Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 8
mihatp spune:
nicol
am 
simo cea curajoasa!
am inteles ca sarbatorim primii pasi ai iuliutei
nioana
sufletelul de mama 
mimo
, bine ai revenit
randunimea
am citit numai paginutele de azi![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
kitzi, azi i-am facut si eu ROR-ul, a fost bine, sa vedem zilele urmatoare
sa vedeti ce am patit eu:
1. de 2 saptamani imi sangereaza hemoroizii, nu tare. de dimineata, hemoragie serioasa, mi-am pus tampon ca am crezut ca mi-a venit CM ca e timpul. n-am mers toata ziua la WC, pana la sfarsitul programului de lucru, cand surpriza... nici urma de ciclu

adica hemoroizii mei s-au dezlantuit

m-am socat
2. seara cand il scoatem pe Luca la plimbare de obicei il duceam la porumbei, ca-i plac foarte mult. le duceam mancare si se strangeau multi. copiluti mai mari veneau si ii speriau asa ca era la in Pasarile... pe scurt...
m-am trezit cu purici acasa, de ne-am chinuit aproape o saptamana sa scapam de ei. Maya are zgarda antipurici asa ca nici macar nu i-a cules ea de la noi
eu am aproape o fobie de ei, ca pe la inceputurile meseriei mele stiti voi unde trebuia sa fiu foarte atenta la aspectul asta si acasa sa intru direct in baie
din frumusetea meseriei
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mi-a sarit in ochi ce naspa arata mesajul meu, asa ca revin cu alta dispozitie![]()

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihatp![]() |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
La multi ani sot de Stela!

Mimo super la mare si ai povestit meserias de tot! nici nu ma asteptam la altceva de la tine!
Ramo super bancurile!
Stela ce domnita dragutza ai!
apropo de olita.. ai vostri au inceput sa faca? si daca da, cum i-ati convins? Andra de stat mai sta dar nu face nimic...
Simo frumosi baieti ai! dar stii nu? 
Bubulino bine ati revenit! abia astept sa vad frumusetile!
Mimo frumos la mare.. eu nu am mai vazut marea de nu mai stiu de cand.. pictura aia spune multe!!![]()
si nu in ultimul rand sa spun si eu multa sanatate la toti bolnaviorii!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
luny spune:
bubu uelcom beac!
asteptam pozeeeee!
mimo suuuper poze!
nu-mi vine sa cred ca marea e...albastra!!![]()
ioana
Davidutul..
mihaaaaa
nu te-am vazut demult..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mimo, ce faine sunt pozeleeee si ce dor mi s-a facut de 2 mai!!!!
Nu pot sa-ti povestesc, m-a apucat melancolia, cunosc fiecare coltisor din statiune...Vladut s-a distrat super, Teo arata minunat, tu la fel, baietii s-au cinstit
, ce mai, trai pe vatrai, nene!
Miha, pe unde-ai umblat mami ca ai disparut o perioada? Imi pare rau de uratii de hemoroizi, cred ca te chinuie tare. Ce nazbatii mai face Luca?
Bubu, bine-ai revenit pe meleaguri romanesti.Abia astept poze minunate cu barcuta.
Hai ca sigur te descurci maine cu o papica buna!
Nicol, Rami, multa bafta la examene.

mihatp spune:
naty, luny, clau
clau, m-a prins si pe mine depresia o perioada, ca stii faza cu gradinarul si castravetii... n-am avut timp de mine si am adunat pana am facut POC. pe un fond de oboseala cronica (nu mai tin minte ultimul moment in care nu am fost obosita
) si-mi parea ca nu mai fac nimic in afara de serviciu si Luca, ca nici cu Dan nu mai am timp de povestit. mai lucram cate ceva prin casa cat el iesea la plimbare, dar am lasat casa balta si ies si eu cu ei, macar atunci sa ne putem povesti
. apoi parca n-am mai vazut pe nimeni de multa vreme si cu toata oboseala am iesit in vizite, ne-am vazut cu prieteni... si uite asa. dar se pare ca daca-mi fac timp pentru una, n-am timp pentru altele!
as vrea si eu bb2, dar eu inca nu ma simt in stare
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Miha, te inteleg bine cu oboseala desi cred ca de tine e si mai greu ca mai esti si cu serviciul in afara de toate celelalte. Si eu de multe ori simt ca viata nu-mi mai apartine, e adevarat ca e minunat ca am 2 copii sanatosi si fericiti as putea indrazni sa spun, dar uneori asa resimt si eu oboseala...Noi iarasi de o perioada nu mai dormim noptile, se frichine intruna in patut si ma ia de mana si-mi freaca inelul de pe deget, deci eu nici gand sa dorm...ea asa se linisteste cu mana mea, dar in felul asta eu stau treaza cea mai mare parte a noptii. Dimineata nu stiu ce sa fac mai intai, il am si pe Razvanici in vacanta, la 8.30 sunt amandoi in picioare, pregateste masa, se face imediat 10, fa bagajul pentru afara. Aici nu stiu cum zboara timpul alergand intruna dupa Rebecca prin parc, apoi se face 13, fuguta acasa, pregateste iar masa pentru amandoi, apoi culca Rebecoasa care trebuie iar sa adoarma de mana cu mine, dupa care ies la Razvan si ne apucam de teme, facem in fiecare zi cate putin, are si de scris si de citit. Se frichine Rebe in patut , o aud cum scanceste, fuguta sa o adorm la loc..., apoi iar cu baiatul. Se trezeste Rebe, facem bagajul si iesim iar afara la 17. Stam pana la 19.30 iar de-aici chiar ca totul se precipita in casa la programul de seara. Masa, baita, pijamale, culcare, se face 22.30....si unde sa gasesc eu putin timp pentru mine in toata aceasta rutina zilnica pe care o avem si de care copiii au atata nevoie. Eu nu stiu cand printre toate astea apuc sa ma mai si spal, sa ma si epilez cand deja nu mai tine, sa mai si calc, sa mai stau putin de tot si pe net. De multe ori sunt depasita de evenimente, dar viata e frumoasa si merge inainte!
E doar o perioada in care eu parca am luat o pauza de cativa ani , dar merita oricum.
Orice pentru copiii mei!
Aoleooo, ce m-am intins, iarta-ma Miha, n-am vrut sa te plictisesc cu ale mele.
. Ideea era ca te inteleg bine si sunt alaturi de tine.