Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Felicitari pt schimbarea de saptamani

B_Carmen eu m-am vopsit la 16 sapt si o zi...fara amoniac, dar nu stiam ca exista si fara parabeni!! Cum se numeste vopseaua, sa o folosesc si eu pe viitor! Merci.

Pt morfo de trim II, pe mine m-a chemat intre 20 si 24 de saptamani, trebuie sa ma programez.

Lidia, ai PM!

16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fetele,
in sfarsit am pus si eu poze pe picasa de cand am fost mireasa si cu burtica...

eu nu prea mai apuc sa va scriu, ca am mult de lucru, dar va pupacesc pe toate si sa avem toate bebei sanatosi

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

15+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Am primit un offline de la o fosta colega de facultate, dimineata eram napadita de ganduri dar asa de tare m-am luminat cand l-am citit...

" Doamne, reaminte#351;te-mi mereu s#259; nu î#355;i spun #354;ie cât de mari îmi sunt greut#259;#355;ile, ci s#259; le spun greut#259;#355;ilor cât de mare e#351;ti Tu"

Poate il postati si pe prima pagina...

15+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

nNeatza dau si eu o cafea, e mie prea

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
ma intrebam pe unde umbla krelia, ca n-a mai dat pe aici de cateva zile bune...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

camy mersi ptr. MP. Aceeasi parola o aveam si eu, cine stie de ce nu am reusit sa intru ieri, am sa mai incerc dupa.

Andrecluj eu lociuesc la 50KM de Milano.

Laurairina ma bucur ca totul a iesit ok la nunta acum distractie placuta in vacanza, relaxati-va si odihniti-va ca meritati dupa atata stres si BB are nevoie.

alex2009 bine ai venit printre noi.

Miramar ai grija ca la Euroclinic (am inteles de la fete care au nascut acolo)ca daca BB are probleme ei nu au aparatura pentru asta si te trimit la spital de stat si mai pierzi timpul si orice secunda e vitala ptr. BB in momentele alea. Deci e cam cu dus-intors.

Acum merg si eu la . Noapte buna burtici.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Doris multumesc de sfat - am auzit si eu povestea asta dar ai si auzit de mamici ai caror copii au fost trimisi in alta parte?? Ca eu nu. In schimb am o prietena a carui bebe s-a nascut la Euroclinic cu picioarele inainte, nu se intorsese, era programata la cezariana din cauza asta insa n-au apucat sa-i faca, la 37 saptm. si 2 zile au apucat-o durerile facerii si cand a ajuns la spital au dus-o direct in sala de nasteri - si copilul a fost ok, nu l-au scos cu forceps nu nimic si ea ii multumeste si-n ziua de azi moasei ca ea a facut totul, a stiut cand sa apese si cum si doctoritei bineinteles dar mai ales moasei. La fel baietelul colegului meu de birou nascut in aprilie anul asta s-a nascut cu probleme grave la plamani si putea sa moara, au stat 11 zile in spital si faptul ca traieste azi este exclusiv meritul neonatologilor de la Euroclinic.

Diferenta stii care este iti spun eu: Euroclinic nu doreste sa aiba probleme din 2 motive: este un spital privat si nu vrea sa atraga publicitate negativa si 2 au un sistem de reasigurare si daca au probleme ii ustura rau dar rau de tot la buzunar.

In contextul asta ei iti spun franc de la inceput: 1. nu te primesc sa nasti mai devreme de 36 de saptamani (desi au incubatoare si aparatura de respiratie artificiala etc le-am vazut cu ochii mei); si 2. Iti spun ca ei au contract cu Giulestiul (nu orice spital de stat) care este cea mai bine dotata maternitate din Bucuresti (daca nu din tara) si cu cei mai buni doctori unde oricum daca bb are probleme ajungi din orice colt de Bucuresti, diferenta e ca nu ti-o spun de la inceput. Asta insa, dupa cum ti-am dat exemplu, nu inseamna ca se intampla la primul stranut al bebelusului, dimpotriva chiar, eu una nu am auzit de nici macar UN CAZ in care sa fi fost trimis bebelusul la Giulesti.

Cam asta e povestea cu Euroclinicul.

Eu una am asigurare la ei si am facut la ei cu doctorita mea (care are contract cu ei desi e cu norma intreaga la maternitatea Polizu) si histerosalpingografie si laparoscopie cu ignipunctura ovariana bilaterala si histeroscopie, sotul meu s-a operat de hernie - si el chiar s-a operat cu doctorii de la Euroclinic n-a venit cu doctorul lui ca mine.

Pana una alta sa dea Domnul sa fie bebe bine. Daca sunt probleme e rau oriunde ai fi.

Eu nu vreau sa ridic in slavi Euroclinicul - asta e alegerea mea, urasc insa zvonurile astea bazate pe nimic. Repet probleme pot aparea oriunde - bebelusi sau chiar mame au murit in diverse maternitati din Bucuresti si din tara. Pana una alta Doamne fereste! Eu asta aleg - prefer sa fiu tratata civilizat si sa stiu ca daca e vreo problema personalul alearga ca pe sarma si fara ca eu sa alerg cu plicul dupa ei. Nu ca in alte parti sa mearga in reluare sa piarda minute pretioase si eventual sa mi se spuna " de ce plangi draga, e primul, lasa ca mai faci altul!" Mie daca-mi spune cineva asta il omor pe loc, la cat m-am chinuit ca sa obtin sarcina asta.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

L-am mai postat inca odata

"Doamne, reaminteste-mi mereu sa nu iti spun tie cat de mari imi sunt greutatile, ci sa le spun greutatilor cat de mare esti Tu."

15+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Fetelor vreau sa va multumesc ptr incurajarile facute in ziua cand am fost varza dpdv psihic.Mi-a ramas in minte mes lui Adimecedes, dar nu-mi mai aduc aminte restul fetelor.Va rog sa ma ca nu va numesc dar nu stiu efectiv cand sa gasesc timp sa citesc din urma.Multumesc tuturor! Multumesc si ptr urarile facute ptr caruciorul albastru. Are mama doi baieti!

Felicitari ptr toate fetele care au aflat culoarea carutului!

Eu peste 6 zile plec la mare si nu am pregatit absolut nimik.Am un munte de haine de calcat!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am uitat - am schimbat si noi saptmana. Dau o cafelutza buna si croissant cald cine doreste...Dymomo tu? (si la mine e cam la fel proportia am ajuns la 69 kg. la 1,75 m, la aproape 33 de ani ca mai am mai putin de-o luna)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIRAMAR eu poftesc la croissant, ca nu beau cafelutza.Felictari ptr schimbarea sapt.

Eu sarcina asta deloc nu-s atenta in cate sapt sunt.Sapt trecuta nicinus tiam in cat sunt.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput