Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, fetele, va astept cu drag la Cluj la o limonada, cafea, fresh de ce vreti voi, am si niste croissanturi cu branza la cuptor, am schimbat semnatura la 16 plus. 15 + |
Felicitari
monis 19+
danangie spune:
CAMY de mult tot vreau sa-ti scriu si tot uit!Sau nu am timp! Ma gandeam la mesajul pe care-l scrisesi in leg cu Dariusiuca.Ca ar fi implinit 11 luni.Vroiam sa-ti spun ca ma gandesc la tine si sa fii tare ca el de sus de protejeaza, va protejeaza.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Stii LUCIANDREA se spune ca parintii simt ce e copilul si unii au chiar un fel de intuitie, inspiratie cu ce nume sa ii puna. Asa ca...sa fie de bun augur Lidia |
Mai mult decat atat, am citit undeva prin filosofii asiatice / indiene - ca fiecare suflet are numele lui, si cumva parintii intr-adevar au un extra simt si "stiu" ce nume trebuie sa poarte copilul.
Sper sa aflu si eu curand
monis 19+
monis5 spune:
citat din mesajul lui b_carmen Of, neuronul asta...am scris un mesaj fara sa imi dau seama ca nu sunt logata. Ieri am fost sa imi rezultatul la TT... e bun, la toate scrie "risc scazut"...ce usurare (am 34 de ani si aveam ceva emotii ). Dau de bautut caci azi facem 19 sapt., deci oficial am intrat in luna V, inca putin si gata, imi vad baietelul! Credeti ca pot sa ma vopsesc, am gasit in farmacie o vopsea fara amoniac si fara parabeni, voi cum stati la capitolul asta? Trebuie sa ma programez la un 4D, dar nu stiu exact in ce saptamana e mai bine sa fie facut, ce informatii aveti? +19 |
Felicitari si pentru si pentru
monis 19+
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miramar
Doris multumesc de sfat - am auzit si eu povestea asta dar ai si auzit de mamici ai caror copii au fost trimisi in alta parte?? Ca eu nu. In schimb am o prietena a carui bebe s-a nascut la Euroclinic cu picioarele inainte, nu se intorsese, era programata la cezariana din cauza asta insa n-au apucat sa-i faca, la 37 saptm. si 2 zile au apucat-o durerile facerii si cand a ajuns la spital au dus-o direct in sala de nasteri - si copilul a fost ok, nu l-au scos cu forceps nu nimic si ea ii multumeste si-n ziua de azi moasei ca ea a facut totul, a stiut cand sa apese si cum si doctoritei bineinteles dar mai ales moasei. La fel baietelul colegului meu de birou nascut in aprilie anul asta s-a nascut cu probleme grave la plamani si putea sa moara, au stat 11 zile in spital si faptul ca traieste azi este exclusiv meritul neonatologilor de la Euroclinic. Diferenta stii care este iti spun eu: Euroclinic nu doreste sa aiba probleme din 2 motive: este un spital privat si nu vrea sa atraga publicitate negativa si 2 au un sistem de reasigurare si daca au probleme ii ustura rau dar rau de tot la buzunar. In contextul asta ei iti spun franc de la inceput: 1. nu te primesc sa nasti mai devreme de 36 de saptamani (desi au incubatoare si aparatura de respiratie artificiala etc le-am vazut cu ochii mei); si 2. Iti spun ca ei au contract cu Giulestiul (nu orice spital de stat) care este cea mai bine dotata maternitate din Bucuresti (daca nu din tara) si cu cei mai buni doctori unde oricum daca bb are probleme ajungi din orice colt de Bucuresti, diferenta e ca nu ti-o spun de la inceput. Asta insa, dupa cum ti-am dat exemplu, nu inseamna ca se intampla la primul stranut al bebelusului, dimpotriva chiar, eu una nu am auzit de nici macar UN CAZ in care sa fi fost trimis bebelusul la Giulesti. Cam asta e povestea cu Euroclinicul. Eu una am asigurare la ei si am facut la ei cu doctorita mea (care are contract cu ei desi e cu norma intreaga la maternitatea Polizu) si histerosalpingografie si laparoscopie cu ignipunctura ovariana bilaterala si histeroscopie, sotul meu s-a operat de hernie - si el chiar s-a operat cu doctorii de la Euroclinic n-a venit cu doctorul lui ca mine. Pana una alta sa dea Domnul sa fie bebe bine. Daca sunt probleme e rau oriunde ai fi. Eu nu vreau sa ridic in slavi Euroclinicul - asta e alegerea mea, urasc insa zvonurile astea bazate pe nimic. Repet probleme pot aparea oriunde - bebelusi sau chiar mame au murit in diverse maternitati din Bucuresti si din tara. Pana una alta Doamne fereste! Eu asta aleg - prefer sa fiu tratata civilizat si sa stiu ca daca e vreo problema personalul alearga ca pe sarma si fara ca eu sa alerg cu plicul dupa ei. Nu ca in alte parti sa mearga in reluare sa piarda minute pretioase si eventual sa mi se spuna " de ce plangi draga, e primul, lasa ca mai faci altul!" Mie daca-mi spune cineva asta il omor pe loc, la cat m-am chinuit ca sa obtin sarcina asta. 17+ |
o colega de la odiseea pepenasilor unde am fost cu Darius a nascut la Euroclinic...si au fost transferati la maternitate de acolo...o sarcina normala,...o nastere cu probleme..fetita a facut 2 stopuri cardiace in Euroclinic si apoi au trimis-o pe micuta la maternitate.
fetita azi e bine...e chiar f bine...dar inca nu a trecut de "copil cu risc"...asta inseamna ca lunar i se fac f multe analize sa vada cum va merge in continuare.
Fata de la odise spune ca cei de la Euroclinic au actionat cum a trebuit...CLAR nu isi mai doreste un alt copil..dar daca ar fi sa mai faca unul...nu ar mai anste NICIODATA la un spital particular.
Nu am povestit acest lucru ca sa nu mergi tu sa nasti acolo..DU_TE...e alegerea ta,, voiam doar sa-ti spun ca sunt cazuri care au fost trimise la maternitate.
O sarcina din pacate poate fi perfecta..iar la anstere se poate intampla orice..
Si eu am facut aceasta greseala odata...mi-am asumat raspunderea...dar azi nu as mai face la fel...pt ca am GRESIT...copilul meu e mort...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
monis5 spune:
citat din mesajul lui Miramar Am uitat - am schimbat si noi saptmana. Dau o cafelutza buna si croissant cald cine doreste...Dymomo tu? (si la mine e cam la fel proportia am ajuns la 69 kg. la 1,75 m, la aproape 33 de ani ca mai am mai putin de-o luna) 18+ |
felicitari pt semnatura
monis 19+
b_carmen spune:
Vopseaua de care va spuneam se numeste Color&Soin, am vazut-o in cateva Farmacii, e in jur de 35-40 ron.
+19
Ramonika spune:
camy - nu te mai invinovati. tu ai ales clinica privata pentru ca credeai ca va fi mai bine pt. tine si pt. copilul tau. cred ca toata lumea care alege clinici private gandeste asa. doar nu te duci acolo ca e mai rau, sa mai dai si bani pt. asta. te duci pt. ca (crezi ca) e mai bine. important e ca ai invatat ceva din asta si ca ai povestit despre asta, ca ai avertizat si pe altii ce se poate intampla si in felul acesta poate ai schimbat soarta unora, care ar fi vrut sa se duca acolo (si cine stie ce ar fi patit) si acum nu se mai duc. deci nu ai de ce sa te invinovatesti.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
citat din mesajul lui Ramonika camy - nu te mai invinovati. tu ai ales clinica privata pentru ca credeai ca va fi mai bine pt. tine si pt. copilul tau. cred ca toata lumea care alege clinici private gandeste asa. doar nu te duci acolo ca e mai rau, sa mai dai si bani pt. asta. te duci pt. ca (crezi ca) e mai bine. important e ca ai invatat ceva din asta si ca ai povestit despre asta, ca ai avertizat si pe altii ce se poate intampla si in felul acesta poate ai schimbat soarta unora, care ar fi vrut sa se duca acolo (si cine stie ce ar fi patit) si acum nu se mai duc. deci nu ai de ce sa te invinovatesti. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
mie sincer imi vine sa plang...
cand am luat eu decizia de a merge la o clinica particulara...erau fete care au povestit de lucruri neplacute intamplate pe acolo...dar nu le dadeam atentie...spuneam "da, dar ei au avut ghinion"..."mie nu mi se va intampla asa ceva"....si uite ca s-a intamplat...si acum dau si eu sfaturi pe care sunt convinsa ca irita lumea...ca devin pisaloaga...dar nu ma pot abtine..
asa este...se poate intampla ceva rau oriunde...adica si in amternitati..asta clar se intampla...
apai in ziua de azi pana faci un copil...nici nu-ti mai trebuie..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
monis5 spune:
Fetelor, nu aruncati cu rosii, dar eu chiar cred ca daca lucurile au de mers prost, merg si la privat si la stat, dupa cum, daca e sa ai probleme si primesti ajutor de la oameni/doctori inzestrati cu har, primesti si la stat si la privat.
Pur si simplu nu cred ca putem stapani soarta decat intr-o mica masura.
monis 19+