Sezatoarea canadiana (147)
Raspunsuri - Pagina 8
CriPOD spune:
Dana, mersi de urari, cred ca te-astept pana te-ntorci, ca nu-i inca chiar copt pepitutzul. Drum bun!
Inacanada, si mie mi s-a parut ca au coborat standardele mult.
Detalii intalnire:
Cand: 27 iunie, undeva 1-2 pm pana cand rezista copiii
Unde: G Ross Lord park
Cine: mQQm, magdone, romanitza, CataD, OlgaTarziu, Donia, Mona_B, maru
Plus: familiile (soti, copii, bunici)
Bagaj: papa, sucuri, jucarii, scaune pliante, paturi, carucioare
Parcul e unul de-ala imens, cu poienite si padure, nu-i parc de cartier, nu este playground. O sa decidem mai incolo cum ne reperam si unde. Info mai multa www.toronto.ca/parks/parks_gardens/grosslord2.htm" target="_blank">aici si www.toronto.ca/parks/parks_gardens/grosslord.htm" target="_blank">aici si desigur pe gugal.
Cine mai doreste, dati un semn. O sa mai repet mesajul, ori puteti sa-l preluati care mai raspundeti la apel.
Ana, eu am comparat dominicana din anul asta cu acu 2 sau 3 ani, dar cred ca s-a stricat treaba acolo, sincer. Atunci a fost fantastic, in Cuba a fost mai nasol, dar acceptabil. In anul asta in dominicana a fost foarte nasol. Si cu mancarea si cu plaja. Dar eu am pus-o pe seama faptului ca nu-i punta cana, ca poate nu-i saptamana craciunului, etc. Dar a fost jos de tot sub asteptari. O fi criza, cine stie...
khristin, ti-am trimis un mesaj cu o invitatie la cafea pe maine, duc copila la pool party pe langa tine, poate iesiti cu bebe la un TH si ne vedem douaj de minute.
Tu zici ca mergi cu bebe la Qc City? Acu doua zile beleam eu ochii la niste bilete de avion la madrid in august. Si visam. Si pe cuvantul meu ca daca as stii ca nasc inainte de 15 iulie chiar as fi destul de nebuna sa iau in considerare serios. Barbatu cand a auzit a vrut sa imi ia toate cardurile, ca stie ca eu nu stau bine cu auto-controlul cand vine vorba de planuri de-astea si ca-s mai mult decat spontana si surprinzatoare. Deocamdata mi le-a lasat ca stie ca pana nasc nu-i pericol real.
pucku, poate sunt pur si simplu greturi de la sarcina, sper sa te simti mai bine curand.
maru, tu ai prins ideea cu inalnirea?
mimitete, tu un'te duci in vacanta, hai sa salivez un pic...
Ma duc la culcare acum, el a terminat de sughitat, eu am terminat punga de drajeuri de ciocolata cu alune, e a doua seara fara arsuri, toata lumea-i fericita.
Noapte buna sezatoare!!!
CriPOD spune:
Imi uitai vorba...
Monicutza, la multi ani flacaului! Si ma bucur ca se amelioreaza situatia cu mama ta!
maru spune:
mQQm, am prins ideea, si incerc sa ajung. Mi-ar face tare placere sa va vad pe voi burticutzele, plus as aduce-o si pe mama, sa vada ce sanatoriu de lux frecventez io
mamaana spune:
monica sa-ti traiasca flacaul!
fuga fuga ca nu am timp de nimic...
vad ca o puneti de o intalnire, ce rau imi pare ca nu pot ajunge...
mqqm niste poze cu burta ai??
olga nu am avut asa probleme... tin minte ca dupa operatie am avut picioarele umflate rau rau de tot, dar a trecut cam intr-o saptamana
CriPOD spune:
mamaana, nuuu, chiar nu se poate sa veniti cu catel si purcel?
Poze: pun azi niste burti mai tarziu, promit!
maru, pai daca deja se cunoaste mama ta cu mama de magdone, parca asa am inteles, e deja in faza in care isi revede cunostinte, ce mai.
sofronica spune:
Buna fetelor,
Imi fac si eu aparitia dupa 100 de ani, azi am o zi libera si e primul lucru pe care l-am facut.
Am citit ultimele pagini, sper sa am timp sa recuperez.
Ina imi pare rau ca asa ati petrecut. E tare rau cand astepti asa de mult o vacanta si vii dezamagit inapoi.
Maru am citit ca au ajuns ai tai, cred ca sunteti tare fericiti.
As vrea sa intreb de unde ati luat bilete, ai mei s-au hotarat sa vina in decembrie, iar sotul meu vrea sa dea o fuga pana acasa in septembrie. Am inceput sa caut bilete dar mi se par foarte scumpe. Am gasit la 1300 pana in Cluj. E asta pretul biletelor acum sau e prea devreme de cumparat ptr septembrie?
Sanatate la burtici.
Cami
pitilache spune:
monicutza sa-ti traiasca baiatu', la multi ani si sa fie sanatos!
maru spune:
Cami, 1300 pana in cluj nu mi se pare mult!
biletele le-am luat cu ajutorul Dianei of Montreal
Citat: |
citat din mesajul lui sofronica Buna fetelor, Imi fac si eu aparitia dupa 100 de ani, azi am o zi libera si e primul lucru pe care l-am facut. Am citit ultimele pagini, sper sa am timp sa recuperez. Ina imi pare rau ca asa ati petrecut. E tare rau cand astepti asa de mult o vacanta si vii dezamagit inapoi. Maru am citit ca au ajuns ai tai, cred ca sunteti tare fericiti. As vrea sa intreb de unde ati luat bilete, ai mei s-au hotarat sa vina in decembrie, iar sotul meu vrea sa dea o fuga pana acasa in septembrie. Am inceput sa caut bilete dar mi se par foarte scumpe. Am gasit la 1300 pana in Cluj. E asta pretul biletelor acum sau e prea devreme de cumparat ptr septembrie? Sanatate la burtici. Cami |
sofronica spune:
Mersi Maru, inseamna ca asta e pretul acum, am fost putin confuza ptr ca acum un an jumate i-am luat la mama cu 900 si ceva tot cluj toronto. si mi se parea prea mare diferenta
mimitete spune:
mQQm, multumesc pt sugestia cu BBC Natural History. Le-am luat in Blue Ray si sint fantastice. Nastere usoara si bebe sanatos.
Despre vacanta, familionul pupa Europa, eu stau la vatra caci nu mi-a iesit pasenta cu Corsica anul asta din motive de trimis in interes de servici pe diferite coclauri. Ma multumesc cu o saptamina la Disney World si o croaziera prin Caraibe.
Monicuta_bb, LMA baiatului. Ma bucur ca s-au mai asezat apele cu mama.
BTW, cui ii place, vine Bill Crosby la Montreal in iulie. Eu am ris de n-am mai putut acum citiva ani la spectacolul lui si sper sa prind si anul asta bilete.
Weekend placut,