Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari! Asa, f. pe fuga, ce am retinut:

MADA UK, super cumparaturile, mi-ai dat o idee f. buna cu scaunelul portabil, sper sa va ajunga toate la timp. Dar cand exact plecati? Daca ai spus si neuronul meu n-a retinut, scuze...

ARIADNA jos palaria ca poti sa te descurci atata timp singura 24/7 cu 2 copii, eu si dupa o zi complet singura cu unul singur simt ca o iau razna...

ANKA tare mult imi place cum scrii tu, f. mult adevar e in vorbele tale, din pacate pt. noi.

BOBITA, la multi ani tatalui tau!

Asa, si acum scuze ca trec la ale mele, dar de nu stiu cand vreau sa va intreb mai multe lucruri:

1. Fetele care ati mers in calatorii cu patut din ala de panza, portabil, cum ati facut cu salteaua? Ca din ce am vazut are un fel de panza jos, nu e saltea propriu zisa, parca as culca copilul pe podea. Voi ati mai luat alta saltea cu voi sau cum ati facut? Ca asa, eu am un pat din ala la maica-mea si i-am luat saltea separata, da parca nu-mi vine sa car ditamai salteaua cu mine in calatorie. O fi vreo alta solutie?

2. Ca sa ma oftic, nu-mi spuneti si mie in medie cam de cate ori se mai scoala copiii vostri noaptea?

3. Ca tot imi facu pofta Mada, oare la noi se gasesc scaunele de alea portabile? Ca la cat era pretul pe site-ul dat de Mada ar iesi la peste 1 mil. si plus transportul e cam mult, dar pe de alta parte e si tare practic daca mergi undeva.

4. Mai dati-mi niste idei, ce le mai gatiti la pepenasi?

Mai era ceva, dar evident ca am uitat Revin eu cand imi amintesc. Multumesc anticipat pt. eventualele raspunsuri!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

La multi ani tuturor pepenasilor ce au implinit deja 1 anisor
Codrin, Antonia, Alessio, Matei, Alexandra, Alexandru, Stefan si Thea sa cresteti mari si sanatosi...sa fiti fericiti si norocosi !

..cred ca au trecut vreo 2 luni de cand n-am scris si nici citit...io merg din nou la sport..zilnic..cu Raul mergem la inot de bebelusi in HU..si suntem fffff incantati..mai ales de scufundari..si stam muuult pe afara....avem 4 dintisor..nu mergem in 4 labe dar de taram militareste...ar vrea non-stop in picioae si dus de manuta...alearga efectiv..nu e prea vorbaret ( ..si hatz piticu' meu ) si nu face pe olita..inca nu am cumparat

ma bucur taare sa vad ca mada scrie si sun la fel

pupici la toata pepenimea! sper sa tin pasu' cu voi cat de cat

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bon soir tuturor! Intru scurt ca sa urez unei scumpe si dragi pepenase care azi implineste un anisor.LA MULTI ANI, THEA PATRICIA!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, si toate binecuvintarile Lui sa se reverse asupra ta si a parintilor tai dragi!!!

Eu sunt inca prinsa cu lucrarea de practica si licenta, sunt intr-o maaaare criza de timp si am ramas in urma cu cititul, de-abia astept sa scap, mi-e dor de voi tare-tare!!!
Nicholas a fost bolnavior cu o tuse urata si seaca, tusea pana se ineca si vomita, acum a inceput sa expectoreze si se simte mult mai bine, mai vomita uneori dar mai rar si mai putin cantitativ.
Sper sa nu ma uitati de tot pana revin...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MADA...superbe printesele tale!!
MONI..merci!
Eu nu merg cu patut in calatorii petru ca nu avem masina...sa vedem cum va fi. Am inteles ca la hotelul la care mergem la Mamaia putem sa cerem un patut...sa vedem cum va fi...
Irina nu se trezeste noaptea...doarme foarte bine. De la ora 21 indiferent cat doarme dupa-amiaza pana la ora 5.30 cand bea lapte si apoi mai doarme pana la 7.
De mancare ...e greu si la noi...acum incerc sa ii fac mancare ca pentru noi. I-am dat dovlecel umplut cu pui. I-a placut tare mult!
ANKA...esti mortala!!! imi place asa mult cum scrii...esti super tare si la obiect!!!
TURTU...imi pare rau pentru job....
CAPRI...scumpi foc copiii tai!! Ilina e mortala cum isi pune mancarica pe ea...

Acum ma retrag ....
Noapte buna..merg la

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bobita ms Sorry am vrut sa urez si eu La Multi Ani tatalui da am uitat. Is baba ce sai faci.
Moni multumim. Da ii luam saltelutza cu noi avem alta luata de toyrus si se indoaie in jumate si incape usor intr-o valiza mare, patutz ii luam de acolo am vazut la 30-35 de euro deci nui scump.
Ami o data maxim pe noapte daca e ok daca e mai rau de la dinti sau boala de 2 ori.
Scaunelul nu stiu daca se gaseste stiu doar cai frabricat in uk, da eu il consider super ca pana stau ei pe scaun cum trebuie, Ari abia acuma sta pe unu normal fara sa cada sau sa-i fuga fundul prin gaura de la spate. Astai siteul oficial: http://www.totseat.com/ .
Edit: livreaza si in ro alegeti la buy si dati rest of the world bifati ce cantitate vreti din ce culoare, e 21.50 unul, si apoi puteti alege tara este si ro in lista. Trimisu costa f putin pana in 11 lire, asta daca are 2 kg, pt ca e sub 2 kg pachetul o sa fie vreo 5-6 lire, cam asa si ajunge cam in 5 zile cu posta normala paravion.
Luni plecam la prima ora si revenim pe 8 iulie.
Atb cum sa te uitam. Bafta cu examenele si licenta si multa sanatate la puiut.
Oana wow. Mii de pupici. Oana nici Ami nu zice nimic decat mama, maraie si haraie ca un catel si cam astai.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI
1. Chestia aia de panza e o saltea de fapt, subtire, de burete, si cu niste placaj dedesubt. Noi am pus deasupra o patura, nu am carat saltea. A fost ok, doar ca cearsaful tot iesea de dedesubt...
2. Daca tii mortis sa te oftici... La noi.. de zero ori :) Dar la 6 juma' e in picioare orice ai face
4. Eu tocmai am facut un fel de orez cu legume, cica ghiveci de prez cu ;egume i-ar zice, e grozav de bun. Erika mananca de rupe. Am pus si snitel de pui (din piept) inauntru. Reteta o gasesti www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22401/Ghiveci-de-orez-cu-legume/" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anka, solutia cu insectele este sa-ti pui plase la geamuri. eu am din alea care se trag in jos. le-am luat cu tot cu termopane. dar cred ca le poti lua si separat

Am vb cu gallyb si i-am transmis urarile voastre. s-a bucurat tare. va multumeste si ii e dor

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Marina - apai plase nu vreau, aia e baiul! Faza e ca de cand stam aici, de 6 ani, nu am avut niciodata atatia gragauni umblatori pe peste tot...
De fapt, nu am avut nimic, nici macar tantari!
Acum nu avem tantari, avem alte chestii umblarete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni pai stai asa deci patuzturile astea de plasa vin cu salteaua lor asta care zice Anka cu placaj si burete salteauta de la a nostru asta care vine cu patul se infasoara in jurul patului si intra in geanta lui, eu ma refeream la saltea separata luata de noi de pus peste aia a lui ca aia a lui e cam tzapana, aici sunt saltele ca ale noastre care se poate sterge cu fatza care se spala eu de aia vorbeam de bagat in bagaj ca aia de la el se infasoara in jurul patului gata strans si se baga cu totul in geanta lui.
Si noi in ro la apartament tot asa avem plase de alea care se trag exact ca la Marina.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Hello! Intru si eu dupa un car de ani sa ii urez La multi ani minunii Thea! Sa fii sanatoasa si vesela pui mic si sa ii bucuri in continuare pe parintii tai!
Urez cu intarziere LA multi ani tuturor pepenasilor care au implinit deja un anisor: Codrin, Antonia, Allesio , Matei, Alexandra, Alexandru Ionut si Stefan.

Noi suntem bine, Amalia are 9100g la 11 luni si jumatate, merge singurica de vreo doua saptamani , este o scumpa si o veseloasa. Cu mancatul nu stam foarte bine insa mananca ceva mai bine ziua de cand nu mai primeste tzitzi. Asadar am ramas la doar doua mese de tzitzi pe zi, teoretic...ca practic noaptea mai maninca de vreo 5 ori, de fapt o banuiesc ca ma foloseste pe posta de suzeta noaptea
Are 4 dintisori si inca doi pe cale sa erupa.

Va pup pe toate!

Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput