Puiuti de randunici 2008!!! (273)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Aoleu, Nicol rad de mor singura aici!!! Cat faci tu pana la Bucuresti de fugi zilnic acolo?

Hai ca azi n-am mai plecat, a terminat randunoiul treaba tarziu si nu mai avea rost...asa ca o tin pe Ariel cu casa curata pana maine(nu te stresa mami ca nu stii ce-i la mine in casa).

Ioana,fac cam 30-40 min pana in Colentina,depinde cum mergem si cat de libera sau aglomerata la intrarea. Mergem des ,pt ca avem multe de cumparat si gama de produse nici nu se compara cu ce se gaseste in Bucuresti, in orice domeniu;la dr mergem tot la Bucuresti...este relativ aproape, spre norocul nostru..
..si apoi nu mai stii,cand am nascut ,cum am ajuns eu in 30 min din fata curtii pe masa de nastere?si acum mi se furnica pielea cand imi aduc aminte...brrr

Ma duc sa invat si eu cu Ramo , ca maine am examen

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-am mai facut din teme Am vazut pozele din creierii muntilor cu fam Tuchi , senzational Si pozele de la serbarea Ilincai, am ras de m-am prapadit la povestea cu bulinele lipite pe fustita Acum 8 ani, mama Mimo lipea buline rosii pe o fusta alba pentru serbarea abecedarului Cel mai frumos a fost ca dupa serbare,am dezlipit cu grija bulinele, am spalat/calcat fustita si am pus-o la locul ei. Caaaand, deodata, vine copilul acasa si zice: a zis doamna ca la serbarea de premiere sa mergem tot cu fustitele albe cu buline rosii Va dati seama ca a mers cu fusta fara buline, da?
Am vazut printesa Tea la intalneala si prin parcuri (ce mare s-a facut ), cu bucatica ei de mama Ma bucur ca il initiezi pe Geo, nu te lasa
Am vazut si spidermanii brasoveni in curtea aia superba Era si pacat sa nu se umple curtea cu copii si cand ma gandesc cate jucarii va avea fetita
Acum incarc si eu de zor cateva fotografii, dar merge greu ca mai fac nspe mii de lucruri cu calculatorul in acelasi timp Reusesc eu pana la urma, nu ma las
Bafta Ramo si Nicol si Ursu si tuturor mamicilor care invata ! Mama ce tinere sunteti
Caminu-s verde ma , de ce sa fiu verde? Si nici ofticoasa nu sunt, de ce sa fiu?
Luny la casa Andreea, da. Groso modo a fost ok, am fost numai noi in toata casa ca n-are decat 3 dormitoare si a fost ok ca ne-am inteles cum necum...nu stiu cum ar fi sa nimeresti cu altii care au alt program ...ca se aude tot, cum spuneam.
Cazarea a fost 70/noapte/camera...nu mai stiu cine intreba , scuze! (Stela?) Cam asa e peste tot, 70-80 max 100/camera!
Revin

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, asta asteptam, sfatul tau! Diseara ii dau antibioticul

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

colorata este gata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mimo, super faine poze...ce dor mi s-a facut de Marea Neagra!

Clodute, nu stiu de ce retinusem ca ai fost la Golden Tulip...Oare a fost altcineva??

In Bulgaria pleaca cineva? Unde? Stiti vreun hotel bun, dar mai ieftin? Suntem cam lefteri... casa ne-a inghitit toti banii...acum trebuie sa platim tamplaria... 4000 E... dar nu concep sa nu-l duc pe Dav la mare...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
Eu sunt muci iar, am fost de garda si am pazit allnight long doua domnisoare d peste 70 de ani.....surprinzator dar au supravietuit, sper sa zic asta si despre mine pana diseara!

Sunt singura pe sectie ca seful e in concediu si numar orele pana la concediul meu!

Am citit crucis pe-aici, am mai vazut din poze in timp ce Surubul mi-a devastat portofelul!
Ili e cu taxo creanga, eu n-am energie sa scot Surubul la aer...

Gata ca m-am plans destul!

Iulia, felicitari!
Naty, sa-mi zici daca ai prestat ce te-am invatat!

Sanatate bolnaviorilor si bafta la examene!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cata, am prestat insa dupa acei pasi din Botanica. Dupa ce am prestat a mai facut ieri cativa pasi in casa si azi de la cresa mi s-au raportat de asemenea cativa pasi timizi din proprie initiativa. Acum am adus-o acasa, n-am scos-o din motive de vant (afara) si muci si tuse (la ea) si aici in casa nu vrea nici de-a naibii sa mearga, aici e regatul ei de mers de-a busilea.
...iar tu sigur n-o sa mori.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Fetelor, m-am speriat rau! David a dormit 3 ore si jumatate, s-a trezit bine, putin caldut, 38... El e vesel, se joaca, numai ca i-am dat apa si am observat ca ii tremura picioarele... Imi tremura si mie mainile acum cand scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine v-am regasit, iubitele! in case ca va era dor de noi

Nici nu stiu ce sa zic, ce sa povestesc...inca sunt buimaca, am casa vraiste, nu ma opresc din pupat copiii si mor de cald!!
Am stat 2 saptamani la 15 grade si acum cu 20 mai mult e cam naspa
Am ajuns ieri la pranz. Cand am intrat in casa Stef a ramas masca 5 minute si se uita la noi si nu indraznea sa vina spre noi. L-a luat tati in brate si il impingea cu mainile si se uita mirat la el . Vlad a sarit pe mine si nu s-a mai dezlipit . Apoi si-au revenit amandoi si o ora am stat ba cu unul in brate ba cu celalalt si strigam sa facem schimb de copii, eu cu tati! super reintalnirea! i-am coplesit cu cadouri, am fost in delir! Vlad a vrut sa doarma cu mine si la pranz si noaptea.
Ieri la amiaza am fost la ziua nepotelei la Mc, nu va zic ce buimaca eram.
Azi am fost in Carrefour ca batea vantul peste tot, nu mai erau de niciunele, apoi i-am dus la locul de joaca cu bile...
Stefu inca doarme acum si Vlad e cu tati la frizer

Am citit capitolul trecut cand am fost in Copenhaga si felicitari Simo si Vali Sa aveti sarcini de vis si bebici sanatosi!
Simo, este dementiala!!!! Daca as avea si eu o casa si o curte ca a ta parca as indrazni si eu , dar asa...inca nu ma gandesc

Si am mai citit de Iulia ca merge felicitari!

Si am vazut si pozele de la intalneala, superbe!!!

In rest, n-am vazut, n-am auzit nimic , n-am apucat sa vad ce-ati mai facut...ma bucur ca v-a fost dor de mine, nu-i asa???
Si o sa fac un montaj cu filme si poze, ca n-am facut multe, noooo, decat 3000 de poze Nu pot sa va descriu in cuvinte cat de superb a fost, oo sa vedeti...dar mai lasati-ma sa-mi revin si promit sa fac montaj cu cele 7 orase superbe si cu barcuta superba

Maine trebuie sa gatesc...oi mai sti oare??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

colorata este gata

SUPER! Te-a cam prajit un pic soarele, Mimo!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput