele ...pfuuu! Greu inca o data imaginea cu buretele, ca mai trecusera vreo doua ore Credeti ca l-am mai spalat? Pai de unde atatia nervi? Dupa inca doua ore, ia lingurita de unde nu-i...ca era una de inox de la Ikea si gazda tot d-alea avea ![]() Adio lingurita, am luat una la intamplare...Mergem la restaurant! Zic sa-i dau putina ciorbita, poate vrea...daaar, o fi proaspata, o fi reincalzita, vasele or fi curate, tiiii Apoi copiii cu gura cascata...pufuletii lui Damian...nisipul din lopata...apa de mare...piersica de import...si muuuulte altele...La finalul primei zile am decis ca trebuie sa ma calmez si m-am gandit ca fiecare copilas are un inger pazitor si ca oricat as vrea nu-l pot ferii de toate relele si asta e, punct! Mai trebuie si putin optimism la casa omului ca altfel iti crapa capul Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
la fel faceam si eu pe unde am fost

ce dusa sunt! mananca pietre, nisip, sta cu mainile murdare in gura, da' eu car de-acasa: oala lui, ibricul lui, lingurite+castoroane, tot ce-i al lui...si acum la mare, probabil ca la fel voi cara..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am vazut scumpa micuta Picasso!!
e cevaaaaa...m-a spart
si ce fain e cartierul tau!![]()
Iubirea mea,
mihutza11 spune:
multumim de aprecieri!
mai Cuscrii sunt cu treburi.. cel putin ultima oara cand am vb cu ei la tel erau cu ceva renovari prin casa.. probabil de aia nu a mai intrat Adriuta nici aici nici pe mess.. tot ma tin sa o sun, dar tel nu are decat omul si cum e plecat mai toata ziua, cand ne vedem uit.. sau deja e tarziu..
Nicoleta apropo de crucitza.. acum e de ajuns sa spun "sarut-mana pt masa" ca isi duce imediat manuta la cap sa faca crucita, si pasul doi nu mai ajunge la burtica ci face intr-una in dreptul umerilor
...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Simo27 spune:
Ati ciripit ceva![]()
Zoze,Maia,Elara-

Zoze,sanatate Bunelului
Ce frumusica e Maria
,si Andra e taaaare de tot
Nico,am observat cum Matei venea sa ii dea mingea lui David![]()
Simo-Mimo,esti tare cu frecatul ibricului
:ma vad pe mine.si eu am "nebunii"de-astea![]()
Si daaa,Sam e tare cumintel,nu doar pare![]()
Multa sanatate Iuliei
Cuscra,ginerele tau e ordonat
.daca scoate cate ceva de prin dulapuri cand ma vede ca vin,se grabeste sa le puna la loc
.l-am educat bine in privinta asta
.si daca eu nu sunt prin preajma are David grija sa ii zica ce si cum
.
Maia,imi pare rau de lovitura lui Vlad.sa treaca repede
Olga,sanatate si Sofiei
Mai,eu nu prea le dau de mancare la copii pe afara,adica prin parcuri.in curtea noastra,e altceva
.si daca vad ca Sam se uita insistent la un copil care molfaie in fata lui,il iau frumos de acolo si incerc sa-i distrag atentia cu altceva.pana acum,nu mi-a urlat ca are vrea ce papa alt copil
.Noi pe afara papam biscuiti,covrigi si pufi.Si bem apa la greu![]()
Gata,va las ca ma apuca

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
salutare
ioana doamne ajuta sa fie bine david si sa va intoarecti repede repejor acasa
naty stiu ce inseamna blenduit pentru un om mare si pt un omulet mic..dupa ce s-a operat soacra mea la fel o perioada a mancat blenduit ..ii faceam cate o oala de ciorba de legume,in special legume pe care o bagat pe toata la blenduit ca sa nu stau la fiecare masa sa-i blenduiesc..asa doar o incalzeam si gata...
si sa-ti dea d-zeu multa putere...te cred ca nu mai ai timp deloc ,stiu ce inseamna sa ai un om bolnav,eu de ceva timp am avut parte numai de asa ceva...ba soacra mea ,ba socru ,ba bunica mea acum e bunica lui catalin,aseara am dus-o la spital la urgenta ,probleme cu inima,se sufoca...soacra tot nu se simte bine...
si uite ca nu mai scapam de probleme dar mergem inainte ce sa facem..
iulia si multa sanatate
olga distrcatie placuta la mare
bubu suuuupppperbbeee pozele,ce muzica ,ce atmosfera iar voi sunteti superbi
...ma bucur ca v-ati simtit bine,cu asa atmosfera nici nu aveati cum sa nu va simtiti bine..de cand am vazut pozele tale m-a apucat nostalgia...de la ora 12 ascult stefan iordache(intre noi mai e un pas..sunt inebunita dupa melodia asta,eu vreau sa-ti spun ca te ador...),monica anghel,sanda ladosi,mihaela runceanu etc...
ursuletule chai nu vazusem gafa asta..am auzit la radio zu..
elara
ti-am vazut cretuliua mica si frumoasa ..ma bucur sa vad ca sunteti bine...
clau
si mersi..multumesc tuturor 
nicoleta ce misto v-ati distrat si voi 
si un cioroiutz mic ..am avut si noi o perioada cu uitatul pe sub picioare dar o facea doar in curte,in casa pe strada sau in parc nu...asa se izce si mie mi -sa zis la fel"cere un fratior/surioara"
mimo
sa stii ca ma binedispui cu povestile tale si ma apuca pofta de 'viata' ca sa zic asa..
si eu imi fac griji cu ce o sa manance la mare dar o ne descurcam noi,ca doar nu o sa moara de foame...tu zici acolo de lingura si ibricul gazdei..eu chiar ca am piticii mei...andru are ibricul lui,oala lui,linguritzele lui,castronelele lui acasa...si i le port cu mine pe unde ma duc...am avut un fix sa fie totul nou,sa fie numai ale lui..nu stiu daca voi le mai sterilizati biberoanele,eu da..fixuri nene fixuri...de multe ori ma gandesc cum se purtau parintii nostri cu noi,bunicii nostrii si uite ca nu am mai patit nimic...
zoze multi
ici din partea mea..ma bucur ca bunelu'e bine...il pup pe mihaitza apasat si spor la treburile si nazdravaniile facute la bunica...
maia m-as alatura si eu grupului de obosite si frustate dar nu vreau ,vreau sa trec peste asta si sa gandesc pozitiv ca v-a veni si vremea noastra...mai e un pic...off imi pare rau pt patania voastra...mai eu tocmai am renuntat la ham doamne si ce frica imi e ca are o viteza zici cai spidy gonzales...
mstela incearca sa blochezi usile cu ceva ..andru are un singur dulapior preferat in bucatarie ..a si in dormitorul nostru are o placere sa ne insire ciorapii si chilotii si in noptierele de langa pat sa scaoat si sa bage tot ce gaseste..dar il lasa isi face pofta si apoi pleaca singur..eu am probleme cu prizele si cu fierul de calcat,cand il vede e calare pe el...
mihutza
inotatoarea mica..andru cand merge la baie cu mine are o placere sa rupa hartie igienica bucatele mici si sa o insire prin toata baia...andru meu cand vrea ceva zice 'bughi bughi'..haide=aide,cand ii zic hai sa facem nani nani se pune cu capul pe pat..o striga pe catelusha pufi=pui sau pua de la pufa...apa zice cateodata in rest nu prea..doar mama,tata,tatai...doar limba lui imbarligata si greu de inteles...am vazut-o pe andra,ca deobicei o frumoasa
cami sie u am vazut poza cu leaganul dar cred ca am uitat sa-ti zic...ce haios e cum doarme..andru e inebunit dupa datul in leagan ,stam in gradina cate o ora sa ne dam utza..e aproape sa adoarma dar nu a adormit niciodata...
cu mancatul in parc nici eu nu prea ii dau in locuri publice ,f rar mananca biscuitel sau pufuleti ca sa-i mai ocup timpul ori sa stea in bici-trici ori sa stea cumintel...in rest papica o mancam acasa,cred ca asa e cel mai bine...
simo la fel e si andru ...bea apa la greu...
va las ma apuc sa mai aranjez si eu prin dulapioare ca e ca la nebuni..va pupacesc..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
stela ce face Teodora, cum mai e cu mucii??
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
offf, ce de puiuti bolnaviori. sanatate multa! ai mei s-au "reparat" , teo mai are niste mucisori. acum au plecat la tara cu mama, care s-a gandit sa ma "elibereze" 2 zile sa pot sa-mi fac si eu temele contabilicesti.
sunt extrem de obosita, de 1 saptamana ma culc numai la 4 noaptea, iar am senzatia aia de pop corn in creier....imediat imi sare tandara
. azi m-a enervat alexutza inca de dis de dimineata si acum 1 ora nu am mai rezistat si am tipat la ea si m-am ridicat sa o iau de o aripa sa o duc la ea in camera, ea a vrut sa fuga si s-a lovit cu capul in muchia de la usa. a plans, am plans si eu cu ea, ca ma simteam foarte vinovata si teo pe langa noi ne tinea isonul, ca s-a speriat. 
nu stiu cum sa fac sa fie totul bine...cand rezolv ceva, apare altceva si asa mereu...am inceput sa am idei ca fac multe si nimic in acelasi timp, uneori ma vad ca pe o zgrituroaica si cred ca nu sunt o mama buna, ca nu am rabdare, ca tip si ma zburlesc la alex 
am o stare de kko, ma duc in butoiul meu...sau la balamuc mai degraba
luny si teo se uita mereu printre picioare....nu cred eu in "babisme", dar de data asta ma rog sa nu fie adevarat
. sigur as ceda psihic...
maia,
, tare rau imi pare pt patanie...las' ca ne facem noi mari!
ioana,
sa se faca bine repede Davidutul!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga