Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
Bubu- welcom back!
Sa va fie de bine vacanta! Abia astept sa pui poze si sa ne zici mai multe despre ..tot
Si fireste ca ne-a fost dor de tine, in ultimele zile ne-am tot intrebat de tine, chiar dimineata faceam socoteala cu Kya cand ai plecat si cand tre sa vii si....iata-te!
..iar de gatit , cu siguranta n-ai uitat!
Tuchi rezista! ia zi cine o sa fie sambata pe plaja?...aud...? daca e frumos cred ca dam si noi o tura scurta cu fetele, ca(,) cu Salina am facut-o coca...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
bubu05 spune:
Hai maaaa, am vazut ca ati intrebat de mine

Am vazut si pozele de Mimo, mai ce mumos v-ati jucat la mare! si o sa mai citesc din urma si o sa mai scriu ![]()
Kya, nu fi tristuta, ca acum trece luna, repede, repede 
Ma duc sa-l trezesc pe Stefu...doarme de la 3 si jumate
, iar dimineata a baut lapticul la 8 si s-a culcat la loc si la 11 l-am trezit eu ca dormea, n-avea nici o treaba ![]()
I-au iesit si lui maselutele de jos, de fapt colturile, vad ca n-are nici un stres, ce bine! doarme neintors, mananca super bine, e un dulceeeee, ce dor mi-a fost de el!! DE AMANDOI! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
numeioana spune:

Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Fetelor, mi se rupe inima!
David plange, ma ia de mana si ma duce la usa sa-l scot afara

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Bun venit Bubu! Chiar ne-ai lipsit!
Cuscra, te astept pe mess...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Simo-Mimo,super Vladut la mare
.si Tete vad ca e din ce in ce mai frumusica
.si tie iti sta tare bine bronzolice
Oana
,bine ca ai revenit acasa.Ne-a fost tare,tare,tare dor de tine si de copilasi.
Vezi cu ce vesti te-am intampinat??![]()
![]()
Cata,-multi
sa iti revii
Ioana,sa speram ca de maine Dav se va simti mai bine.Cel putin sa nu mai faca febra..sanatate multa,multa
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
Cuscra,
.
Multumesc, Simo!
Va pup, fetele... I-am dat antibioticul lui Dav si m-am mai linistit si eu...
nicol_conte spune:
Povestire
> cu morala - O impresionanta lectie de viata!!
>
> SCRISORI DE LA TEDDY
>
> In timp ce se afla in fata copiilor din clasa a 5-a,
> Doamna Thompson, in
> prima zi de scoala, le-a spus un neadevar. Ca majoritatea
> profesorilor, le-a
> spus elevilor sai ca ii iubeste pe toti la fel de mult.
>
> Totusi, acest lucru nu era posibil, deoarece in primul
> rand, cufundat in
> banca sa, era baietelul numit Teddy Stallard.
>
> Doamna Thompson il urmarise pe Teddy in anul precedent si
> observase ca acesta
> nu se juca cu ceilalti copii, hainele sale erau
> neingrijite si era murdar mai
> tot timpul..
>
> Si Teddy putea fi nesuferit. Se ajunsese pana acolo incat
> Doamnei Thompson ii
> facea placere sa scrie pe lucrarile acestuia, cu un
> creion gros si rosu, un X
> mare si ingrosat si sa ii dea nota 4.
>
> La scoala la care preda doamna Thompson, trebuia sa
> revizuiasca toate
> caracterizarile elevilor, iar pe Teddy il lasase
> intentionat
> la urma. Totusi , cand
> a deschis dosarul acestuia, a ramas surprinsa sa vada ca
> profesoara din
> primul an scrisese "Teddy e un copil istet, isi face
> temele cu grija,
> este manierat si este o placere sa fii in prajma
> lui".
>
> Profesoara din clasa a 2-a scrisese "Teddy este un
> elev excelent,
> apreciat de colegii sai, dar este tulburat de faptul ca
> mama sa sufera de o
> boala incurabila, iar viata de acasa trebuie sa fie
> foarte grea"
>
> Profesoara din clasa a 3-a scrisese "Moartea mamei
> sale il afectase
> foarte mult. Se straduieste foarte mult, dar pe tatal sau
> nu il prea
> intereseaza, iar climatul de acasa il va afecta in
> curand, daca nu se va
> schimba ceva"
>
> Profesoara dintr-a 4-a a scris "Teddy este retras si
> nu mai este interesat
> de scoala. Nu are multi prieteni si uneori adoarme in
> timpul orei"
>
> De-acum, doamna Thompson intelesese problema si i-a fost
> rusine de ce facuse.
> S-a simtit si mai prost cand elevii ei i-au adus cadouri
> de Craciun, legate
> cu panglici frumoase si impachetate in hartie
> stralucitoare. Mai putin Teddy.
>
> Cadoul acestuia era impachetat cu hartie obisnuita de
> culoare maro. Doamnei
> Thompson i-a fost greu sa il deschida in fata celorlalti.
> Unii dintre elevi
> au inceput sa rada cand a descoperit o bratara careia ii
> lipseau unele pietre
> si o sticluta de parfum pe trei sferturi goala. Ea i-a
> certat cand a observat
> ca bratara era draguta si parfumul mirosea frumos. Teddy
> Stallard a ramas
> dupa ore in acea zi doar pentru a-i spune "Doamna
> Thompson, astazi mirosi
> exact ca si mama".
>
> Dupa ce copiii au plecat, a plans timp de aproape o ora.
> In acea zi, a
> incetat sa mai predea citirea, scrierea si aritmetica si
> a inceput sa ii
> invete pe elevi.
>
> Doamna Thompson i-a acordat o atentie deosebita lui
> Teddy. Pe masura ce lucra
> cu el, mintea sa a inceput sa isi revina. Cu cat il
> incuraja mai des, cu atat
> acesta reactiona mai bine. Pana la sfarsitul anului,
> Teddy ajunsese cel mai
> istet elev din casa, si, in ciuda promisiunii ca ii va
> iubi pe toti la fel,
> Teddy a devenit alintatul sau.
>
> Un an mai tarziu, a gasit o scrisoare de
> la Teddy in care ii spunea ca e cea mai buna
> profesoara pe care o avusese vreodata.
>
> Au mai trecut inca sase ani pana a mai primit un semn de
> la Teddy. Apoi el i-a
> scris ca terminase liceul al treilea in clasa, si ca ea
> ramasese cea mai buna
> profesoara pe care o avuse.
>
> Patru ani mai tarziu, a mai primit o scrisoare care
> spunea ca va termina in
> curand si facultatea cu cele mai bune rezultate. Inca o
> data o asigura pe
> doamna Thompson ca fusese cea mai buna profesoara.
>
> Apoi au mai trecut inca patru ani si a mai venit o
> scrisoare, cu acelasi
> mesaj, dar numele expeditorului era schimbat: Dr.
> Theodore Stallard.
>
> Apoi o noua scrisoare in care o anunta ca se va
> casatori.
>
> Ii spunea ca tatal sau a murit cu cativa ani in urma si o
> intreba daca ar
> vrea sa participe la nunta si sa stea in locul in care
> sta de obicei mama
> mirelui. Bineinteles ca a acceptat. Si a purtat bratara
> careia ii lipseau
> unele pietre si a folosit acelasi parfum pe care il
> primise demult de
> la Teddy.
>
> S-au imbratisat, iar Teddy i-a soptit la ureche
> "Multumesc pentru ca ai crezut in mine. Multumesc
> pentru ca m-ai facut
> sa ma simt important si mi-ai aratat ca pot insemna
> ceva."
>
> Doamna Thompson i-a soptit cu lacrimi in ochi
> "Teddy, ai inteles gresit.
> Tu esti cel care m-a invatat ca pot schimba ceva. Nu am
> stiut cum sa predau
> elevilor pana te-am intalnit pe tine."
>
>
>
> MORALA:
>
> Nu poti niciodata sa stii cum poti influenta viata altora
> prin ceea ce faci
> sau prin ceea ce nu faci. Tine seama de acest lucru in
> aventura ta prin viata
> si incearca sa schimbi ceva in viata celorlalti (si ar fi
> ideal daca ar fi in
> bine).
>
>
>
> Si nu uita!:
>
> Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de
> sus, decat in momentul
> in care se apleaca si ii intinde o mana pentru a-l ajuta
> sa se ridice!
>
>
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte Povestire > cu morala - O impresionanta lectie de viata!! > > SCRISORI DE LA TEDDY > > In timp ce se afla in fata copiilor din clasa a 5-a, > Doamna Thompson, in > prima zi de scoala, le-a spus un neadevar. Ca majoritatea > profesorilor, le-a > spus elevilor sai ca ii iubeste pe toti la fel de mult. > > Totusi, acest lucru nu era posibil, deoarece in primul > rand, cufundat in > banca sa, era baietelul numit Teddy Stallard. > > Doamna Thompson il urmarise pe Teddy in anul precedent si > observase ca acesta > nu se juca cu ceilalti copii, hainele sale erau > neingrijite si era murdar mai > tot timpul.. > > Si Teddy putea fi nesuferit. Se ajunsese pana acolo incat > Doamnei Thompson ii > facea placere sa scrie pe lucrarile acestuia, cu un > creion gros si rosu, un X > mare si ingrosat si sa ii dea nota 4. > > La scoala la care preda doamna Thompson, trebuia sa > revizuiasca toate > caracterizarile elevilor, iar pe Teddy il lasase > intentionat > la urma. Totusi , cand > a deschis dosarul acestuia, a ramas surprinsa sa vada ca > profesoara din > primul an scrisese "Teddy e un copil istet, isi face > temele cu grija, > este manierat si este o placere sa fii in prajma > lui". > > Profesoara din clasa a 2-a scrisese "Teddy este un > elev excelent, > apreciat de colegii sai, dar este tulburat de faptul ca > mama sa sufera de o > boala incurabila, iar viata de acasa trebuie sa fie > foarte grea" > > Profesoara din clasa a 3-a scrisese "Moartea mamei > sale il afectase > foarte mult. Se straduieste foarte mult, dar pe tatal sau > nu il prea > intereseaza, iar climatul de acasa il va afecta in > curand, daca nu se va > schimba ceva" > > Profesoara dintr-a 4-a a scris "Teddy este retras si > nu mai este interesat > de scoala. Nu are multi prieteni si uneori adoarme in > timpul orei" > > De-acum, doamna Thompson intelesese problema si i-a fost > rusine de ce facuse. > S-a simtit si mai prost cand elevii ei i-au adus cadouri > de Craciun, legate > cu panglici frumoase si impachetate in hartie > stralucitoare. Mai putin Teddy. > > Cadoul acestuia era impachetat cu hartie obisnuita de > culoare maro. Doamnei > Thompson i-a fost greu sa il deschida in fata celorlalti. > Unii dintre elevi > au inceput sa rada cand a descoperit o bratara careia ii > lipseau unele pietre > si o sticluta de parfum pe trei sferturi goala. Ea i-a > certat cand a observat > ca bratara era draguta si parfumul mirosea frumos. Teddy > Stallard a ramas > dupa ore in acea zi doar pentru a-i spune "Doamna > Thompson, astazi mirosi > exact ca si mama". > > Dupa ce copiii au plecat, a plans timp de aproape o ora. > In acea zi, a > incetat sa mai predea citirea, scrierea si aritmetica si > a inceput sa ii > invete pe elevi. > > Doamna Thompson i-a acordat o atentie deosebita lui > Teddy. Pe masura ce lucra > cu el, mintea sa a inceput sa isi revina. Cu cat il > incuraja mai des, cu atat > acesta reactiona mai bine. Pana la sfarsitul anului, > Teddy ajunsese cel mai > istet elev din casa, si, in ciuda promisiunii ca ii va > iubi pe toti la fel, > Teddy a devenit alintatul sau. > > Un an mai tarziu, a gasit o scrisoare de > la Teddy in care ii spunea ca e cea mai buna > profesoara pe care o avusese vreodata. > > Au mai trecut inca sase ani pana a mai primit un semn de > la Teddy. Apoi el i-a > scris ca terminase liceul al treilea in clasa, si ca ea > ramasese cea mai buna > profesoara pe care o avuse. > > Patru ani mai tarziu, a mai primit o scrisoare care > spunea ca va termina in > curand si facultatea cu cele mai bune rezultate. Inca o > data o asigura pe > doamna Thompson ca fusese cea mai buna profesoara. > > Apoi au mai trecut inca patru ani si a mai venit o > scrisoare, cu acelasi > mesaj, dar numele expeditorului era schimbat: Dr. > Theodore Stallard. > > Apoi o noua scrisoare in care o anunta ca se va > casatori. > > Ii spunea ca tatal sau a murit cu cativa ani in urma si o > intreba daca ar > vrea sa participe la nunta si sa stea in locul in care > sta de obicei mama > mirelui. Bineinteles ca a acceptat. Si a purtat bratara > careia ii lipseau > unele pietre si a folosit acelasi parfum pe care il > primise demult de > la Teddy. > > S-au imbratisat, iar Teddy i-a soptit la ureche > "Multumesc pentru ca ai crezut in mine. Multumesc > pentru ca m-ai facut > sa ma simt important si mi-ai aratat ca pot insemna > ceva." > > Doamna Thompson i-a soptit cu lacrimi in ochi > "Teddy, ai inteles gresit. > Tu esti cel care m-a invatat ca pot schimba ceva. Nu am > stiut cum sa predau > elevilor pana te-am intalnit pe tine." > > > > MORALA: > > Nu poti niciodata sa stii cum poti influenta viata altora > prin ceea ce faci > sau prin ceea ce nu faci. Tine seama de acest lucru in > aventura ta prin viata > si incearca sa schimbi ceva in viata celorlalti (si ar fi > ideal daca ar fi in > bine). > > > > Si nu uita!: > > Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de > sus, decat in momentul > in care se apleaca si ii intinde o mana pentru a-l ajuta > sa se ridice! > > Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an... |

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
kitzy spune:
Salut!
Is sfarsit mergem si noi maine la vaccinul de un an, mi-e o groaza de mor...
In rest suntem ok, ne chinuie dintii rau de tot, ieri a iesit al 7-lea, are o maseluta mare deja, plus inca 2 pe drum, o doare de numa, ii maraita toata ziua, noaptea doarme rau...abia astept sa scapam si de dintii astia.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)