Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 6
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Aoleu, Nicol rad de mor singura aici!!! Cat faci tu pana la Bucuresti de fugi zilnic acolo? |
Hai ca azi n-am mai plecat, a terminat randunoiul treaba tarziu si nu mai avea rost...asa ca o tin pe Ariel cu casa curata pana maine
Ioana,fac cam 30-40 min pana in Colentina,depinde cum mergem si cat de libera sau aglomerata la intrarea. Mergem des ,pt ca avem multe de cumparat si gama de produse nici nu se compara cu ce se gaseste in Bucuresti, in orice domeniu;la dr mergem tot la Bucuresti...este relativ aproape, spre norocul nostru..
..si apoi nu mai stii,cand am nascut ,cum am ajuns eu in 30 min din fata curtii pe masa de nastere?
si acum mi se furnica pielea cand imi aduc aminte...brrrMa duc sa invat si eu cu Ramo , ca maine am examen

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
mimonix spune:
Mi-am mai facut din teme
Am vazut pozele din creierii muntilor cu fam Tuchi , senzational
Si pozele de la serbarea Ilincai, am ras de m-am prapadit la povestea cu bulinele lipite pe fustita
Acum 8 ani, mama Mimo lipea buline rosii pe o fusta alba pentru serbarea abecedarului
Cel mai frumos a fost ca dupa serbare,am dezlipit cu grija bulinele, am spalat/calcat fustita si am pus-o la locul ei. Caaaand, deodata, vine copilul acasa si zice: a zis doamna ca la serbarea de premiere sa mergem tot cu fustitele albe cu buline rosii
Va dati seama ca a mers cu fusta fara buline, da?
Am vazut printesa Tea la intalneala si prin parcuri (ce mare s-a facut
), cu bucatica ei de mama
Ma bucur ca il initiezi pe Geo, nu te lasa 
Am vazut si spidermanii brasoveni in curtea aia superba
Era si pacat sa nu se umple curtea cu copii si cand ma gandesc cate jucarii va avea fetita 

Acum incarc si eu de zor cateva fotografii, dar merge greu ca mai fac nspe mii de lucruri cu calculatorul in acelasi timp
Reusesc eu pana la urma, nu ma las ![]()
Bafta Ramo si Nicol si Ursu si tuturor mamicilor care invata !
Mama ce tinere sunteti 
Caminu-s verde ma , de ce sa fiu verde? Si nici ofticoasa nu sunt, de ce sa fiu? 

Luny la casa Andreea, da. Groso modo a fost ok, am fost numai noi in toata casa ca n-are decat 3 dormitoare si a fost ok ca ne-am inteles cum necum...nu stiu cum ar fi sa nimeresti cu altii care au alt program ...ca se aude tot, cum spuneam.
Cazarea a fost 70/noapte/camera...nu mai stiu cine intreba , scuze! (Stela?) Cam asa e peste tot, 70-80 max 100/camera!
Revin ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
numeioana spune:
Cuscra, asta asteptam, sfatul tau!
Diseara ii dau antibioticul
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
colorata este gata
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
numeioana spune:
Mimo, super faine poze...ce dor mi s-a facut de Marea Neagra!![]()
Clodute, nu stiu de ce retinusem ca ai fost la Golden Tulip...Oare a fost altcineva??
In Bulgaria pleaca cineva? Unde? Stiti vreun hotel bun, dar mai ieftin? Suntem cam lefteri... casa ne-a inghitit toti banii...acum trebuie sa platim tamplaria... 4000 E... dar nu concep sa nu-l duc pe Dav la mare...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Salut!
Eu sunt muci iar, am fost de garda si am pazit allnight long doua domnisoare d peste 70 de ani.....surprinzator dar au supravietuit, sper sa zic asta si despre mine pana diseara!
Sunt singura pe sectie ca seful e in concediu si numar orele pana la concediul meu!
Am citit crucis pe-aici, am mai vazut din poze in timp ce Surubul mi-a devastat portofelul!
Ili e cu taxo creanga, eu n-am energie sa scot Surubul la aer...
Gata ca m-am plans destul!
Iulia, felicitari!

Naty, sa-mi zici daca ai prestat ce te-am invatat!
Sanatate bolnaviorilor si bafta la examene!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Cata, am prestat insa dupa acei pasi din Botanica. Dupa ce am prestat a mai facut ieri cativa pasi in casa si azi de la cresa mi s-au raportat de asemenea cativa pasi timizi din proprie initiativa. Acum am adus-o acasa, n-am scos-o din motive de vant (afara) si muci si tuse (la ea
) si aici in casa nu vrea nici de-a naibii sa mearga, aici e regatul ei de mers de-a busilea.
...iar tu sigur n-o sa mori.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Fetelor, m-am speriat rau! David a dormit 3 ore si jumatate, s-a trezit bine, putin caldut, 38... El e vesel, se joaca, numai ca i-am dat apa si am observat ca ii tremura picioarele... Imi tremura si mie mainile acum cand scriu
bubu05 spune:

Bine v-am regasit, iubitele! in case ca va era dor de noi ![]()

Nici nu stiu ce sa zic, ce sa povestesc...inca sunt buimaca, am casa vraiste, nu ma opresc din pupat copiii 
si mor de cald!!
Am stat 2 saptamani la 15 grade si acum cu 20 mai mult e cam naspa ![]()
Am ajuns ieri la pranz. Cand am intrat in casa Stef a ramas masca 5 minute si se uita la noi si nu indraznea sa vina spre noi. L-a luat tati in brate si il impingea cu mainile si se uita mirat la el
. Vlad a sarit pe mine si nu s-a mai dezlipit
. Apoi si-au revenit amandoi si o ora am stat ba cu unul in brate ba cu celalalt si strigam sa facem schimb de copii, eu cu tati! super reintalnirea! i-am coplesit cu cadouri, am fost in delir! Vlad a vrut sa doarma cu mine si la pranz si noaptea.
Ieri la amiaza am fost la ziua nepotelei la Mc, nu va zic ce buimaca eram.
Azi am fost in Carrefour ca batea vantul peste tot, nu mai erau de niciunele, apoi i-am dus la locul de joaca cu bile...
Stefu inca doarme acum si Vlad e cu tati la frizer ![]()
Am citit capitolul trecut cand am fost in Copenhaga si
felicitari Simo si Vali 

Sa aveti sarcini de vis si bebici sanatosi!
Simo, este dementiala!!!! Daca as avea si eu o casa si o curte ca a ta parca as indrazni si eu
, dar asa...inca nu ma gandesc ![]()
Si am mai citit de Iulia ca merge
felicitari!
Si am vazut si pozele de la intalneala, superbe!!!
In rest, n-am vazut, n-am auzit nimic
, n-am apucat sa vad ce-ati mai facut...ma bucur ca v-a fost dor de mine, nu-i asa??? ![]()
Si o sa fac un montaj cu filme si poze, ca n-am facut multe, noooo, decat 3000 de poze 
Nu pot sa va descriu in cuvinte cat de superb a fost, oo sa vedeti...dar mai lasati-ma sa-mi revin
si promit sa fac montaj cu cele 7 orase superbe
si cu barcuta superba 
Maine trebuie sa gatesc...oi mai sti oare?? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix colorata este gata |
SUPER!

Te-a cam prajit un pic soarele, Mimo!Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...