Sezatoarea canadiana (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Repede scriu si eu un mesaj pana nu intram in weekend.

Pai, atunci sa facem intalnirea pe 5 iulie , poate ajunge si Dana.

Cand: 05 iulie, ora ??
Unde: ???
Cine: Monicutza, Ange, Ana, Dana, Cge
Plus: familiile (soti, copii, bunici)

Ktrinel, Diana, Mikion, Nelia, voi ajungeti ?
Simonaaa, dar voi ? Mihaela (mimitete) ?

Apoi voiam sa va intreb daca voi ati fost la concerte din cadrul Festivalului de Jazz din Mtl ?
Se merita, sau e prea mare imbulzeala ?
Salile nu sunt acoperite, nu ?

Este un concert cu Stevie Wonder, pe 30 iunie.

Dupa cum se vede numai intalniri, parcuri, concerte am in cap.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele
inca nu am ajuns la doktorul meu ca am sunat si am cerut sa vb cu ea si mia zic ca e ft okupata si am cerut sa imi fac programare si nu avrut a zis ca nd o sa ceara doktorul sa vin atunci sa vin in schimb am fost la eco ieri si bebe este bine lam si vazit am vazut cum lovea cu manutele ca aia apara prea tare pe burta si il deranja nu mia mai curs sange din nas in schimb ma durut capul rau ieri de nu puteam sal intorc de durere,mai am ceva contractii dar sper sa nu se agravezeiar in rest cred eu ca e ok
azi ma duk la doktorul de familie eu stiu ce imi poate face ea dar ma duk ka era singura care imi puteam face programare ca ea imi stie problema mea care o am cu sangele.aia de la maternitate mia zis sa ma duk la o clinica fara programare adica la alt doktor va dati seama ca ala sa isi dea seama ce am eu alte randuri de analize si tot asa ca de nu mi sa acrit si stati ca e doar inceputul ca asa am avut si cand eram insarcinata cu Andrei.dar am riscat si macar unul sa mai fac sa nu il las singur pe lume oooooffffffff.

va las ca vam plikisit cu ale mele ce va mai fac bebelusii scumpi?voi cum sunteti ca nu am apucat sa citesc din urma acum am sa citesc un pik inainte de apleca la doktor ca tre sa citesc si din capitolul anterior.

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

multumesc fetelor ca va ganditi si la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut,

a fost fain, pacat ca prea scurt, ne-am intalnit eu Nelia si Ana si am mancat ceva bun. Poate ne mai intalnim, eu nu zic nu la intalneala si cu celelate fete, doar ca nu intru chiar des, cand va hotarati, poate vin si eu.
O zi buna si pupici la fete si copilasi, gravidute si mamici, toate cele bune.
Carmençita,

mama de Alex 13 ani si Cristian 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudenitsa spune:

Salutare!!
Voi fi sau sunt deja o mamica nou -nouta, vreau sa zic la prima sarcina...
Nu sunt demult pe forum dar tot inca nu am reusit sa le citesc pe toate. Foarte multa informatie si cind ma gindesc inca de cita am nevoie. Voi sa nu va suparti daca voi pune prea multe intrebari. Nu am pe nimeni alaturi si experienta in alde bebelusi nici pe atitica...

Mergi la inceput

in sfarsit a doat Domnul sa te vad aparuta aici rudenitsa hi hi team prins.pune cate intrebari vrei tu pt ca fetele sunt niste scumpe si iti vor/vom raspunde la orice intrebare dea ta daca stim bineneteles

Mergi la inceput

buna fetele am venit si eu de la doktor si miam refacut analize la sange si cam atat am facut azi cnu prea mare branza bebe a fost cam agitat nu stiu de ce dar cred ca nu ii place de doktoritasi iam zis ce probleme ma mai framanta si mia zis ca sa ma duk la doktorul gineko sa ii zic.bun raspunsma duk sa fac mancare ca vine sotul si il tin flamand.

Mergi la inceput

coagularea sangelui este din ce in ce mai slaba si asta ma cam zapaceste si ma inebuneste pt ca imi este tare frica sincer va zic si doktorii se vorbesc intre ei sa nu cumva sa patesc ceva dar cu Domnul inainte cum o vrea El.deci vesti bune nu prea am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, Carmencita . Si Lisandru la fel. O mai facem...

Katyuscha21, imi pare rau ca nu te simti bine. Sper sa fie totul in regula pina la capat si cu bebe si cu tine!

Rudenitsa, bine ai venit la Sezatoare! Tu pune intrebarile, cite doresti, ca s-o gasi cine sa raspunda, sintem multe mamici aici. Sarcina usoara si bebelus sanatos iti doresc!

Noi sintem bine, dar tare ocupati. Eu am examen si miine si ingras porcul cum se spune, Agata are concertul de sfirsit la pian si repetitie pentru demonstratia de kung fu care va avea loc in Cartierul chinezesc si la care a fost invitata spre surprinderea noastra. Am fost flatati, pentru ca ea nu e de-a lor si la demonstratie nu ma asteptam sa o cheme, si am fost si inca o data surprinsi, dar si mindri pentru ca a trecut-o la un nivel avansat, in timp ce copii chinezi au ramas la acelasi nivel. Asta nu ar fi nimic, dar eu miine sint la curs pina la ora doua si Octav va trebui sa se descurce cu toti si sa o duca si pe Agata peste tot. S-a intors roata as zice... Dar apoi pe noi ne duce la gratar la prietenii care se muta din Montral si are si el competitie de kendo... Duminica vom fi frinti toti, nu cred ca mai iesim pe undeva...

Vacanta - si noi vom pleca, avem cite ceva planuit, dar nu departe, ci pe aici sau in State, dar tot aproape. Dar plecam si de cind am aflat ca vom avea vacanta, numai la asta ma gindesc - e prima impreuna in 8 ani! Si prima adevarata, adica nu in vizita la bunici, nu cu alte scopuri, ci vacanta si atit!

Pe Agata nu am inscris-o nicaieri pentru ca nu vrea nici o tabara daca nu pleaca in Romania. In schimb, vrea sa faca benevolat la gradinita la Tudora! Si a fost acceptata... Va ajuta educatoarele o ora sau doua pe zi la toate treburile de pe acolo. Cred ca ideea i-a venit cind a vazut baiatul ala de 11 ani care facea benevolat la grupa Tudorei.

Intilnire - mie mi-ar placea mult sa vin, sa ne intilnim cu totii, numai ca eu nu pot decit dupa-amiaza, am examen in acea zi. De fapt, pina pe 8 iulie cind termin, ar trebui sa ma abtin, sint examenele finale si stiti voi, porcu'... atunci se ingrasa. Mai vorbim despre asta, daca nu se poate, vin la urmatoarea.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mimitete, te multumesc doar cu Disney Land si cu o croaziera? SI noi vrem in Corsica, va prima vacanta in Europa, dar sa ma bati ca nu stiu cind va fi... sper numai sa fie inainte de pensie totusi. Adica, tu te duci singura, fara copii, la Disney Land?

Oana unde a plecat, ca acum imi dau seama ca nu stiu unde e, a zis cit sta, dar nu si unde se duc... sau a scris sau am sarit eu. Sint tare curioasa ce au ales, ca ei numai vacante frumoase au facut.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput