Puiuti de randunici 2008!!! (273)
Raspunsuri - Pagina 5
cami33 spune:
Neata!!![]()
Mimo
, super dixtractie la mare
. Sa nu te inverzesti prea tare, dar eu in concediu nici nu stiu ca am copii, mai ales pe plaja
. Bine, exista si la noi "pauze de bere
", dar am eu grija sa fie rarute si scurte
.
Stelutz, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti
. Am vazut mica lady
, eleganta si frumusica![]()
Simo
, ti-am vazut trupa de spidermani
razareti
Multa sanatate puilor bolnaviori
Noi maine facem Priorix-ul si am ceva emotii, chiar daca stiu ca reactiile nu sunt imediate. Sper sa fie ok![]()
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
tonic spune:
Sovi mi-am amintit ca tu cautai un volan parca...Am vazut in newsletter la Quelle ca au ceva la promotie. Arunca un ochi si vezi daca se potriveste.
Naty
sa nu te superi pe mine ca te cert, dar Iulia era normala chiar daca nu mergea singurica, nu ai voie sa spui asta! E un copil superb, m-am convins cand am vazut-o "pe viu". Nu te lasa influentata de intrebarile/mirarile celor din jur! Ei sa-si vada de treaba lor si voi de a voastra, ca de acum vei avea mai multe de facut!
Simo Superbe pozele cu cei doi fratiori! Imi imaginez ce distractie va fi cu trei si ma trece un val usor de invidie (imi dai voie, da?)
Avem o prietena de familie la Bistrita care avea doi baieti si sotul isi dorea mult si o fetita. Asta era pe vremuri, ca au copii de varsta mea. Situatia materiala era OK, s-au pus pe treaba si ce crezi? A facut tripleti: trei baieti. N-au mai incercat sa faca si fetita dupa asta! Cred ca a fost tare greu, noroc ca aveau ajutor si stateau la casa, dar era asa frumos cand mergeam la ei! Mi-am amintit de ei cand ai spus de "soacra cu trei nurori" ![]()
multa sanatate si grija la burtica mica!
Kya mult succes in noua functie!
Te descurci tu, ca doar ai mai fost in situatia asta, nu?
sa treaca repede timpul.
Ioana sanatate multa lui David! Poate e doar de la raceala, ca trece mai repede si nu pare asa periculoasa ca inf. urinara.
Stela La multi ani! sotului, sa fiti fericiti multi ani impreuna!
Rami bafta multa in continuare!
fata harnicuta si silitoare.
Nicol sanatate multa fetelor! Spor la invatat si tie.
Nicoleta la voi ce se aude, era purice?
si multa sanatate.
Ariel cum e Septilinul la gust? Si mie mi-a recomandat dr. pt Antuca si chiar ziceam sa iau sa nu faca ceva prin concediu cu atata stat in apa/soare/schimbat locul si umblat de colo-colo.
sanatate puilor, sa va faceti repede bine.
Vreau si eu hainute pt 2 ani pt Luki, poate te gasesc pe mess sa te mai intreb cate ceva. 
Luny si Luki tot asa foit e, dar nu reusesc sa vad nimic. I-au spart incisivii laterali de jos, altceva n-am zarit. Mi-au placut dintii lui Mufy, are o poza zici ca e reclama! Si am observat ca aveti obiceiul sa plictisiti baiatul cu mancarea cand el are atatea lucruri interesante de facut!
Am vazut in sfarsit pozele in liniste: a crescut muuult, are o fatzuca de smecher, iti vine sa il mananci nu alta! Poate ne mai vedem prin parc. Cand va mutati langa noi? 
ma duc sa mai citesc din urma ca am uitat ce vroiam sa scriu.
Simo27 spune:
Cami
,succes cu Priorixul.Noi inca nu l-am facut
!
Tonic
,aoleu ce povestesti de tripleti
.bine ca la noi in familie nu sunt cazuri
:adica sotu are 2 unchi ce au fiecare gemeni...
sper ca nuuuu
!
Ma duc la copii sa le dau mancare si apoi la plimbarica
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:

tare mimo, ca de obicei! pana la urma, voi la casa andreea ati stat?..

LA MULTI ANI, GEO DE STELA, sanatate si bucurii! sa-ti traiasca sotul, Steluto!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Daca vreti sa va amuzati: http://family.webshots.com/photo/2707928150102878889zabAGL
Ceva triiist, dar real, din pacate: http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Clodute spune:
Buna fetele,
Pentru Bitza - am scris un mail la firma cu cercerii despre care scriam mai deunazi :
Buna ziua,
As avea o intrebare - bijuteriile pentru copii sunt din aur ? De cite carate ? Ma intereseaza in principal cei buburuza ?
Multumesc frumos,
si raspunsul lor :
Buna ziua,
Cuatro Perla comercializeaza numai bijuterii din aur!
Bijuteriile de copii sunt in cea mai mare parte din aur de 14 k si in foarte
mica masura din aur de 18 k.
Cu deosebita stima,
Echipa Cuatro Perla
Nu le fac reclama... nu ii cunosc...dar daca iti doresti buburuze... poti apela la ei ...ca sunt de aur.
Va
pe toate si 
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Tiiii, nimeni? Absolut nimeni? Acum cand am si eu timp toate zuzicile dorm langa clopoteii cuminti? Daca vreti sa vedeti cum spunem noi poezie Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Ia uitati ce am gasit eu la Zuze. Sper sa nu se supere Codruta ca am citat postul ei, dar mititica e mortala cum spune ea poezia!!
E cu 4 luni mai mare ca Sanziana - oare asa ar trebui sa vorbeasca si ea peste 4 luni?
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Bonjour!
Kya, eu nici macar nu am de gand sa-mi invat copilul poezii la varsta asta!
Eu uram poeziile (de recitat vreau sa spun)![]()
In schimb Mimo m-a dat pe spate cu fetita de pe plaja. Chiar avea 1 an si 6 luni?? Comentariile despre barbati si bere si restul sunt din pacate adevarate, cunoosc. Ma rog, la faza cu "vezi ca Iulia face aia" nu prea ma incadrez, al meu se repede singur sa "rezolve", nasol e ca sare din orice prostie si nu o lasa sa faca absolut nimic, daca las fata un sfert de ora cu el o gasesc arestata in pat pt ca el la orice ii zice "nu e voie". Si sustine ca acum e relaxat, cu fi-su a fost mult mai rau

Cat despre stinghereala barbatilor de la intalnire...ei bine, randunoiul meu si al lui Nicol cred ca fix asta au vrut sa evite. Frate, ei fara bere stiu sa vorbeasca?? ca cica de-aia se intalnesc barbatii la o bere, ca altfel nu li se dezleaga limbile asa usor ca noua care vorbim cate in luna si in stele.
Cuscra...ti-a prescris medicul antibiotic...ai doua uroculturi pozitive-la naiba, cu microbi diferiti, dar ai dovada unei infectii, raceala nu e, copilul face febra...ce mai astepti cu antibioticul?? Hai, pup ginerelul cretzulin si sa se faca bine sa fie iarasi vesel si vioi.
Ariel, mi se pare cam multisor sa inceapa direct cu 3 tablete, eu as fi inceput cu 3 jumatati si in 2-3 zile daca tensiunea nu scadea, cresteam la 3 pe zi. Atentie mare la sare, apa in schimb sa bea din belsug si sa urmareasca cat urineaza, daca se mai umfla picioarele si daca apar dureri in capul pieptului. Din fericire fiind deja in 37 de saptamani, la o adica nu e niciun risc daca trebuie musai ceza.
Tonic, nu ai inteles exact sensul...nu am spus ca Iulia e un copil anormal; ci ca ma bucur de cate ori am confirmarea ca e normal. Dar na, numai cine a tinut in brate un botz de 1,3 kg (sau ceva de genul) dupa o sarcina numai cu probleme probabil ca imi poate intelege paranoia si "drobul de sare"...Ma bucur ca ai indragit-o, si mie mi-au placut tare, tare mult copiii tai iar Iulia ai vazut ce l-a placut pe Luki!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
tonic
multam de complimente
..de mutat, abia prin octombrie, speram..
ce haiosi spidermanii tai, Simo!
am vazut si pozele stelei, frumoase toate! faza cu oala in cap e criminala, si vai de toslele voastre
aaa, nu stiam ca ai mutat Tea in sufragerie!
noi nu, e cam complicat din cauza pisicilor
...dar nu de alint se trezeste el, ca se chinuie sa adoarma, mah..se fataie pe toate partile, atipeste doar cate 5-10 min..daca il pun la el, plange, trebuie sa adoarma bine sa-l mut..se vede ca-l deranjeaza ceva, ca ar vrea sa doarma..mi-e asa mila de el..![]()
cami pai normal ca de atata leganat, te mai ia si somnul!![]()
kya dementiala pustioaica!
..eu nu-l prea vad pe Mufa vorbind asa in 3 luni
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mamaaa, doarme Rebe de aproape 3 ore!
Am vazut-o pe printesica Teo in poze mumoase foc cu mami si tati.
Rebe a inceput sa repete cuvinte dupa noi, dar nici gand s-o invat acum sa recite!
Groaznic scriu, nu-mi mai merge mouse-ul si-l folosesc pe cel de la laptop, e naspa rau! Mai bine ma opresc...
Inca o data, multa sanatate bolnaviorilor printre care si mandra mea.