Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 10
violeta29 spune:
LA MULTI ANI RAYAN IOAN DE ALINA MARIA
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE MAITREY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
LA MULTI ANI GALLYB, SA FII FERICITA SI IUBITA
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
maitreyi spune:
hehe...multumim vio esti prima 
la multi ani rayan ioan! sa ai o copilarie vesela, plina de zambete! 
am gasit scaunel de masa din panza la 1 milion 300 parca (am inchis linku') da' nu pot pune linku ca e reclama. care vrea sa stie di undi dati un semn 
azi e ziua lu' bebe mic
nu imi vine sa cred ca a trecut 1 an...Multumesc Doamne pt minunea din viata noastra!
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Biribu spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA SI RAYAN! 
Sa cresteti mari si sanatosi pepenasilor si sa va bucurati parintii!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
katalyna spune:
la multi ani Alexandra si Rayan!

eu de azi de dimineata citesc pe net despre alunitze, ce presupune operatia, cat dureaza

mi-e frica de nu mai pot

Gabriela82 spune:
la multi ani
Thea
Alexandra
Ryan
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi
la multi ani Gally, sanatate multa si bucurii iti doresc

si eu sunt tare melancolica de ceva vreme cand ma gandesc la aceeasi perioada a anului trecut
atunci eram obosita, mai mult psihic decat fizic, si nu apreciam atat de tare ultimele momente de graviduta, acum asa mi-e un dor ...
de printesa
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or 2. Ca sa ma oftic, nu-mi spuneti si mie in medie cam de cate ori se mai scoala copiii vostri noaptea? Monica, mami de Luca "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
in medie cam de 2-3 ori
de printesa
irinuca_81 spune:
La multi ani Alexandra!
La multi ani Rayan!
Si cu intarziere
La multi ani Gally!
Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
vias spune:
Ryan si Alexandra

La multi ani fericiti dragalasilor, sa fiti fericiti si sanatosi. Sa va bucurati parintii cu reusitele voastre! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
SunSmile spune:
Buna dimineata,
La multi ani Alexandra! Sa-ti dea Dumnezeu o copilarie plina de soare si o viata frumoasa si fericita! A&D sa va traiasca si sa fiti fericiti! Petreceri frumoase!
La multi ani Rayan! Sa ai parte numai de bine, pui mic, sa ai o copilarie minunata alaturi de surioara ta frumoasa si de parintii tai topiti! Te pupam
Moni, pentru ca nu vreau sa te oftici nu raspund la intrebarea cu somnul:) (glumesc, da?) iar la cele cu salteluta si scaunelul nu am raspuns, T. beneficiind de patut de la hoteluri pana acum iar de mancat, in carut si ii place. Cu mancarea, hmmm, mai nou suntem la tocanite de legume si paste cu carnite si diverse sosuri din creierii obositi si intinsi cu placa ai mamei. Ii place de ex sa manance paste cu sos de roshii si ardei copti + carnita de pui cu busuioc, ii place tocanita din muuuulte legume, cu ulei de masline, patrunjel si marar; ii place somonul cu spanac, putina lamaie si usturoi; ii place roshia coapta cu cascaval nesarat deasupra si painica de secara; ii place budinca de mere cu scortisoara si cuisoare(pe care le scot apoi)..ehehehe, de fapt, ei ii place orice, asa ca eu inventez. Ma mai gandesc si-ti spun dar momentan sunt si adormita si pe foarte fuga! Pupam Lucul carliont!
Multumim inca o data, din suflet, tuturor!
Ma asteapta o zi de alergaturi, asa ca va las si va urez clipe senine!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá