Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
cred ac nervii mei nu mai rezista..azi am plans calumea in baie... sunt super sensibila..
In octombrie sunt 2 ani de cand tot insarcinata sunt.....si nu tin nici un copil in brate..
Acum 2 ani pe vremea asta plangeam ca de ce nu rama insarcinata... apoi in octombrie am ramas...eram asa de fericita...Doamne..cate planuri, cate articole citite...cate am mai cumparat pt bebe..ce sa mai...pregatiri in toatea regula..
Spitale, probleme cu sarcina...e fata...ba nu... e baiat...apoi am nascut si pana sa apuc sa ma dau jos din pat eu cu cezariana mea...am aflat ac darius are probleme...apoi lupta, cauta, alerga, urlete, tipete, operatii cu sanse minime de supravietuire, rugaciuni peste rugaciuni... apoi un copil mort, macelarit prin morga...o inmormantare...o nebunie prin care am trecut... gandul ca trebuie sa astept pana sa ami pot face altul din cauza operatiilor mele..
acum alta sarcina...venita intr-adevar destul de repede...MULTUMESC LUI DUMNEZEU...dar cred ca nu sunt pregatita psihic pt asta..
vreau sa fiu regatita..dar nu sunt...
cred ca astept de prea mult timp un copil...cred ca o sarcina dupa cealalta m-a cam dat peste cap..si faptul ca nimeni nu-mi poate garanta ca va fi bine la sfarsit..ma termina...
...v-am zis ca azi am o zi proasta, da??????
am si plans....asa ca....
sper ca maine sa fie o zi ami buna..Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alex2009 spune:
'Neata..desi de indreptam spre pranz...
Am citit discutiile voastre si nu am putut trage o concluzie..totul este atat de nesigur, unde sa nasti, cum sa nasti, ce sa faci dupa nastere...fiecare are o "soarta" care se implineste ....ce este foarte bine ca exista experientele voastre din care noi celelalte putem invata. De ex daca mergem la "particular" trebuie sa ne interesam de aparatura in cazul unor complicatii ale noastre sau ale bebeului...Chiar ma uitam duminica la protv si am vazut povestea bebeului Sebastian care este intr-o stare f grava din cauza asistentei care schimba tura + medicul de garda dintr-un spital de stat ...deci pana la urma noi ce alegem..Concluzia e ca dc ai o sarcina fara probleme totul este ok iar dc apar problemele suntem ca la o loterie, depinde pe cine nimerim..ce dr si ce asist..
monis5 spune:
Camy - tu dupa necazul cu Darius te-ai dus undeva dupa ajutor? Adica psiholog sau cineva din categoria?...
Nu pare tarziu nici acuma, daca asemenea ganduri te framanta, acum cand esti la jumate din drumul asta nou...
monis 19+
Andrecluj spune:
Multumesc Monis si tie pentru felicitari!Vroiam sa scriu exact ce ai spus tu, chiar cred ca avem un destin, pe care noi il putem ajuta sau nu. Acum putem sa evitam ce nu avem voie, putem sa nu facem efort, putem sa mancam sanatos, etc. Nu cred ca ajutam destinul alegandu-ne o clinica sau alta, pentru ca oricum e scris deja cum va fi. De cate ori in viata nu suntem puse in situatia sa ne intrebam "oare daca am fi ales asa, cum era?", dar toate astea nu au sens. Putem sa facem doar ceea ce tine de noi. Daca e sa avem probleme la nastere, noi sau bebe, le vom avea. Dar cand am ramas insarcinate ne-am asumat niste riscuri, asa ca haideti sa nu ne gandim la ce poate fi mai rau. 16 +
alex2009 spune:
Camy, povestea ta ma face si pe mine sa plang..si din pacate nu-i o poveste este o realitate cruda pe care o traiesti..iti doresc multa sanatate tie si bebeului ...Nu se pot spune multe lucruri in aceste situatii decat ca Dumnezeu ti-a dat o a 2-a sansa ...
Ce sa zic, eu ma plangeam ca ma facut o amniocenteza si am trecut prin emotii ..iar acum stau 14 zile la pat..insa nimic nu se compara cu pierderea unui copil...Acum ca citesc ce ai patit nu ma mai intereseaza ce fac numai sa iasa bine..insa nu depinde de mine, de noi..Dumnezeu ne da, Dumnezeu ne ia...insa in final tot El ne da si ne ajuta sa trecem mai departe..Din pacate viata este o loterie poti castiga sau poti pierde...
Sa nu ne intristam..sa ne gandim la burticile noastre minunate si la minunile pe care le purtam in pantec
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus cred ac nervii mei nu mai rezista..azi am plans calumea in baie... sunt super sensibila.. In octombrie sunt 2 ani de cand tot insarcinata sunt.....si nu tin nici un copil in brate.. Acum 2 ani pe vremea asta plangeam ca de ce nu rama insarcinata... apoi in octombrie am ramas...eram asa de fericita...Doamne..cate planuri, cate articole citite...cate am mai cumparat pt bebe..ce sa mai...pregatiri in toatea regula.. Spitale, probleme cu sarcina...e fata...ba nu... e baiat...apoi am nascut si pana sa apuc sa ma dau jos din pat eu cu cezariana mea...am aflat ac darius are probleme...apoi lupta, cauta, alerga, urlete, tipete, operatii cu sanse minime de supravietuire, rugaciuni peste rugaciuni... apoi un copil mort, macelarit prin morga...o inmormantare...o nebunie prin care am trecut... gandul ca trebuie sa astept pana sa ami pot face altul din cauza operatiilor mele.. acum alta sarcina...venita intr-adevar destul de repede...MULTUMESC LUI DUMNEZEU...dar cred ca nu sunt pregatita psihic pt asta.. vreau sa fiu regatita..dar nu sunt... cred ca astept de prea mult timp un copil...cred ca o sarcina dupa cealalta m-a cam dat peste cap..si faptul ca nimeni nu-mi poate garanta ca va fi bine la sfarsit..ma termina... ...v-am zis ca azi am o zi proasta, da?????? am si plans....asa ca.... sper ca maine sa fie o zi ami buna..Doamne Ajuta! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
miany75 spune:
Buna ,fetele ...am aparut si eu la apel...Se vede ca multe dintre noi au ajuns in trim II ,avem un spor la scris ...
Felicitari,Andre,Miramar,b_Carmen pentru schimbarea saptamanii!!
miany
19+
Miramar spune:
citat din mesajul lui monis5 Fetelor, nu aruncati cu rosii, dar eu chiar cred ca daca lucurile au de mers prost, merg si la privat si la stat, dupa cum, daca e sa ai probleme si primesti ajutor de la oameni/doctori inzestrati cu har, primesti si la stat si la privat. Pur si simplu nu cred ca putem stapani soarta decat intr-o mica masura. monis 19+ |
Monis5 si eu am aceeasi parere ca si tine. Si asta am si incercat sa exprim in mesajul meu.
Camy - cat despre doamna in cauza - asa cum spunea chiar ea din putinul cat l-ai povestit pare ca cei de la Euroclinic au actionat cum trebuie. Pentru mine faptul ca au contract cu Giulestiul e un plus. Ei te trimit automat acolo in baza contractului lor. Pe cand daca eu as naste la Polizu (ca doctorita mea acolo e) maternitate mare, dar si ea cu lipsuri, nu m-ar muta nimeni automat la Giulesti la o adica. Si ar trebui tot eu sa ma caznesc si sa alerg si Doamne Doamne...
Ceea ce conteaza pentru mine este ca daca copilul iese cu cordonul ombilical in jurul gatului si vanat sa-l resusciteze imediat nu la 30' dupa cum tocmai ce am vazut la televizor la "Romania te iubesc" duminica, ca s-a intamplat la o maternitate de Stat in Bucuresti. Micutul din pacate nu a supravietuit.
Daca vorbim de probleme cu adevarat majore deja mai e nevoie si de Dumnezeu. Speram insa cu toatele sa nu fie cazul nostru.
18+
Andrecluj spune:
Multumesc
citat din mesajul lui miany75 Buna ,fetele ...am aparut si eu la apel...Se vede ca multe dintre noi au ajuns in trim II ,avem un spor la scris ...Felicitari,Andre,Miramar,b_Carmen pentru schimbarea saptamanii!!miany19+ |