Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA ( MAITREY)
LA MULTI ANI RAYAN IOAN (ALINA MARIA)

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

RAYAN IOAN
ALEXANDRA

SA AVETI O VIATA PLINA DE RAZE DE SOARE !!!

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Alexandra

Rayan

Of ce zile speciale ... Iar incep sa ma lamentez. Si eu sunt mega nostalgica, nici nu-mi dau seama cum sunt. Ca-mi tot vine sa plang cand ma gandesc la tot ce era acum un an. Poate fac acum depresie post natala .
Cred ca pe 8 iulie voi plange toata ziua ... Daca acum 2 saptamani numai ce am trecut cu taxiul prin zona spitalului Cantacuzino ... si mi-am amintit totul, pana si mirosul si aerul din zilele acelea si mi-ai dat lacrimile. Nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an ... ce an ... ce clipe ... ce fiinta exista acum langa mine. Nici acum nu imi vine sa cred. Ma depaseste totul.

Vladut paseste tinut de 1 manuta de duminica dimineata ... Sunt asa de emotionata. Avem 11 luni si 1 saptamana. Merge dar inca tine manutza libera in sus, ca era obisnuit sa-l duc eu

Moni
1. Eu am luat pt patutul pliant o saltea normala si care a ocupat 1 tona de loc . Nu degeaba zicea Boti ca ne mutaseram la mare si desi eram cu semi-camion cu Thulle deasupra ... daca mai aruncai un ac cadea cosmelia.
2. De 2 - 3 ori pe noapte. Si mai si mananca. Na, oftica-te
3. Nu-ti poci spune nika pt ca Vladut mananca in continuare borcanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Aaaa ... si avem dintisorul nr 5. Macar mai am un motiv ca sa inteleg de ce m-am chinuit ca naiba la mare.

Aaaa ... si mai revin io azi ca mai am de comentat una-alta din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Matei de Nati, Alexandra de adelais, Alexandru Ionut de ella81it & Stefan Cristian de syyylviuta

Rayan & Alexandra

Gallyb

Sunishor, ce-i cu South Africa?

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Rayan Ioan

Alexandra

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata everybody

La multi ani Alex de Ella, cu intarziere pffff, scuzati!

Cred ca ei au plecat ieri catre Italia nu? Sper ca trecuse febra si ca totul e ok!

La multi ani bebelakis Alexandra!

Si la multi ani blondut frumos Rayan!

Sa fiti sanatosi si luminosi ca zilele de vara! Sa aveti viata senina alaturi de parintii vostri dragi (si surioara blonda!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Alexandra si Rayan! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

'neata mamici si pepenasi!

Cu intarziere si rugam sa ne ierte uram si noi
La multi ani ani! Thea scumpa, sa fii sanatoasa si frumoasa si norocoasa in continuare ca luptatoare am vazut cu totii ca esti!

La multi ani Alexandra! fetita minunata, iepuras coconas, sa ai viata plina de bucurii!

La multi ani Rayan! Alina, sa-ti traiasca feciorul!

Eu n-am intrat ieri din motive de mamaia Coca bolnava, asa ca mi-am luat o zi libera si ne-am dus gramada peste buni care s-a trezit cu noi in ograda marti de la 8 jumate dimineata de era sa faca apoplexie

Mada super tari cumparaturile pentru fete si sunt convinsa ca le veti folosi la max pe toate, copertina e super, mai ales ca veti fi Italia, unde-i altceva decat cloudy London...

Cred ca ma apuc si o sa confectionez si io un suport din ala portabil de masa, daca-mi iese fac la oricine are nevoie

Moni, i-am zis si lu Ile, am vazut la un magazin o salteluta pt patut de voiaj care se impacheteaza in trei, are cam 5 cm grosime si impachetata ajunge cam de 60x60x10 cm, deci mai usor de carat si impachetat. Ca pret era vreo 40 de lei, daca te intereseaza zi-mi.

Nancy nu se mai trezeste noaptea de la 9 luni jumate dar io n-am facut nimic special pt asta, chiar ma trezeam io si ea nu. A trecut rapid de la 3 treziri la niciuna (cam intr-o luna). Am avut noroc ca n-am avut dinti pina la acea etate

Iar de bobinat, eu ii fac deja cam toata gama de mancaruri care se mananca la noi in casa, dar pentru ea, adica fara prajit ceapa prea tare si cu sare mai putina. Nu se omoara dupa toate, de ex spanac abia inghite iar noi suntem fani spanac, dar asta e, are si ea gusturile ei. Ieri i-am dat o bucatica de paine unsa cu smatana si lingea smantana si se cutremura de neplacere desi io credeam ca rup gura targului (io fiind fan smantana)

asaaa, si mi-a venit caruciorul ala de 40 de lei de pe Okazii... e misto tare nene, cred ca are 1,5 kg, se pliaza repede, copertina aia e mare si umbreste bine tot carutul, sezutul e reglabil de la aproape culcat la aproape vertical, rotile merg bine, are si frane, ce mai, sunt f happy, o investitie buna, si acum, dupa ce am tras de el putin, cred ca va tine mai mult de un sezon fiindca-i destul de rezistent.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

LA MULTI ANI RAYAN IOAN DE ALINA MARIA
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE MAITREY
!!!!

Mergi la inceput